Nekromanti Mongoose slår sig samman med Rebellion Group

Storuggla

Champion
Joined
8 Dec 2001
Messages
9,546
Location
Stockholm
"Vad tror ni att detta kommer att betyda?"

«Ja då går vi igenom bokslutet och på sida femton ser vi att rollspelsdelen av företaget går mager vinst jämfört med datorspels och seriedelen, för att inte tala om plastfigursdelen. Det är styrelsens förslag av den delen av verksamheten läggs ner om inte ökad lönsamhet kan visas inom ett halvår till förmån för investeringar i mer lönsamma delar av verksamheten.»


Storuggla, you heard the doomsaying here first!
 

peterb

Swordsman
Joined
4 Jan 2004
Messages
400
Location
Lidingö
Mja - Mongoose har ju en hel del licenser. Det är möjligt att man tänker sig en synergi mellan de "settings" som Mongoose har tillgång till och dataspel och plastfigurer. Allt under förutsättning av att licensavtalen tillåter sådant - men avtal kan ju omförhandlas...

Man får ju förutsätta att Rebellion Group har gått igenom Mongooses bokföring - ingen köper grisen i säcken - och har en idé med affären. Lägger man ner rollspelen så finns det ju inte mycket kvar - förutom då just licensavtalen.
 

Eksem

Champion
Joined
19 Feb 2001
Messages
7,615
Location
Stockholm
Är det verkligen någon som kommer gråta om Mongoose slutar släppa fula böcker? Jag ser hellre ingenting än deras gräsliga Hawkmoon, Elric och Lankhmar-sabotage.

Trots att Conan var bästa D20-spelet.
 
Top