Nekromanti Mystisk man funnen

Storuggla

Champion
Joined
8 Dec 2001
Messages
9,546
Location
Stockholm
Den där är ju abra så sjuk! Hittad på en strand i England, iförd kostym och slips (blöt dock). Säger inte ett ord men spelar timmeslånga konserter på piano. Det låter ju som en film för bövelen, där... uhm... Kate Blanchett spelar sjuksköterskan och Jude Law spelar den mystiske pianisten. Och Michael Caine för ett inhopp som överläkare med syfilis.


Storuggla, mysterier i omvärlden
 

Johan K

Gammal & dryg
Joined
22 May 2000
Messages
12,401
Location
Lund
Bard/trollkar till DoD6

Då skulle jag nog få honom till att han dels är en bard, eftersom han nu ritade ett piano. Dock så är han en ulv i fårakläder.. Egentligen så är hab en trollkar, som dock fummlade & fick en lite av en hjärnschock... Sedan dess så har han vandrat omkring i Trudvang & just försörjt sig som en bard.

/ Johan K, som gillar att fantisera om just bilder på personer & vad de kan vara för något..
 

Hobert

Warrior
Joined
22 May 2000
Messages
280
Han är helt klart en Muterad Människa. Svårt att säga vilka mutationer han bär på, men Sned Kroppshållning, Albino, Pianofingrar och Teleskopögon är troliga alternativ.

En pianospelare på en sjabbig sylta i Pirit. En kväll när restaurangen skulle stängas blev han nerklubbad av en grupp mafioso som tände eld på haket och slängde honom i sjön. Sen vaknar han upp på en strand och vet inte alls var han är. Några farbröder pratar till honom på en obegriplig rotvälska som låter hemskt föråldrad, men de tycks i alla fall känna igen Pyrisamfundets fana som han tecknar ner åt dem...
 
Top