PROMOTION Kortlek med Critical Injuries till Year Zero Engine FTL

therealnisse

Den riktiga Nisse, typ.
Joined
11 Nov 2022
Messages
12
Location
Stockholm
Twin Engine och Bärsärk Entertainment har nyligen publicerat en kortlek med Critical Injuries för Fria Ligans Year Zero Engine Free Tabletop License. Den är kompatibel med alla rollspel som använder deras Year Zero system.
Köp den som PDF eller fysisk kortlek på DrivethruRPG: https://www.drivethrurpg.com/product/447482/Critical-injuries-cards-for-Year-Zero-Engine-FTL
critical injuries promo.png
Med kortleken kan du på ett enkelt sätt att generera allvarliga skador i Year Zero Engine-baserade rollspel. Låt spelaren till den skadade rollfiguren dra ett slumpmässigt kort istället för att slå en D66. Du kan låta henne behålla kortet med skadan för enkel referens om vad skadan innebär.

Notera att denna kortlek inte är kopplad till, sponsrad av eller stödd av Fria Ligan AB. Kortleken är publicerad under Fria Ligans Free Tabletop License, vars villkor i sin helhet kan läsas här: https://freeleaguepublishing.com/wp-content/uploads/2023/03/Year-Zero-Engine-License-Agreement.pdf
 

Hägerstrand

Tror fortfarande på 7WA
Joined
2 Dec 2022
Messages
799
Inte för att låta gnällig, men att dra från kortleken blir ju bara ett krångligare sätt att slumpa om man har en av de talanger som låter spelaren välja vilken av tärningarna som är tiotal.
 

therealnisse

Den riktiga Nisse, typ.
Joined
11 Nov 2022
Messages
12
Location
Stockholm
Tack för kommentaren. De talangerna du pratar om (Killer och Lucky) fungerar annorlunda i YZEFTL, vilket är det regelverk jag måste hålla mig till. Ifall den förekommer i det spel du spelar så påverkar det säkerligen relativt få rollfigurer. Jag hade löst det med att helt sonika dra två kort och välja en av dem. Statistiskt sett är det ingen skillnad på utfallet jämfört med att vända på tärningarna.
 
Top