Nekromanti Jag dricker mitt te med socker och vispgrädde!

Rymdhamster

ɹǝʇsɯɐɥpɯʎɹ
Joined
11 Oct 2009
Messages
13,410
Location
Ludvika
Nåja, det är rätt sällan jag gör det. Men ibland när jag råkar vara sugen på något riktigt gott och råkar ha en skvätt grädde kvar efter helgen så gör jag en stor kopp te med mycket socker och en rejäl skvätt vispgrädde i. Ingen mesig mjölk här inte!

Ibland, om jag ska ha filmkväll en helg, så äter jag chips och chocklad tillsammans. Det är en jättegod kombination!

Vad har ni för kulinariska egenheter som ni verkligen tycker om, även om ni kanske inte äter/dricker det så ofta?
 
Rymdhamster said:
Nåja, det är rätt sällan jag gör det. Men ibland när jag råkar vara sugen på något riktigt gott och råkar ha en skvätt grädde kvar efter helgen så gör jag en stor kopp te med mycket socker och en rejäl skvätt vispgrädde i. Ingen mesig mjölk här inte!

Ibland, om jag ska ha filmkväll en helg, så äter jag chips och chocklad tillsammans. Det är en jättegod kombination!

Vad har ni för kulinariska egenheter som ni verkligen tycker om, även om ni kanske inte äter/dricker det så ofta?

När jag ska göra thaigryta med kokosmjölk och får en skvätt kokosmjölk över så brukar jag dricka det rent. För det är skitagott =)
 
Rymdhamster said:
Vad har ni för kulinariska egenheter som ni verkligen tycker om, även om ni kanske inte äter/dricker det så ofta?

Om du skall göra en sådan där hemsk fördigtfryst pyttipanna å blir den mycket bättre med tabasco

Däremot blir inte havregrynsgröt godare av det...

//Lukas som inte vet vad han tänkte på när han provade det
 
"Om du skall göra en sådan där hemsk fördigtfryst pyttipanna å blir den mycket bättre med tabasco"

+114 fuck yeah


Storuggla, håller bevisligen med
 
Laowai said:
och får en skvätt kokosmjölk över så brukar jag dricka det rent. För det är skitagott =)

Mmmmm! Kokosmjölk är mumma! Väldigt gott att ha i milkshake också!
 
Nässe said:
Jag äter creme fraiche som godis, med sked. mums!

Relaterat födoämne för mig är sådant där fluffigt bosniskt bröd, bara att sprätta upp det och fylla med creme fraiche och svartpeppar.
 
Svarte faraonen said:
Nässe said:
Jag äter creme fraiche som godis, med sked. mums!

Relaterat födoämne för mig är sådant där fluffigt bosniskt bröd, bara att sprätta upp det och fylla med creme fraiche och svartpeppar.

ok, det var snäppet konstigare :gremtongue:

balkansemla?
 
"Jag äter creme fraiche som godis, med sked. mums!"

Ewwww.... Gräddfil däremot, då är jag ombord helt och hållet.


Storuggla, det du
 
Min nya kulinariska synd är att steka formbröd i smör, och sedan ha både bacon och skagenröra på. Toppar med tabasco.

Löjligt gott, men inte så nyttigt.
 
Jag har kommit fram till att holländarna, sina kanaler och cyklar till trots, inte är helt dumma i huvudet. Jag gillar majonnäs på pommes frites.


Storuggla, artärerna svider
 
Massor av medhåll! I synnerhet när det är en god hemgjord majonäs (men en liten smula vitlök i måhända) och härligt frasiga, nygjorda pommes. Gärna av den lite större varianten! Och så lite nymalen svartpeppar på toppen!
 
Jag gillar mitt mitt rödvin med havredryck, för mig påminner det om blåbärsmilkshake men det tycker inte många andra.

/Zorbeltuss
 
Storuggla said:
Jag har kommit fram till att holländarna, sina kanaler och cyklar till trots, inte är helt dumma i huvudet. Jag gillar majonnäs på pommes frites.


Storuggla, artärerna svider

Det är ju supergott, och nu för tiden rätt kanon?
 
Storuggla said:
"Jag äter creme fraiche som godis, med sked. mums!"

Ewwww.... Gräddfil däremot, då är jag ombord helt och hållet.
Om nu skulle ge er på lite tjockare naturell yoghurt med lite honung eller dylikt så vore det ju en riktig kontinental efterrätt.

Jag har honung och lite kanel i min skål i detta nu. :gremsmile:
 
DeBracy said:
Storuggla said:
"Jag äter creme fraiche som godis, med sked. mums!"

Ewwww.... Gräddfil däremot, då är jag ombord helt och hållet.
Om nu skulle ge er på lite tjockare naturell yoghurt med lite honung eller dylikt så vore det ju en riktig kontinental efterrätt.

Jag har honung och lite kanel i min skål i detta nu. :gremsmile:

Det uppskattar även jag, och tjockyoghurt i stället för creme fraiche är också utmärkt för att variera ovan nämnda balkansemla (tack Nässe för termen!).
 
Svarte faraonen said:
Relaterat födoämne för mig är sådant där fluffigt bosniskt bröd, bara att sprätta upp det och fylla med creme fraiche och svartpeppar.
Det här låter så crazy att jag skulle vilja prova! Nån som helst aning om vad brödet skulle kunna tänkas heta på hyllan?
 
Lepinje, lepinja eller liknande. Försök få tag på det färskbakat, när det är som mest fluffigt (en av nesorna med att flytta till Lund från Malmö är att detta inte längre är lika lätt).
 
Svarte faraonen said:
Lepinje, lepinja eller liknande. Försök få tag på det färskbakat, när det är som mest fluffigt (en av nesorna med att flytta till Lund från Malmö är att detta inte längre är lika lätt).
Jag räknar med att det kommer gå FANTASTISKT bra i Holmsund. XD
 
DeBracy said:
Svarte faraonen said:
Lepinje, lepinja eller liknande. Försök få tag på det färskbakat, när det är som mest fluffigt (en av nesorna med att flytta till Lund från Malmö är att detta inte längre är lika lätt).
Jag räknar med att det kommer gå FANTASTISKT bra i Holmsund. XD

Äh, du gillar att baka, väl? Hitta ett recept och gå haywire.
 
Back
Top