Nekromanti Misslor

FraggelIngo

Veteran
Joined
22 Apr 2002
Messages
19
Förslag till ett äventyr med misslor.

Äventyrarna har genom någon anledning kommit till kraggbarbarernas territorium. De hade den otroliga turen att komma presis till den årliga festen Ofantligt Supande, även kallad OS. Nå två balerina misslor skall ställa upp i knvikonst. Knivkonst är en urgammal tradition där misslorna binder fast knivar under fötterna och glider på dessa övewr is.

Nå dessa två misselballerinorna skall tävla mot varandra, men precis innan den stora tävlingen kommer en stor (men dum) kraggis fram till brunmisselina och hugger av dennes båda ben. Det blir stort rabalder och efter några sekunder anställs RPerna för att undersöka.

Om någon av RP:erna slår ett 0b1tg-7 för syn så ser de att blondmisselina smilar med öppen mun när kraggbarbaren ger motståndet ett handikapp. Om de lyckas missa detta kan SL tillåta att Rperna slår ett 0b1t6-7 på hörsel för att hara att blondmisselina skrattar högt och skriker själsord.

Efter en sherlokholms presentering av bevis tröttnar kraggerna på misslorna och slaktar hela skiten. Slutet gott allting gott.

solen går ned över kraggbergen, Rperna och kraggbarbarerna sitter runt en stor eld och driger och sjunger: For he's a jolly good fellow...

-Om någon av RP':na är missla kommer han att kunna fly, Det lyckas han med genom att dra en size 10 snadyxa, trots att han är en size 6 missla. Och hugga sig igenom 400 kraggbarbarer samtidigt som han gnolar "we shall over come"

sensmoral, ser du en missla, skut den!
 

Ziir

Veteran
Joined
12 Feb 2002
Messages
128
Location
Umeå
En härlig blandning av deckare och hack n´ slash, inte så illa faktiskt. /images/icons/smile.gif
 

Skäggmisslan

Veteran
Joined
22 Jan 2002
Messages
67
Location
Billinge
Det som skrämmer mig med det här inlägget är inte bara vad du kan ha imot misslor utan att inte fler har gripit in för att sätta stopp på eländet.

Du min vän, är en misslesist. Det är en liten grupp av knäppgökar som samlas på mörka kvällar iklädda lakan, dansar runt en eld och sjunger "missla sissla hipp hipp brinn, ta nu och stick och brinn brinn brinn"..................Weird

Kom ihåg tyskland på trettio fyrtio talet. ddet händer igen fast i mundana...................... Aaaarrrgggghhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skäggmisslan, en bekymrad medborgare
 
Top