Nekromanti Kommentarer om Offensiv?

Don Kennetho

Warrior
Joined
17 May 2000
Messages
385
Location
Oslo
Re: Kennethdo [OT]

Lite långt bort iofs, men är det nåt en Kennetho borde kunna så är det ju kennethdo.<img src="/images/icons/wink.gif" border=0 width=15 height=15>
 

theReaper

Veteran
Joined
29 Oct 2000
Messages
5
Location
Somewhere in the webway(Knivsta,Sverige)
Fråga till Marco

Tänkte bara fråga helt apropå ingenting särskilt.... ....vilka är involverade kring T One (terra one), och ska det vara en vidare utveckling av N2 världen?

<img src="/images/icons/devil.gif" border=0 width=15 height=15>"På botten av Valloxen kan ingen höra dig skrika"<img src="/images/icons/devil.gif" border=0 width=15 height=15>
 

Jesuisunfestis

Veteran
Joined
4 Nov 2001
Messages
1
Location
Sollentuna, Stockholm
Även om Offensiv är en bra bok så tänkte jag på lite saker som gjorde mig besviken under tiden som jag läste den:

1. Vi har även beslutat att inkludera ett antal färgsidor i NO, då speciellt
på sprängskisser, ammunition och intressanta vapentillbehör! Det blir den första
Neogames-produkten som får färg (jag känner mig hedrad! =).
från NO-dagboken

Var då?

2.Jag kan inte bevisa det, men jag har för mig att NG lovade i något svagt ögonblick att alla vapen skulle vara illustrerade...

Jag vill egentligen inte racka ned på NO, men det känns som om både tillverkarna och rollspelare har drabbats av en stor Offensiv-hype, boken som släpptes är inte boken som det talades om i sex år.

Det kanske är så att Offensiv är precis vad den från början utlovades att vara, en bok om vapen i alla dess former. Då är den bra, mycket bra.

Men jag kan inte komma ifrån den där känslan av besvikelse över att NO inte är den där boken som skulle förändra världen :)
 

Jogge

Veteran
Joined
17 May 2000
Messages
23
Location
Luleå
Re: Stridskonster

När det gäller att lära sig en till stridskonst skulle jag behandla den som en helt ny färdighet. I de tekniker som de båda stridskonster har gemensamt skulle jag ge den nya hälften av de nivåer den gamla har, bastekniker endast. En del logiska tillvalstekniker får följa med "rakt över" (kan man meditera bra i Aikido kan man meditera lika bra i KungFu).

Jag är mycket nöjd i övrigt med Offensiv... förutom kvalitetskontrollen.... jag saknar mitt namn.... iof hade jag själv inte kontakt med neogames utan det sköttes genom en polare (Peter Radefors)... Så kampsportsreglerna har jag haft i bokhyllan i ett år (gissa om folk har velat läsa dem)
 

Big Marco

Läskig
Joined
20 May 2000
Messages
6,926
Location
Sandukar
Re: Death Ordnance

Själv är jag helnöjd över den enkla och brutala mörka look som alla DO-puffror har (förutom det vita strecket som inte skall vara med på Smearer - jag hatar tryckmissar).
 

Big Marco

Läskig
Joined
20 May 2000
Messages
6,926
Location
Sandukar
Re: Terra One

Terra One är främst Calles egen baby, och ja, TOne följer samma tidslinje som N2-universumet.
 
Top