Nekromanti Monster

Erich

Veteran
Joined
16 Feb 2001
Messages
26
Location
Mölnlycke
Hej alla!

Jo, det är så att sen jag köpt Eon har min plånbok varit lite lätt så jag har inte råg med "Monster & Varelser" (jag ska köpa en slskärm först) så om ni har den boken kan ni skriva några vanliga monster och deras värden?? Tack på förhand! PS. min mail e thebadfeeling@hotmail.com DS.
 

WolmerX

Warrior
Joined
22 Jun 2000
Messages
365
Location
Göteborg
Hej du!
På neogames hemsida så har de lagt upp grottrollet och hyggelmonstret.
http://www.neogames.se/eon_mv.htm /WolmerX -Det är bättre att pinka i en stupränna än att stupa i en pinkränna
 

Erich

Veteran
Joined
16 Feb 2001
Messages
26
Location
Mölnlycke
Tack för alla svar och ja, jag vet vad copyright är men jag tvingar ingen att skriva nåt jag bara frågar!! /Erich
 

Primas Antonio

Veteran
Joined
23 May 2000
Messages
182
Location
Göteborg
VARNING

Monsterboken med dess ibland ganska dåliga monster, och den visserligen vackra med ack så funktionslösa (främst eftersom den har det gamla, sega skadesystemet) SL-skärmen är de mest onödiga saker vår spelgrupp köpt in. Köp Mundana istället!

/Antonio, vill hindra andra från att gå i samma fälla
 

Ögat

Hero
Joined
24 May 2000
Messages
1,127
Location
Stad OCH land
baken

är som smaken
personligen tycker jag att spelledarskärmen är det absolut bästa tillbehöret, eftersom den enl mig och min spelargrupp gör att "det gamla, sega skadesystemet" går mycket snabbt. Däremot måste jag erkänna att jag fullständigt håller med dig om att Mundana är den bästa modulen, och att M&V, well... , inte är det.

Angående monstren så finns det säkert några egenhändigt hopknåpade varelser på både en och annan eonsida, och gör det inte det så går det ju bra att göra egna. Monster & Varelser innehåller i princip samma monster som alla andra monsterböcker, så att planka från exempelvis Monsterboken 1 och 2 torde inte innebära några som helst problem.

// olav
 

hatten

Swashbuckler
Joined
18 May 2000
Messages
2,087
Location
Luleå
Re: baken

För allmänt matrial om allt mellan Filosofi till rollspel kan hittas på min hemsida..
<A HREF="http://members.nbci.com/hatten_jc/Hatten.htm" target="_new">http://members.nbci.com/hatten_jc/Hatten.htm</A> Och för er som är lite latare så direkt länkar jag er här direkt till mitt Eon matrial..
<A HREF="http://members.nbci.com/hatten_jc/eonsidan.htm" target="_new">http://members.nbci.com/hatten_jc/eonsidan.htm</A> Uj och några kan vara Ännu latare så här har ni en direktlänk till mina djur till Eon.. Några vanliga djur finns här som korp, Älg och Elefanter ( fler än en typ ) men även rena monster från historia och myter.
<A HREF="http://members.nbci.com/hatten_jc/djureon.htm" target="_new">http://members.nbci.com/hatten_jc/djureon.htm</A> Sen finns det varelser som Alver Dvärgar och annat som inte direkt är djur därför behandlas de på här och jag ger er direkt länk dit.. ( varelser med inteligens och psy ) det finns på några färdiga bakgrunstabbeler som modar de som finns i Eon.. *ler*
<A HREF="http://members.nbci.com/hatten_jc/varelserEon.htm" target="_new">http://members.nbci.com/hatten_jc/varelserEon.htm</A> Uj denna inteligenta varelse till Eon har sin egen lilla sida komplett med det värsta och det bästa.. ( Min största dröm är att kunna flyga *suck* UTAN flygplan eller annat fusk.. denna varelse symboliserar mina drömar ) bakgrundstabbelser finns för varelserna...
<A HREF="http://members.nbci.com/hatten_jc/Draagoner.htm" target="_new">http://members.nbci.com/hatten_jc/Draagoner.htm</A> Fänrik Matsson till mig: 409 Carlsson var inte dum då blir du officer...
 
Top