Nekromanti Kombinera superhjältar!

Anchorman

Swashbuckler
Joined
28 Apr 2012
Messages
1,819
Ok vi ska leka en liten lek.
Jag kommer nämna två superhjältar (kan vara skurkar också)
Nästa person som postar ska kombinera dessa till en ny superhjälte, gärna med namn och allt.
Den personen ska sen skriva två nya som nästa person får ge sig på.

Ok ni fattar.

Första två:

Daredevil och Mister Fantastic
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,542
Fuck yes! Månadens bästa trådstart! :gremlaugh:

Reed Murdoch blev träffad av radioaktiv kosmisk strålning när han försökte slå Européerna med att placera den första personen på Mars i sin egen byggda raket. Strålningen kostade honom hans syn men förstärkte hans andra sinnen till övermänskliga nivåer och gav honom ett "radarsinne". Han lyckades lära sig använda sina nya sinnen nog för att styra sitt rymdskepp tillbaks till Jorden. Där använde han sitt briljanta intellekt till att designa ny utrustning som han inte behöver sin syn för att använda och han har sedan utforskat många mystiska företeelser både på Jorden och bortom den.

Efter hans första flickvän, Sue Page, blev mördad bestämde han sig för att maskera sig som vissa superhjältar hade börjat göra och blev den otroliga Mr. Dare.

Hans ärkefiende är Victor King, en halv italiensk/halv romsk affärsman, forskare, trollkarl och maffiaboss med starka band till både uråldriga lönnmördarklaner, högteknologiska forskningsteam och mystiska magiker.

Mr Dare dejtar just nu Neptunus, en medlem av ett under vattens folkslag som jobbar som en lönnmördare. Neptunus blev mördad av en av Victor Kings hantlangare, Wizardeye, men har sedan dess uåteruppståt.


Nästa två är Ghost rider och Green Lantern :gremsmile:
 

slanfan

Hero
Joined
16 Oct 2010
Messages
1,458
Location
Göteborg
Ghost Lantern.

Sedan 1700-talet har missdådare fruktat ett väsen kallat Ghost Lantern. Det påstås att en cirkusartist mördades på en ödslig hed, men erbjöds att få stanna i de levandes värld, så länge hen tjänade lagen.
Ibland hittas misstänkta brottslingar döda eller bara osammanhängande babblande om en spöklik grön lykta i natten...

Zorro och Hulken.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,542
Man kan hörs åskknallen när svärdet skär genom luften flera kilometer från platsen där El Increíble slåss mot rånarbaronens män. Deras värjor blokeras av det enorma långsvärdet från ett svunnet århundrade. Mannen de slåss mot har en enorm grön rustning på sig, svärdet är i samma mörka metall som rustningen och capen som fladdrar bakom honom smälter in mot den stjärnlösa natthimmelen. Hans häst är enorm, en gigantisk best med silverfärgad päls och man. Värjorna slåss undan, männen flyr på sina hästar eller jagas iväg till fots och El Increíble använder sitt svärd till att signera vagnarna med sitt namn innan han packar de stulna skattepengarna i sina sadelväskor och rider tillbaks dem till folket.

Ända sedan den milde forskaren och arkeologen Don Bruce de la Vega hittade den förbannade rustningen under en utgrävning i Spanien har han fallit i dess våld när han blivit tillräckligt arg. Han drivs att sätta på sig den och hämnas på de eller det som retat upp honom. Rustningen ger honom övermänsklig styrka och skicklighet med svärdet när han är arg. Och inget gör honom argare än hur rånarbaronerna behandlar folket i Mexico.


Nästa: Wonder woman och Magneto. :gremsmile:
 

Anchorman

Swashbuckler
Joined
28 Apr 2012
Messages
1,819
Magnificent Woman

Från de djupaste bergen i Sydamerika kommer magnificent woman. Med kraften att styra metall har hon smitt vapen och rustningar som hon bekämpar nazister och andra förtryckare med.


Nästa Batman och Nightcrawler
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,542
Devilman var en cirkusartist och akrobat. När hans familj mördades av gangsters designade han en dräkt efter det som skrämde honom mest och eftersom han var en troende katolik var detta djävulen. Bruce Wagner tränade sedan med olika kampsportsmästare, akrobater, detektiver och andra när hans cirkus åkte runt. Han vägrar döda på grund av sin tro men njuter av att sätta "The fear of God" i brottslingarnas hjärtan.

Devilman använder rökgranater som luktar svavel för att "teleportera" runt under strider och använder detta till att skrämma brottslingar.

Nästa: Shazam (tidigare kallad Captain Marvel) och The Punisher.
 

Anchorman

Swashbuckler
Joined
28 Apr 2012
Messages
1,819
I antinkens Grekland hittar vi Captain Death.
Captain Death använder sina pilbågar och slungor för att döda våldtäktsmän och mördare i Aten. Med sin välsignelse från gudarna tvivlar han inte på de han gör är rätt även om många anser att hans metoder är brutala.

Nästa två:
Zatanna och She-Hulk
 

Cybot

Mest spelbar
Joined
19 Oct 2001
Messages
4,351
Location
Helsingborg
Anchorman said:
I antinkens Grekland hittar vi Captain Death.
Captain Death använder sina pilbågar och slungor för att döda våldtäktsmän och mördare i Aten. Med sin välsignelse från gudarna tvivlar han inte på de han gör är rätt även om många anser att hans metoder är brutala.

Nästa två:
Zatanna och She-Hulk
Behövs det någon mer än Green Genie (Från Freedom force vs the Third reich)?
 

slanfan

Hero
Joined
16 Oct 2010
Messages
1,458
Location
Göteborg
Jen Zatara (Destroyer).

När Gilles-Edme Guyot dog år 1786 tillföll dennes ägodelar, manuskript och artefakter hans unga lärling Jen Zatara. Hon var en allt för begåvad och driftig ung dam, hungrande efter kunnskap, men ack så naiv. Efter att ha spenderat ett fåtal månader med att läsa och tolka den franske mästarens skrifter riktade hon in sig på att avsluta dennes "sista storslagna triumf", en optisk öppning till "Gammaplanet". I efterhand tros hon ha lyckats, men det hon såg på andra sidan verkar ha sett henne samtidigt.
Huset brann ned och Jen Zatara sågs aldrig mer i frankrike.
Obekräftade rykten gör gällande att en grönlysande kvinna 1795 tillsammans med den så kallade Ghost Lantern stoppade (och tvingades döda) Philadelphus Philadelphia efter att dennne kidnappat en Brittisk oäkting till prins. Motivet till kidnappningen påstås i efterhand ha varit "öppnandet av den rojalistiska blodsöknen" (oklar betydelse).
En fransk Kemist som bevittnade händelsen påstår att kvinnan var påfallande lik Jen Zatara, men att hon ej såg ut att ha åldrats en dag. Hennes kropp lyste grön och ögonvittnen hävdar oberoende av varandra att hon "ej skadades av kulor", "bröt en mans arm med en lätt beröring" och "verkade hypnotisera Philadelphus Philadelphia så att denne hoppade från ett hustak".

Härnäst: Punisher och Iron-Man.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,542
Frank Stark är en Vietnam veteran som efter traumatiska händelser som ett befäl i kriget återvände hem till staterna och använde sina kontakter till att skapa ett extremt framgångsrikt vapenföretag som snabbt expanderade ut till att innefatta företag inom andra branscher. Frank använde senare sina kontakter till att ge sig in i politiken som en Republikan och efter ungefär ett årtionde lyckades han bli försvarsminister. Som försvarsminister genomförde han reformer för att skapa militära elitsoldater som använde högteknologiska rustningar för att kunna slåss mot för övermänskliga fiender. Dessa "Iron-men" klarade av uppdrag som tidigare varit utom räckhåll för militärn Denna och andra reformer gjorde honom så populär att han blev nominerad till president kandidat.

Frank var dock alltid psykiskt instabil och drack för mycket, något han dolde för allmänheten. Ärligt talat urartade inte hans problem förrän attentatet.

Under valkampanjen mördades Franks fru och två barn av en meta-mänsklig lönmördare vilket drev honom över gränsen. Han vann också president valet, mest på grund av sympatirösterna. Frank satte nu ut på ett personligt korståg mot meta-människor, han krävde registrering av alla meta-människor och använde Iron-men trupper för att gripa de som inte lydde. När detta inte räckte designade han en mer dödlig rustning kallad "Punisher rustningen".

Frank blev slutligen besegrad när superhjältarna bevisade hans korruption och han valde att avsluta sitt liv själv innan han kunde ställas inför rätta.

Nästa: Lex Luthor och Spider-man
 

Kaffe å Cigg

Veteran
Joined
8 Oct 2007
Messages
80
Alex "Lex" Parker / The Spider är ett kriminellt geni och uppfinnare som dessutom har superstyrka och kan klättra på vilka ytor som helst (som en spindel). Med sina egenuppfunna nätskjutare kan han också skjuta nät.

Lex Parkers föräldrar övergav honom tidigt och han uppfostrades av sin faster May och hennes make, "farbror" Ben. Lex visade tidigt tecken på att vara extremt intelligent och uppfinningsrik.

När Lex blev biten av en radioaktiv spindel och hans superkrafter visade sig började han med att hämnas på hans tidigare plågoande, klasskamraten Flash Thompson (som varit ledare för mobbningsgänget som plågade Parker i skolan). Flash misshandlades svårt. Sedan började han sin brottsvåg.

Under ett bankrån dödades Farbror Ben, som råkade befinna sig på banken, men Lex skyllde den älskade farbrorns död på Mr. Dare, som inte hade stoppat honom i tid (Mr. Dare fångade in The Spider strax efteråt).

Just nu sitter han bakom lås och bom, men smider planer på hur han ska ta sig ut, bygga upp en kriminell organisation och förgöra Mr. Dare och därigenom få hämnd för Farbror Bens död!

Nästa: Ragman (DC) och John Constantine (Hellblazer) (ändrade tråkiga hjältar)
 

Anchorman

Swashbuckler
Joined
28 Apr 2012
Messages
1,819
Johnny Rags

Johnny levde hela sitt liv som en igel på samhället. Bedrägeri, bilstölder, droger var vardag för Johnny.
När han åkte fast och åkte in i fängelset för tredje gången i ordningen blev han dömd till livstid för alla hans brott.
Johnny såg inget annat alternativ än att ta sitt liv.

När helvetes eldar omfamnade honom ångrade han genast sitt beslut.
Dömd till att brinna för evigt fick han ett val, tjäna djävulen och förtjäna hans plats i himmelen.
Johnny återuppstod som Johnny Rags, han var klädd i trasiga kläder.

Hans jobb är att hitta själar som har rymt ifrån helvetet och skicka tillbaka dem.
För varje själ han skickar tillbaka lagas en reva i hans kläder, när alla revor är lagade har han förtjänat sin plats i himmelen.

Nästa två:
Cyclops och Green Goblin
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,542
Norman Summers hade en svår barndom, efter att hans föräldrar dog flyttades han mellan olika fosterhem och barnhem tills det att han flydde hemifrån och gick med i ett gatugäng. Som en medlem i gänget deltog han i flera olika kriminella aktiviteter, från rån till misshandlar. Detta vände dock när han greps av polisen och en representant från regeringen, Professor Z, rekryterade honom till ett experiment i att ge individer superkrafter på grund av hans genetiska profil. Norman spenderade sedan resten av sin barndom med att tränas till att bli en soldat, detta gav honom en anal och kontroll inriktad personlighet.

Experimenten verkade först inte vara effektiva och Norman höll på att bli kastad ur projektet, Norman smög dock in i labbet och gav sig själv en 100 gånger så stor dos som han borde fått av superserumet. Detta gav honom krafter men gav honom också en psykisk störning påminnande om bipolär personlighetsstörning. Krafterna han fått är ökad styrka, snabbhet, läkning och intelligens. Regerings projektet skaffade honom en kraftrustning och en flygande svävarbräda som ökade hans mobilitet. Norman tog namnet Green Gorgon och är nu fält ledare för regeringens supersoldat grupp The Exeptional six.

Nästa: Shredder och Hawkeye
 

Anchorman

Swashbuckler
Joined
28 Apr 2012
Messages
1,819
Purple Samurai

Purple Samurai är ett mysterium. Han är ledaren av ett av Japans största kriminella nätverk. Han har en arme av soldater med sig oftast kallad för Hawksoldiers på grund av deras skarpa blick och bågskyttekunskaper.

Purple Samurai själv är alltid klädd i lila med en lila mask över ansiktet. Ingen vet hans riktiga identitet.
Han går alltid runt med en stor katana i bältet och en båge runt ryggen. Han tränar själv sina Hawkmen i både bågskytte och svärdskonst.
Många har försökt störta honom men misslyckats om och om igen, ingen är en match för hans svärdskonst och skickliga bågskytte.

Han har två stora buffliga livvakter vid sin sida som tar hand om alla mindre hot.

Ryktet säger dock att Purple Samurai inte är i toppen av kedjan utan att han bara är en soldat som följer order. Kanske är det nån annan som är "hjärnan" bakom alltihop.


Nästa två:

Doctor Octupus och Black Panther
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,542
King Ocktupus

Kung över ett afrikanskt land som hållits dolt från utomståendes ögon och mystisk beskyddare av detsamma som den utvalda av bläckfisk kulten. King Ocktupus ar dock valt att använda sitt tekniska kunnande för att bygga stridsarmar istället för att förlita sig helt på sin mystiska stridstränining. Hans arrogans och vilja att göra allt för att skydda sitt land har fått honom att vaja fram och tillbaks från hjälte till skurk. Just nu är det mer skurk då han samlat 6 prominenta superskurkar för att utgöra hans personliga livvakt.

Nästa: Casey Jones och Storm. Det lär bli intressant :gremwink:
 

Anchorman

Swashbuckler
Joined
28 Apr 2012
Messages
1,819
Stormcase

Ororo Jones föddes i Kongo där hon levde sina första år på gatan.
Hon hamnade till slut på ett barnhem och blev där adopterad av paret Steven och Stefan Jones.
Hon växte upp i New York och fick tidigt ett teknikintresse, hennes favoritshow var McGyver och hon satt ofta hemma och byggde små uppfinningar.

Hon fick sedan jobb som Journalist på vetenskapstidningen "Weekly Science".
Där träffade hon även sin livs kärlek, Jack O´Neal.

Tillsammans reste de båda runt och intevjuade vetenskapsmän och gick på mässor.

En resa ledde dem till Tokyo för en robotmässa.
När de var på väg till hotellet efter en dag på mässan studsade Jack in i en gammal man som sprang för sitt liv.
Jack såg sen Purple Samurai tillsammans med en handfull Hawkmen som var efter mannen.
Modigt ställde sig Jack i deras väg för att försöka hindra dem, det enda som det ledde till var att Purple Samurai körde sitt svärd rakt genom magen på Jack.

Ororo kunde bara kolla på när allt hände.

Hon svor att hämnas så hon stannade kvar i Japan och började smida hennes planer.
Hon byggde en vante som hon har på vänster sida som kan skicka ut ström och knocka folk. I höger hand har hon en enkel påk.
Klädd i en svart slängkappa och en afrikansk mask över ansiktet så kämpar hon varje kväll mot Hawkmen, i hopp om att någon kan leda henne till Purple Samurai.

Hon dödar aldrig sina offer, den enda hon tänker döda är Purple Samurai.





Oj det blev en lång, här kommer iaf nästa två:

Jokern och Beast
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,542
Nice, jag gillar hur du band ihop det med en av de tidigare :gremsmile:

The Hyena är en briljant vetenskapsman och en psykotisk mördare. Han framställde ett serum som skulle ge honom genetisk perfektion men som istället förvred honom till ett ständigt skrattande monster. Hans planer är mästerligt organiserade och ämnade att bringa så mycket död och förstörelse, av ingen annan anledning än att The Hyena tycker det är roligt.

Nästa: Batman och Optimus prime
 

Jocke

Bäst i rollspel
Joined
19 May 2000
Messages
4,042
Location
Sthlm
Prime Directive
Multimiljonären Orion Wayne föll som ung ned i en brun på familjens ägor. Djupt i berggrunden hittade han ett rymdskepp från en annan civilisation av AI's som krachlandat på jorden för tusentals år sedan.
Efter långa filosofiska samtal med skepsdatorn Optimus Pax beslutade Orinon sig för att kämpa för alla människors frihet.
Bland annat finansierade den unge Orion Wayne hackergrupper, köpte upp stora mängder land i Amazonas för att sedan skänka marken till urbefolkningen osv.

Det var först när Wayne föräldrar kidnappades och torterades till döds (instängda i en låda) som Orion lyckades övertyga Pax att blanda sig i kampen för människans frihet, tillsammans designade de en robot som kunde bekämpa slaveri, tvång och inskränkthet - de hade skapat Prime Directive.

Nästa blir Deadpool och Animal Man
 
Top