Metal Magic Challenge IV

Joined
15 Nov 2004
Messages
3,405
Location
Maastricht
LÄS NOGGRANT HELA INLÄGGET, TACK! 🤘

Det här är Metal Magic Challenge IV (dvs fyra), en återkommande tävling här på wrnu. Även den här gången skriver vi scenarion.

-Jag kommer att dela ut en hög metalalbum, denna gång album där fokus ligger på naturen. Det kommer bli tema vildmark den här gången. Det är det ni har att förhålla er till.
-Bidragets namn måste ha en stark koppling till albumets namn, så att man kan hålla dem bredvid varandra och fatta kopplingen. Det går bra att översätta språk till Svenska, men man får skriva på Engelska om man så önskar. Använd gärna citat från låtar, tänk tex på WoD som gjorde detta väldigt ofta.
-Låtarnas titlar måste alla användas i bidraget på vilket sätt ni vill och i vilken form ni vill. Det går bra att översätta.
-Minst 4 A4 (Ökar sidantalet til IV av uppenbara skäl), och man får självfallet skriva på bägge sidor av A4 arket.
-Vill man ha mer än ett album så kan man få ett nytt tilldelat efter att man lämnat in sitt första bidrag, albumen får ej kombineras till ett enda scenario. Ett album, ett bidrag.
-Jag kommer dela ut album löpande när era anmälningar droppar in med Spotifylänk, YouTubelänk och en länk till bandet på Metal Archives eller dylikt, om de finns.
-Dela ert bidrag i något digitalt format här i tråden när ni är klara.
-Tävlingen avslutas den 10:e Mars, 8 veckor från nu. Så ni borde ha gott om tid för detta.
-Läs reglerna en gång till, för att se till att ni inte missat något, men det är rätt pang på rödbetan, så borde inte vara några konstigheter.

Anmäl er genom att skriva ALL HAIL METAL nedan! 🤘
 
Last edited:
Top