Nekromanti liten fråga bara...

Freelancer

Warrior
Joined
22 Dec 2001
Messages
221
Location
Örebro
Det handlar bara om en sak!

Det spelar ingen roll hur högt FV rp:arna har. Har man FV25 i sin unika stridskonst får väl SL se till att man får lite motstånd därefter. Visst är det väl roligt att "kicka rumpa" på rövare som uppehåller en på stigen =)
Men SL fixar ju ihop ett jättebra äventyr där man får träffa på motståndare som kickar rumpa på ens RP, samt lumpna rövare som man kan få kicka rumpa på...
Bra vore, för såna RP som har så högt i FV och bara går omkring o hugger ner allt, att de blir av med sina vapen o får använda andra färdigheter, såsom slagsmål (om de tvunget ska slåss), smyga, gömma och övertala för att ta sig ur slingriga situationer som man hamnar i.
 
Joined
3 Oct 2000
Messages
1,413
Location
Alingsås
Killen som spelar misslan är ursusel missla!

En missla är JÄTTEsnäll, långt över gränsen till fjantigt naiv och fattar absolut inte varför folk ska behöva döda varandra.

"Kan vi inte ge herrarna vad de vill ha? Vi behöver ju inte pengarna och för övrigt är ju du (vänd mot riddaren) jätterik"

Eller:

"Tänk om demonen bara vill bli vän med oss?"

Eller:

"Hej, jag heter Bubbla, vad heter du?" (vänd mot draken)

En missla är ingen krigare. Det finns särfall men också de är ytterst jätteförsiktiga och försöker försvarar sig bara. Varför är misslan Lättlärd i en STRIDSKONST? Vad jag har läst så finns det ingen tabell som säger att man blir lättlärd i en stridsfärdighet om man inte väljer det själv. Det betyder att personen som gjorde misslan ville ha en liten krigare som är vig och fräck. Isåfall borde han ha valt en Gurd och ingen jäkla missla.
 

Toggrikk

Veteran
Joined
28 Dec 2000
Messages
106
Location
Uppsala
Re: Tragiskt

Ja stridskonster i EON är för bra, vi avsatte dem.

Om en karaktär är för bra på att slåss så är det väll utvärkt att ge honom/henne andra utmaningar, typ intrigäventyr på slottet.
 
Joined
29 Jul 2001
Messages
814
Location
Stockholm.
Re: Killen som spelar misslan är ursusel missla!

Kan inte se det som en rolig idé?
Det är ju roligt med en aggressiv liten missla....
Vi har mycket roligt åt honom iallafall.
 
Joined
3 Oct 2000
Messages
1,413
Location
Alingsås
Re: Killen som spelar misslan är ursusel missla!

Det är dåligt. En missla har INTE 20 i en ovanlig stridskonst. Hur många människors liv har misslan inte på sitt samvete?

Det är INTE roligt med en aggressiv missla. Aggressiva misslor ser man överallt. Aggressiva misslor är en spelare som inte kan spela missla men vill spela en ändå.
 

Alvdräpe

Veteran
Joined
16 Feb 2001
Messages
69
Re: Killen som spelar misslan är ursusel missla!

"En missla har INTE 20 i en ovanlig stridskonst. Hur många människors liv har misslan inte på sitt samvete?"

Läs texten. Det handlar om en vanlig stridskonst. För övrigt har den misslan inget samvete.

"Det är INTE roligt med en aggressiv missla. Aggressiva misslor ser man överallt. Aggressiva misslor är en spelare som inte kan spela missla men vill spela en ändå. "

En aggressiv missla är samma sak som en snobbig tirak, en nykter dvärg eller blomsterallergisk alv. En kontrast mot schablonbilden.
 
Top