Marvel Faserip Hjältar

JohanL

Myrmidon
Joined
23 Jan 2021
Messages
3,768
Just ute:

 

God45

Kulturpersonlighet
Joined
23 Oct 2012
Messages
15,463
Beta Ray Bill: Okej, så han är en utomjording vars kropp muterats och byggts om till att vara en monstruös supermäktig cyborg OCH han har alla Thors krafter. Han är så jävla cool. Han ser ut som en skum, hästliknande skelett alien men han är värdig att lyfta Thors hammare!

Okej, så låt oss backa. Korboniterna är en art av utomjordingar som måste fly sin hemgalax eftersom Surtur, eldjätten, förstör den! Så de lägger sig i djupsömn och skickar ut sig i rymden mot vår galax på en massa arkskepp. De kan inte vara vakna under resan eftersom den är för lång och de inte har material/energi för det. Så de behöver en beskyddare som kan vara vaken. Bill blir vald och de bygger om honom från grunden upp till att vara deras perfekta odödliga krigare och beskyddare. Korboniter ser INTE ut som Bill, de tycker också han ser ut som ett monster. Han är deras ensamma beskyddare när de reser genom universum.

Oh, Bills rymdskepp heter Skuttlebutt. Hur gulligt är inte det?

En sak till ni måste veta som ni säkert vet men är viktigt snart. Bara den som är värdig kan lyfta Thors hammare, och då får den personen alla Thors krafter.

I alla fall, SHIELD ser en massa rymdskepp komma mot Jorden och ber Thor se till så att det inte är en invasionsflotta. När Thor anländer är där ett av de där misstagen där superhjältar slåss, men det är mindre konstigt den här gången eftersom Bill ser ut som ett fruktansvärt monster. Under striden tar Bill tag i hammaren och lyfter den! BOOM! Och han har Thors krafter.

Där är lite drama, Odin gör en sådan där kung Solomon grej där testet är ifall Bill hjälper Thor istället för att vinna hammaren som han fått dem att tävla om, och sedan gör Odin en ny hammare till Bill: Stormbreaker.

Så den här utomjordiska krigarcyborgen och nobla soldaten är nu en av de mäktigaste av gudarna. Sedan dess har han varit en lojal vän till Thor och en superhjälte som mest dyker upp när det är riktigt galna kosmiska saker på gång.

Bill är en galen kosmisk karaktär och har Faserip reglerna för att spegla det. De ser väldigt komplexa ut, men de flyter nog på bra i spel. Det han vill göra ofta är ganska rättframt och de komplicerade reglerna är för mindre viktiga handlingar. Det är galet att han har Unearthly i Fighting dock. Liksom, det är SÅ MYCKET.


Plot hook: En dysonsfär stor som Jorden närmar sig solsystemet. Portaler börjar öppna sig på Jorden och kidnappar hela kvarter från diverse städer, inklusive ett som hjältarna är i! Dysonsfärens yta har en atmosfär och går att leva på. Utomjordingar från hundratals solsystem bor på den efter att ha kidnappats från sina hemvärldar.

Bill kommer flygande för att lösa situationen men sfärens försvar teleporterar bort hans hammare. I dödlig form landar han vid hjältarna.

Hjältarna måste nu, tillsammans med Bill, hexkräla över sfären på jakt efter hammaren. På vägen måste de slåss mot universums avskum och få reda på sfärens syfte. Den är fälla menad att döda Galactus när han försöker sluka den som en planet. De kidnappade delarna av världar är kamouflage för att lura slukaren av världar.
 

God45

Kulturpersonlighet
Joined
23 Oct 2012
Messages
15,463
Binary: Okej, så Carol Danvers versionen av Captain Marvel är en stor viktig karaktär nu, men så har det inte alltid varit. Saker var faktiskt så illa att Chris Claremont var tvungen att komma in och rädda henne från värre författare. Efter han gjort det gjorde han om karaktären till Binary, en kosmisk ultramäktig karaktär, ett tag. Den perioden var när reglerna till Faserip kom ut och därför är Carol versionen här Binary. Tro mig, i alla spelen som kommit under 2000 talet är Carol en big deal och jag kan inte tänka mig något annat i nästa rollspel som är påväg.

Grejen är att Carol har en lång, komplicerad historia som till stor del är baserad på saker utanför serierna. Karaktären har mycket mindre utvecklats naturligt baserar på vilka storylines som fungerar och mycket mer fått hårda direktiv uppifrån. Men okej, låt oss prata om karaktären i serierna nu.

Carol är en pilot som fångas i en explosion med manliga Captain Marvel (värsta Captain Marvel) vilket slår ihop deras DNA och förvandlar henne till en mänsklig/utomjordisk hybrid med superkrafter.

När hon dyker upp igen är hon Gloria Steinem med superkrafter. Alltså, det är inte subtilt. Hon heter Ms. Marvel eftersom Ms. ansågs vara feministiskt och eftersom Steinems tidning var Ms. magazine. Carol hade slutat vara med i flygvapnet och drev den feministiska tidningen Woman. Hon har på sig den klassiska superfula dräkten med halsduk, långärmat men helt bar mage, bara bikini trosor och stövlar på underkroppen. Hon är lite som tidiga stålmannen eftersom hon inte kan flyga men är stark, snabb och skottsäker. Snart får hon en maskin i dräkten som låter henne flyga. Hon studsar runt lite och har diverse äventyr med Avengers, Spider-Woman och andra. Chris Claremont skriver henne ett tag här och är djupt frustrerad över att ledningen är i vägen för att ge henne relevanta storylines. Han vill bland annat göra henne till en singelmamma men får inte.

Sedan händer den värsta storylinen. Jag vill inte prata om den. Avengers #200 är… Okej, så kort som möjligt: Superskurken Immortus son Marcus kidnappar Carol till en annan dimension där han våldtar henne och skickar tillbaka henne till den vanliga verkligheten. Där är hon gravid och graviditeten går jättesnabbt tills hon föder ett barn som växer upp supersnabbt till att också bli Marcus. Bebis nu vuxna Marcus tar sedan med Carol till den andra dimensionen där de ska leva tillsammans. Resten av The Avengers låter detta hända och är glada för dem för ”De är kära”. Vi har kidnappningar och tankekontroll maskiner som Marcus pratar om att han använt på Carol. Resten av The Avengers är bara ”Vad trevligt för dem!”. Det är värst. Kanske den värsta storylinen i Marvel. Jag är arg, du är arg, seriehistorikerna är arga, läsarna av den här uttalat feministiska karaktären är arga men Chris Claremont är argast av alla och eftersom han skriver X-Men kan han göra något åt det!

Så Chris skriver en story där Carol kommer tillbaka, skäller ut The Avengers och istället hänger med The X-Men. Nu, och detta är ett viktigt säkerhetsråd om du finner dig i Marvel universumet, umgås inte med The X-Men för det har aldrig gått bra för någon. Så den mordiska superskurken Rogue (hon är inte snäll på ett tag ännu) hoppar på henne, suger ut alla hennes krafter och alla hennes minnen. Professor X kan laga Carols hjärna men inte återställa hennes krafter. Det visar sig dock att explosionen också gjorde Carol till en fysiskt perfekt människa, som Captain America, så hon klarar av att hänga med på X-Men äventyr.

Nu, kommer vi till Binary eran och igen är sensmoralen: Umgås inte med mutanterna! För Carol blir kidnappad av äckliga utomjordingar som experimenterar på henne när hon är i väg med the X-Men. Den här gången har Carol dock tur för detta väcker nya, mycket mäktigare och mer kosmiska superkrafter. Med dessa flyr hon från utomjordingarna och tar den nya identitet Binary! (Som är karaktären vi pratar om just nu). Binary dräkten är…. 5e elementet bandagen + eld? Inte bäst.

Som Binary har Carol energin från ett vitt hål vilket ger henne kosmiskasuperkrafter. Jag trodde att det var påhittat men det är tydligen en grej!: https://sv.wikipedia.org/wiki/Vitt_hål men det är nog ärligt talat bättre att fortsätta tänka på det som ”rymdmagi”. I Faserip har de gett henne bananas mycket supertuffhet. För mycket. Hon är hårdare att slå ihjäl än planeter. Liksom, stora planeter. Gjorda av adamantium.

Efter lite kosmiska äventy hälsar hon på X-Men och upptäcker att de gjort Rogue till en full medlem. Liksom, det är bara ett MASSIVT förräderi från folk hon trodde hon var hennes vänner och de gör det mot någon som redan blivit förrådd av alla sina tidigare vänner så… Umgås inte med mutanterna. Jag är inte rasistiskt! De är bara dåliga nyheter!

Ett kort tag senare tappar Carol nästan alla sina Binary krafter och byter kodnamn till Warbird. Den här eran är ett riktigt lågvattenmärke. Vi har en storyline om att Carol blir alkoholiserad. Vi har storylines om att Carol har dåligt självförtroende. Vi har storylines om att hon blir ställd inför krigsrätt för att ha dödat en kille som behövde dödas… Det är inte bra. Henne lite mer krafter gör att hon kan flyga själv nu i alla fall.

På 2000-talet blir Carol Ms Marvel igen och efter crossovern House of M där Carol är en annan verklighets största superhjälte väcker det en tanke hos henne. Varför är jag inte så här? Hon är en av de mäktigaste superhjältarna på Jorden, varför låta America vara kaptenen alla snackar om? Dräkten under den här eran och Warbird perioden är den svarta som ser ut som porrparodi versionen av en Ms Marvel dräkt. Och som bara blir mer så när superskurken Moonstone är Dark Ms Marvel.

Efter detta följer en rad storylines som leder henne till att ta namnet Captain Marvel, bli hårdare och mer militaristisk och bli erkänd som en av Marvels största hjältar! Här blir dräkten den mer flygdräkt/militära blå versionen och hon får kort hår. Jag gillar ärligt talat inte den här eran heller. Det känns sjukt skumt att karaktären som började som en feministisk ikon stöttar Tony Starks fascism i Civil War och sedan går full Minority Report polisstat själv i Civil War 2. Men det här är versionen av karaktären som MCU Carol är baserad på så det är nog den som är här för att stanna.


Plot hook: Vita hål bryter mot fysikens lagar genom att de minskar entropin i universum. Carols krafter dras direkr från ett vitt hål vilket skapar… Situationer på Jorden. När Carol använder sina krafter mycket börjar saker falla isär mindre eller till och med gå tillbaka till hur de brukade vara. Med andra ord, de döda börjar leva, skador på världen läker, have blir rena och saker går baklänges. Snart för mycket. Saker börjar försvinna. Saker börjar aldrig ha hänt. Saker börjar bli fel.

Men det går att fixa! Carol behöver bara kanalisera sina Binary krafter maximal för att få kontroll över dem. Det kommer ta ett dygn men sedan är allting bra. Men om hon använder dem under den dagen? Då kan vi kyssa Jorden farväl!

Så Binary är den mäktigaste varelsen i universum men kan inte använda det för då går allting åt helvete. Hjältarna ombeds skydda henne under den tiden.

Sedan anfaller Galactus planeten.
 

JohanL

Myrmidon
Joined
23 Jan 2021
Messages
3,768
Du har fel om Binarys dräkt! Hela designen är awesome! (Däremot märks det att Claremont saknar Phoenix och gör sig en ny, och inte för sista gången.)

1668627324623.png

Annars är det ofta kul när Captain Marvel och Captain America interagerar. Som här (hon är ju flygvapenmajor):

1668627416720.png
 

God45

Kulturpersonlighet
Joined
23 Oct 2012
Messages
15,463
I praktiken är det att Chris Claremont skäller ut sin egen chef Jim Shooter rätt på seriesidan också, vilket onekligen är häftigt.
Ja! Ryktena om hur absolut hatad Shooter var av Claremont och flera av de andra författarna känns trovärdiga när man läser den sekvensen!
 

Cybot

Mest spelbar
Joined
19 Oct 2001
Messages
4,089
Location
Helsingborg
Binary/Ms.Marvel/captain marvel ger mig massiva flashbacks till hur Star trek: TNG behandlade Deanna Troi. Så många osmakliga storylines som är olika varianter av våldtäkt och andra former av våldförelse på mental och kroppslig autonomi
 

JohanL

Myrmidon
Joined
23 Jan 2021
Messages
3,768
Ja! Ryktena om hur absolut hatad Shooter var av Claremont och flera av de andra författarna känns trovärdiga när man läser den sekvensen!
Marvel har ofta haft otur med sina chefsredaktörer. Bob Harras var inte populär heller (helt obegripligt att han fick ett jobb på DC), och Cebulski är en mysko typ.
 

God45

Kulturpersonlighet
Joined
23 Oct 2012
Messages
15,463
Binary/Ms.Marvel/captain marvel ger mig massiva flashbacks till hur Star trek: TNG behandlade Deanna Troi. Så många osmakliga storylines som är olika varianter av våldtäkt och andra former av våldförelse på mental och kroppslig autonomi
Ja! Det är genuint sjukt likt.
 

God45

Kulturpersonlighet
Joined
23 Oct 2012
Messages
15,463
Bishop: Är en mutant snut från framtiden fast i nutiden. Han är från en framtid där Sentinels, robotar byggda för att kontrollera och utrota mutanter, tagit över. Han växte upp i ett koncentrationsläger byggt för mutanter och tatuerades med ett M i ansiktet. I hans framtid är The X-Men alla döda och de ses som en legend, mer Kung Arthur och hans riddare än något annat. Innan han var vuxen enades människor och mutanter i ett uppror som ledde till att de störtade Sentinel regimen. Detta ledde dock inte till fred och integration utan grupper av människor och mutanter fortsatte hata varanda. Rasbasersd terror blev ett problem. Bishop växte upp och gick med i mutant polisen vars ideologi är att bara mutanter bör vara poliser för mutanter. Han jagade mutant brottslingar genom en portal till nutiden där han fastnade och gick med i X-Men.

Bishop har två plot hooks som de alltid använder, en eller den andra, när han dyker upp i serierna. Den första är att han tror att om han snutar hårt nog och kompromissar med regeringen så kommer saker gå bättre för mutanterna. Därför jobbade han som sheriff över Mutant Town i New York (området där det nästan bara bor mutanter) och med en massa olika regeringsprojekt. Ofta med Val Cooper: X-Mens bästs frenemy, vandrande metafor för gränserna för att vara en allierad och blonda Amanda Valler. De till och med dejtade vid ett tillfälle. Problemet är att det aldrig fungerar att samarbeta med regeringen för de är ALLTID onda, försöker utnyttja mutanterna eller så är de i hemlighet nazister/onda robotar. Detta får Bishop att verka i bästa fall naiv, ofta direkt dum i huvudet.

Den andra plot hooken som alltid dyker upp är att Bishop känner igen något från historieböckerna som kommer leda till den dåliga framtiden han växte upp i och försöker stoppa det. Han lyckas aldrig med detta, han bara gör självuppfyllande profetia saker.

Den där andra plot hooken är vad som tar Bishop helt av spåret och till att bli en superskurk under mer eller mindre det senaste årtiondet. Efter händelser som vi inte behöver bry oss om just nu föds inte fler mutanter på några år. När den första nya mutanten, Hope, föds känner Bishop igen att hon kommer bli en mutant terrorist som kommer döda miljoner människor på 6 minuter vilket kommer leda direkt till hans dåliga framtid. Så han bestämmer sig för att döda bebisen! Cabel, en annan tidsresenär flyr genom tiden med Hope medan Bishop jagar dem som en terminator. Bishop sätter här ”fällor” i tiden som dödar miljoner eftersom han tänker att de människorna ändå inte kommer födas om han lyckas… Vilket inte är hur tidsresor fungerar i Marvel, ändringar skapar bara en ny tidslinje. I alla fall, full superskurk.

Just nu i serierna har de gjort en mjuk reboot så alla mutanterna lever igen på en levande ö som är magiska mutant Israel. Bishop är tillbaks och är inte en skurk längre. Så… Det är bra?

Bishops krafter är att absorbera energi och sedan skjuta den från sin kropp, oftast som energistrålar. Meeeennnn…. liksom, han gör det inte så ofta. För det mesta skjuter han stora sci-fi pistoler. I FASERIP är han bättre på att absorbera fysiska attacker än i serierna, men han förlitar sig ändå mest på sci-fi kevlar och pistoler. Hans krafter är tråkiga är vad jag säger! I Ultimate X-Men gav de den alternativa versionen av honom gravitationskrafter, vilket var roligare.


Plot hook: Bishop har insett att en av hjältarna kommer göra saker som leder till den dåliga framtiden. Han försöker mörda dem och när det inte fungerar åker han bakåt i tiden för att mörda deras föräldrar när de gick på universitetet. Hjältarna måste tillbaka i tiden och Tillbaka till framtiden fast med en mordisk tidsresenär se till att de själva blir födda!
 

God45

Kulturpersonlighet
Joined
23 Oct 2012
Messages
15,463
Black Archer: Urk. Han är Green Arrow fast en våldtäktsman. Måste jag verkligen… Allt på listan är allt på listan antar jag… Men Metoo-mannen?

Okej, så jag har pratat jättemycket om den stora Squadron Supreme serien från 1985 redan. Det är en dekonstruktion av superhjälte serier där hjältarna tar över USA och går fullständigt över alla gränser när de använder tankekontroll maskiner inte bara för att ”rehabilitera” brottslingar men också till att tvinga dem till lojalitet till Squadron Supreme.

Wyatt McDonald var en av medlemmarna av Squadron Supreme under namnet The Golden Archer. Han var deras bågskytt utan superkrafter som hade en uppsättning högteknologiska trickpilar med vilka han slogs mot brott. Han dejtade Lady Lark, en annan superhjälte i The Squadron Supreme. Golden Archer var med när de gjorde tankekontroll grejen men var tveksam och lämnade sedan gruppen innan han gick med i gruppen som formades för att stoppa tankekontrollen under namnet Black Archer. Han dog i strid när han försökte rädda en annan superhjälte.

En sak bara, innan han lämnade Squadron Supreme så friade han till Lady Lark som sa nej. Så han knockade henne, satte henne i tankekontroll maskinen och tvingade henne att älska honom för alltid.

Killen gjorde rätt sak för det mesta, han var bra på sitt jobb, brydde sig, offrade sig för någon annan… Men han var våldsam i sin nära relation och var en våldtäktsman. Vad gör du med det?

I FASERIP är han riktigt bra med en pilbåge, har en massa kul pilar och är nog mekaniskt rolig att spela. Om du, du vet, skulle vilja göra det trots resten av karaktären…


Plot hook: Jag vill ha med Golden Archer tidigt i kampanjen innan han har gjort något. Vi kommer inte köra hela Squadron Supreme handlingen i kampanjen men vi kan ha grejen där han och Lady Lark är ett par andra superhjältar i staden. De är vänliga och potentiella allierade till hjältarna. Sedan, en dag, är Lady Larks personlighet annorlunda. Hon fortsätter vara konstig, prata skumt och inte riktigt vara där. Vi låter hjältarna komma på vad som har hänt själva. Golden Archer har slagit ner sin flickvän och använt tankekontroll maskinen på henne. De kan sätta dit honom för det men det kommer vara trögt. Det är svårt att få honom dömd för var är bevisen? Och offret älskar honom hjälplöst. Så det hjälper inte situationen. Men de kan sätta dit honom.

Senare i kampanjen kommer han tillbaks som Black Archer och är reformerad. Han är kanske faktiskt reformerad, men betyder det att du vill jobba med honom? Hur reagerar allmänheten på att ha en dömd sexförbrytare som superhjälte i deras stad? Han är enormt rik, är det bättre om han inte riskerar livet mot superskurkar utan bara lever i lyx?
 

God45

Kulturpersonlighet
Joined
23 Oct 2012
Messages
15,463
Black Cat: Är en sexig tjuv som har en svart catsuit med pälsdetaljer. Hon låtsades först orsaka otur för de som försökte stoppa henne men detta var egentligen noggranna förberedelser och hon hade inga egentliga krafter. Senare får hon faktiska oturskrafter. Hon är ibland en superskurk och ibland en antihjälte. Hon är nästan alltid en tjuv som ligger med Spindelmannen eller vill dejta Spindelmannen.

Nej hon är inte som Catwoman!

Okej, så hon är väldigt mycket som Catwoman. Men här är skillnaden. Catwoman är den perfekta kvinnan för Batman för de är båda vem de är i dräkterna. Batman kan ha en relation med Catwoman utan att sluta vara sig själv, Batman. Grejen med Black Cat är att hon bara är intresserad av Spiderman. Peter Parker? Tönten han låtsas vara när han inte har fantastiska äventyr? Hon bryr sig inte ett jävla dugg om honom, han är inte på riktigt, var inte konstigt nu! Så Peter har att välja mellan Felicia som öppet bara gillar Spider-Man och Mary Jane som egentligen bara gillar Peter.

Peter väljer för det mesta fel. För som läsare föredrar vi så klart Spider-Man över Peter. Det vore fint om han hade en person i sitt liv som kunde acceptera båda sidor av honom men…Jag älskar förresten grejen i Ultimate Spider-Man där Black Cat hånglar upp Spider-Man genom masken, sedan upptäcker hon att han är typ 14 under masken och kräks på honom. Perfekt, no notes!

När hon inte är med i Spider-Man serier tenderar hon att ha heroiska tjuvhistorier själv där hon stjäl vansinniga, magiska eller kul saker eller så är hon i tillfälliga tjejgrupper som Marvel Divas eller den där ena versionen av Heroes for Hire.

I FASERIP är Black Cat en fantastisk tjuv, otrolig på parkour och ganska kass i ett slagsmål. Vilket är perfekt i spelet, hon slåss inte! Hon snor grejer! Men det matchar inte exakt serierna.


Plot hook: Steg 1:Någon bryter sig in i hjältarnas högkvarter och stjäl farliga föremål som de har beslagtagit från superskurkar. Inga tecken alls på ett inbrott men sakerna är bara borta. Snart säljs de tillbaka till skurkarna som de tillhörde eller andra intresserade parter. Undersökningar visar att den ansvariga är Black Cat, men att få tag på henne svårare. Steg 2: Flera av skurkarna får inbrott i sina högkvarter som Black Cat hittar genom att sälja saker till dem, den utrustning dyker upp hos hjältarna. Ofta levererad direkt i deras kassaskåp/liknande. Steg 3: Med skurkarna distraherade av att försöka få tillbaka sin utrustning från hjältarna och hjältarna upptagna med att stoppa dem slår Black Cat till mot sin riktiga måltavla, The Crime bank som sköter all den organiserade brottslighetens pengar i staden.
 

Attachments

JohanL

Myrmidon
Joined
23 Jan 2021
Messages
3,768
Jag tror att man kan få härligt absurda situationer om två personer med turkrafter ryker ihop, som Black Cat och Domino. Världen vrider sig till allt konstigare tillstånd för att uppfylla bägges krafter, medan de övriga hjältarna får göra sitt bästa i en situation med allt mer surrealistiska utfall.
 

Cybot

Mest spelbar
Joined
19 Oct 2001
Messages
4,089
Location
Helsingborg
Bonus poäng om Crime bank är faktiskt företagsregistrerad som Crime Bank och sedan har attityden "Det är en marknadsföringsgrej med inga bevisbara kopplingar till den verkliga situationen och jag är sårad och förolämpad av att du antyder motsatsen."
 

God45

Kulturpersonlighet
Joined
23 Oct 2012
Messages
15,463
Jag tror att man kan få härligt absurda situationer om två personer med turkrafter ryker ihop, som Black Cat och Domino. Världen vrider sig till allt konstigare tillstånd för att uppfylla bägges krafter, medan de övriga hjältarna får göra sitt bästa i en situation med allt mer surrealistiska utfall.
Ohhh! Det hade jag velat spela/läsa!
 

God45

Kulturpersonlighet
Joined
23 Oct 2012
Messages
15,463
Bonus poäng om Crime bank är faktiskt företagsregistrerad som Crime Bank och sedan har attityden "Det är en marknadsföringsgrej med inga bevisbara kopplingar till den verkliga situationen och jag är sårad och förolämpad av att du antyder motsatsen."
Jag hade använt den banken!
 

God45

Kulturpersonlighet
Joined
23 Oct 2012
Messages
15,463
Black Knight 3: Jag älskar Dane! Dane Whitman är i ett riktigt snuskigt BDSM förhållande med ett stort magiskt svart svärd som heter The Ebon Blade. Han är bara den sexigaste suben i sin riddarliknade gimpsuit och med sitt plågade bedjande, ibland bokstavligt talat på knä, om nåd från svärdet. Svärdet som han älskar. Svärdet som så länge han håller det gör att han inte kan dö, oavsett hur mycket han lider, men som tvingar honom att göra saker. Dåliga saker han inte vill göra… Förutom när svärdet influerat honom! Då vill han men inte! Det är så sexigt och plågat!

Öhm, okej, jag vet inte vad det där var… Jag ska försöka vara seriösare. Dane han ärvde svärdet från sin gamla riddare förfader som var förste svarte riddaren. Hans farbror var superskurken den andra svarte riddaren som slogs mot Avengers men ångrade sig på dödsbädden och lämnade alla sina saker till Dane som blev den tredje svarte riddaren.

Vid ett tillfälle fångar Enchantress Dane i skintight sten på det sexigaste möjliga viset. Då transporteras hans sinne tillbaka i tiden till att ta besittning över en annan förfaders kropp under korstågen. Dane vill inte egentligen delta i korstågen, det är så fel! Men daddy… Jag menar svärdet! Så klart menar jag det stora pulserande med kraft falliska föremålet som … ni vet… Svärdet tvingar honom att delta! Han blir här frenemy med en korsfarare som sedan visar sig vara den odödliga mutanten Exodus som inte vet det än men som verkligen hittar sig själv när han börjar dyrka Magneto som en spirituell dad… fader!

Ett tag har Dane inte svärdet men då dejtar han den här supermäktiga kvinnan Sersi som är så galen och farlig att de måste åka till ett magiskt äventyrsland fyllt med… Liksom, dungeons… och vara där tills hon slutar vara så galen. När hon slutar vara galen och farlig lämnar han henne och går tillbaks till svärdet.

Ett tag har Dracula ersatt hans svärd med ett falskt svärd med en av sina falliska tänder i det. Så Dracula, den här farliga mörka sexuella främlingen dominerar honom på avstånd med hjälp av sitt falliska föremål.

Knull! Superskurken Knull som är kungen över folket täckt i levande latex säger till Dane att bara de som egentligen är onda och korrupta till fullo kan använda svärdet. Bara de kan göra det så hårt och mäktigt som det kan vara! Men att det dåliga inte är i svärdet utan det är Dane som varit stygg hela tiden.

Det finns ett skämt i Elric böckerna där Elrics fru kallar Stormbringer för Elrics älskarinna när han lagt det på sängen tillfälligt. Men Stormbringer i Elric är en komplex metafor. The Ebony Blade är en dominatrix/dom med en stor strapon och Dane vill bli trampad på! Det är inte en kritik! Jag är här för det här innehållet! Men ge den stackaren en 18+ miniserie och låt honom komma för fan! Kit Harington spelar honom i filmerna, ni kan hitta på en ursäkt att Sersi måste trampa på honom. Killen var i Game of Thrones, han är inte rädd för perversa grejer.

FASERIP reglerna är skräp. För han har inte svärdet! Han har massa annat magiskt krimskrams och en flygande häst men vem fan bryr sig! Svärdet är poängen! Jag vet att han varit utan det i serierna ibland men kom igen!


Plot hook: Jag vill bara ha Dane i en kärlekstriangel med en av hjältarna och svärdet! Ännu bättre, om hjälten är någon med en symbiot eller något och de har sin egen weird grej gående så att det är ett konstigt polyförhållande. För ligger du med Dane vet du att svärdet ÅTMINSTONE kommer vara i rummet och se på. Kan du få Dane att välja dig och inte svärdet som får honom att mörda folk? Kanske om du trampar på honom…
 
Top