Nekromanti Marijana

tordzek

Veteran
Joined
14 Apr 2002
Messages
86
Location
kristianstad
Hur gör ni med dom leggaliserade drogerna, säljs dom i affärer som sigaretter och joltcola eller är det langare och så vidare som sköter det, frågan kom up idag på ett spelmöte.
Hur gör ni?
 

Ezzy

Warrior
Joined
14 Jun 2000
Messages
213
Location
----
var sak har sin plats. :C) eller hur är det man säger? droger som användes i medicinskt syfte säljes i apotek. droger för socialistion säljes på drogbarer,kaffeér,kiosker och pubar... billiga insmugglade droger säljes av samma man som säljer olagliga droger. droger som används lite hippsomhapp(verktabletter å wideaweake tex...) säljes lite överallt tex på apotek, snabbmatsbutiker,kiosker och stormarknader... såbrukar jag göra. :C)
 

Nalle med AK4

Swordsman
Joined
20 Jan 2001
Messages
421
Location
Hemma
Såhär hanterar vi det:Marijuana o.dyl. i Neotech säljs inte i Konsum, men det säljs i mer välsorterade affärer, men det är inget problem att hitta alls. Wideawake och så finns väl nästan överallt. Sen kan man se på de sk Frizonerna i Danmark (nutid)och så, där säljs ju marijuana och så i kaféer, i stånd på gatan m.m...Jaja, kort sagt, det är rätt lätt att få tag på, men man kan inte kila in på 7-11 och handla tjack precis.
 

ripperdoc

Myrmidon
Joined
17 May 2000
Messages
5,399
Location
Tokyo
Säg så här: I de flesta länder är marijuana det samma som att röka tobak år 2002, bortsett från att man vet att det inte passar att röka majja vid vissa tillfällen. Man blir ju inte särskilt påverkad av nikotin, men marijuanan påverkar ju en del. Så visst säljs det marijuana på Konsum! Eller snarare, i SFS är narkotikalagstiftningen hård, så där säljs bara marijuana på speciella caféer. Marijuana är ingen drog, om man frågar en normal människa år 2059. Förvisso, rökandet av marijuana har inte nått upp bland korparna, inte på samma sätt som den gamla hederliga tobaken, men annars är den mycket normal (med undantag i ett flertal länder och områden, förstås). Beroende på lagstiftning så kan man annars köpa de andra drogerna på antingen apotek, speciella drogaffärer (som dagens tobakssepcialiserade affärer..sådana som säljer cigarrer och pipor) eller på caféer. Ännu lite tyngre droger finner man nattklubbar, men där är det ju osäkert om det verkligen är lagligt. Vill man ha värre, eller större doser, får man vända sig till den traditionella langarmarknaden. Ännu tyngre saker (militära) kräver förmodligen att man vänder sig till olika specialiserade "återförsäljare" inom den organiserade brottsligheten.

/RipperDoc - typ
 

nexussix

Warrior
Joined
23 Aug 2001
Messages
260
Location
Stockholm
Vadå? Marijuana är väl inte en drog? /images/icons/smile.gif

(obs Ironi! kanske lika bra att förklara)
 

Rising

Vila i frid
Joined
15 Aug 2001
Messages
12,763
Location
End of the green line
Mary Jane

Det åker omkring en ambulerande försäljare, ungefär som hemglass-bilen, och tutar en dåsig reggae-signatur som älskas av både stora och små. Folk samlas kring maja-bilen och passar gärna på att ställa frågor om hur de skall pigga upp sina egna små odlingar. Maja-föraren är en händig person som både kan ge handgripliga tips och sälja UV-ljus + små instruktionsböcker åt intresserade.

Det ryktas om en illegal syrabil som använder samma försäljningsmetod, men det måste vara en hallis...

/Rising
skojade bara, men det händer ju inget i de andra forumen, så jag smög mig in hit och kollade vad ni höll på med här inne
 

Jericho One

Veteran
Joined
23 Jan 2001
Messages
90
Location
Norrköping
Stopp och belägg!!!

Flertalet personer har åkallat uppmärksamhet för att visa på de lätta drogernas försäljning anno ca. 2059.

Nog för att dagens utveckling pekar mot en liberal narkotikapolitik i framtiden men hur är det med efterfrågan. I vår NT-värld bör tillgången på färskt potent gräs vara tämligen svårt att få tag på. Då resten av vegetationen har problem att producera gröna fina blad så borde ogräset likaså ha vissa problem.

Dock kan vi lita på att de inovativa lyckobringarna inom narkotikaproduktionen har framställt alternativ i något polskt laboratorium.

Och den Orange Haze jag drog i mig i Christiania senast lär ju vara något impotent i jämförelse med framtidens "shit"!!!
 

Ezzy

Warrior
Joined
14 Jun 2000
Messages
213
Location
----
:C|

tja... det sägs faktist inte så mycket om hur miljön ser ut i världen... det står att regnskogarna finns kvar, att storbrittanien är helt skövlat och en stör ödemark och att norden har nästan likadan miljö som idag... så det är väll inte några större problem att odla upp lite gräs... om inte annat så får dom väll odla inomhus... eller göra det syntetiskt... :C) syntetiskt gräs...
 

swazze

Swordsman
Joined
20 Mar 2002
Messages
537
Location
Lund
Re: :C|

Och det e klart bättre förtjänst att odla gräs än vad det är att odla t ex vete. Så det är inte svårt att räkna ut vad bönderna väljer för gröda :gremcool:
 

Ezzy

Warrior
Joined
14 Jun 2000
Messages
213
Location
----
:C)

precis. det lönar sig för bönderna att köpa syntetiska soya-beef. man borde ju kunna odla gräset i växthus?
 
Top