Nekromanti Manhattan-kupolerna...

DragonLord

Warrior
Joined
30 Dec 2001
Messages
340
Location
Malmö/Gifu
Personligen tycker jag att kupolerna över Manhattan och Atlanta ger n2 precis rätt känsla av HiTech, men jag har ett litet problem:

Jag fattar inte hur in i glödheta man ska landa en helikopter på ett höghustak med en förbaskad kupol i vägen?

Är det någonsom har en aning om hur det ligger till? Tack på förhand!

DragonLord
 

T-RED

Warrior
Joined
4 Nov 2001
Messages
264
Location
Stockholm
Anta att dessa kupoler är en bra bit högre än husen under den... då borde det inte vara några problem att flyga där "inne" sen så borde det väll finnas en eller flera portar i toppen som öpnnas när så önskas. eller?
 

PAX

Jordisk Äventyrare
Joined
16 May 2000
Messages
3,107
Location
Tindalos
Själv tycker jag eventuella kupoler över gigantiska städer ger Neotech en viss SF-känsla som inte passar resten av spelet.

Nej! Från himlen regnar det grådaskigt syraregn. Speciellt i New York.
 

Tokugawa Ieyasu

Swordsman
Joined
11 Jan 2001
Messages
645
Håller med. Jag har aldrig gillat tanken med kupolstäder, kanske för månbaser eller liknande, där det är mer eller mindre nödvändigt, men är det inte lite av tanken med Cyberpunk att överheten övergett folket, och att städer av just den anledning skall vara tämligen förfallna (förutom innerkvarteren, förstås)? Varför skulle man kosta på sig att täcka över en hel stad, med tanke på all osämja i N2-världen, skulle jag kunna tänka mig att dessa kupoler skulle bli saboterade eller utsatta för terrorattacker hela tiden, med tanke på att dessa måste vara väldigt känsliga konstruktioner.
 

DragonLord

Warrior
Joined
30 Dec 2001
Messages
340
Location
Malmö/Gifu
Tack allihopa!!

Jag får ta och smälta denna information och kanske skapa om n2-världen lite... Vafasen, jag har ju ändå inget annat att göra/images/icons/laugh.gif.

DragonLord
 

nexussix

Warrior
Joined
23 Aug 2001
Messages
260
Location
Stockholm
Håller med om syraregnet! Men däremot kan en kupol här och där vara rätt kul. Jag kan tänka mig att vissa stadsdelar har byggt en kupol över just sin del av stan för att kontrollera miljön bättre. Som en stor arkologi ungefär.
 
G

Guest

Guest
överheten har övergett folket. det är därför dom har byggt en kupol över manhattan å inget annat. å på manhattan bor det inte vidare många lodisar å gängmedlämar ... typ bara finans distrikt... så ser jag på det iaf... vad det där om att landa helikoptrar gäller så sticker ju några utav de stora skyskraporna upp ur kupolen så dom kan man ju landa på... sen får man la skita i att åka helikopter till dom andra... ta luftbane tåg eller nått... ja det är klart att man färsöker att attackera kupolerna... men det finns väl vakter å sånt... dom som byggde den har nog råd att försvara den, och med tanke på hur stor den är så är den nog inte så där jätte bräcklig... man har säkert konstruerat den med tanke på terrorister åxå... så ifall den krockar ett flygplan med den så rasar en liten sektion samman bara... och... ja... ni fattar.
 
Top