Nekromanti I väntan på nästa Neotech...

ripperdoc

Myrmidon
Joined
17 May 2000
Messages
5,399
Location
Tokyo
... så kan jag börja med att meddela att NoGo återigen är online! Vi har nu bytt till ett riktigt webhotell, som förhoppningsvis är pålitligt och har hög prestanda.

Men NoGo har inte bara åter kommit online, vi har också ingått fusion med Dumpstation (och Markus Boman, Bastardo, är redan med i redaktionen på NoGo). Dumpstation kommer att integreras i NoGo och Dumpstation kommer också bli namnet på vår "Neotechstudio" där vi skall fortsätta att producera semi-officiellt material i samma anda som Markus Boman gjort tidigare under Dumpstation.

Vad vi har insett sedan en längre tid på NoGo är att när officiellt material kommer ut så sällan måste vi i communityn ta över ansvaret för att hålla Neotech vid liv. Det är där ni kommer in i bilden. Vi vill inte låta Neotech somna in, vi vill ha ett levande spel, inte sant? Därför uppmanar jag (och Bastardo) er alla att hjälpa oss att sparka igång Neotech igen. När Neogames inte publicerar får vi se till att fylla igen luckorna i NoGo, genom Dumpstation-producerade PDF:er som är nästan lika bra som det officiella materialet :gremwink:

Renskrapa era hårddiskar på material och skicka in när ni registrerat er på NoGo. Hör av er här på forumet eller till NoGo med idéer på saker att skriva, allt från korta artiklar till fullstora PDF-moduler. Kolla in det material till Neotech som redan finns ute på webben, kommentera och förbättra. Krafsa ner lite slumpmässiga idéer på NoGo:s wiki. Föreslå nya funktioner till NoGo. Och känner ni att ni har extra mycket tid och engagemang, varför inte gå med i redaktionen på NoGo?

Sist men inte minst slänger jag ut ett par idéer på funktioner till NoGo som är relativt lätta att implementera. Hojta till om de är intressanta eller inte!
* En FAQ för regler, världsfrågor och vad som helst. Kom ihåg, det finns inga dumma frågor (bara dumma frågeställare...)
* En funktion för att enkelt skriva och publicera sin spelgrupps krönikor
* Användare får en epostadress som slutar på @nogo.se
* Möjligheter att lägga upp egna, specialiserade Neotechsidor på adressen minhemsida.nogo.se
* Ett arkiv av rollpersoner och spelledarpersoner från Sveriges alla Neotech-grupper

/RipperDoc - upp och hoppa
 

Nordmannen

Veteran
Joined
27 Mar 2005
Messages
118
Location
Trondheim
Hvis jeg sender inn noe på norsk, blir det oversatt, eller gitt ut på norsk, eller blir det bare liggende i eteren?

Jeg kan kansje sende inn noe, men bare hvis dere vil ha ikke-svensk materiale.

//en liten Norge-modul ville vært morsomt å lage, men jeg har neppe nok tid før sommeren.
 

ripperdoc

Myrmidon
Joined
17 May 2000
Messages
5,399
Location
Tokyo
Det blir nog publicerat på norska om ingen känner sig manad att översätta det. (Små texter översätts ganska enkelt, men jag litar inte på att våra översättningsförmågor är tillräckligt bra för att göra större texter rättvisa).

Så tveka inte att skicka in!

/RipperDoc
 
Top