Nekromanti Kartor till Soldarn sökes!

Silver

Veteran
Joined
2 Aug 2018
Messages
4
Greetings,

efter EON-dvala i ett antal år skall jag nu ge mig på att spelleda en kampanj om det soldiska inbördeskriget. Fanns en hel del gamla trådar på tidigare sidan som jag snott friskt från.

Undrar dock om någon har lämpliga kartor och liknande i sina gömmor som de kan tänka sig att dela med sig av. Tänker främst på kartor som visar hur de olika hertigdömenas gränser går och vilka baronier och grevskap som går under vilka hertigdömen.

Också intresserad av kartor till borgar och liknande. Googlat runt och kollat en hel del på Pinterest men tycker det är svårt att hitta kartor som är så pass detaljerade att de kan användas för att planera försvar av borg och strid i borg osv.

Tänker att många lär ha spellett en kampanj liknande min så hoppas det finns kartor att dela med sig av!

Hälsningar,
Silver.
 

Fahnen

Swordsman
Joined
24 Apr 2003
Messages
459
Helmgast har lagt ut flertalet kartor på sin hemsida, bland annat den gamla kartan över Asharien och Soldarn. Kanske inte tillräckligt detaljerad men visar hertigdömenas gränser åtminstone. Dessutom så finns några av Cerams texter om soldarns adel på myling, du kanske redan hittat dem själv men jag tycker de är så pass bra att jag tänker länka dem för säkerhets skull.

Kartor: https://helmgast.se/eon/kartpaket
Mylings eonsida: http://www.mylingspel.se/index.php?lang=sv&sidid=169

Tänker att den här sidan kan var intressant för spelare som varit borta från mundana en tid: https://helmgast.se/meta/den-nya-varlden
 

Silver

Veteran
Joined
2 Aug 2018
Messages
4
Hej,

Den där PDF:en var kanon! Har du originalfilmen liggande? Isf kanske man kan göra ett oheligt amalgam av den pdf:en med Mylingspels fantastiska sammanställning av adelsätterna. Så har jag med ringa eget arbete en lista på adelsätterna och en detaljerad karta på hur alla länsgränser går.

Stort tack för alla tips!
 
Top