Mer mat!

Dr_Dängrot

Myrmidon
Joined
1 Mar 2017
Messages
4,326
Kom på en klassiker och vet inte om någon nämnt den innan men jag kör på ändå

Pastasallad

Koka pasta (gärna penne) efter anvisningar på kartongen.

Sila av i durkslag , skölj av och låt svalna

När pastan svalnat och runnit av ordentligt lägg i en salladsskål och ringla över olivolja

släng i lagom mängd soltorkade tomater , ruccolasallad och mozarellaost som du smulat ned till mindre bitar , hackad paprika och hackad rödlök

Salta och peppra

Rör runt allt

Ät och njut (serveras med fördel ihop med ciabattabröd)
 

Rickard

Superhero
Joined
15 Oct 2000
Messages
17,379
Location
Helsingborg
En sak som hjälpte mig att skynda på matlagningen var Jamie Olivers 15-minutersmatlagning. Småsaker som att banka på kycklingen innan man steker den så att den blir stekt snabbare. Jag har inte läst kokboken, bara tittat på några av programmen och de var givande.
 
Top