Nekromanti Hokuspokus..ööh

Lord Krooak

Veteran
Joined
23 Sep 2000
Messages
71
Location
K-holm
lite med sånt där andehopuspokus....kan man (som schaman) lyckas få ur en ande ur en kropp, dra den till en annan...jaga iväg den själen och sedan trycka in den andra själen i den tomma kroppen...?..alltså..kan dom få andra människor att bytta kropp?

//en liten groda
 

Jake Steele

Warrior
Joined
17 May 2000
Messages
389
Location
Göteborg
Ja, först kan de driva ut anden ur en person. Övertala anden att följa med och inta en ny kropp (anden lär dock vara hyfsat sur på schamanen för att ha tvingats ur sin kropp även om det var en RP som gick med på det.

Förutsatt att shcmanen övertalar anden så sticker de till en ny kropp och schamanen driver ut den anden varpå han övertalar anden att ta plats i kroppen. Det sista övertala krävs dels för att övertala men även för att guida den vilsna anden hur den skall göra för att gå in i en främmande kropp.

_öRn
 

Virocon

Swordsman
Joined
5 Sep 2000
Messages
453
Location
Stockholm, Sverige
Det går, men då måste man kunna lite biotropiska ritualer som man då använder tillsammans med schamanismfärdigheterna. Gå igenom Mystik och Magi och kolla på effekterna där.
Så här va: Om du först genomför andestrid, jagar bort ägaren från kroppen, återvänder till din ursprungliga kropp, genomför ritualen... då kanske du kan klara det. Du måste slå ett VIL-slag dock. Rättare sagt; Den andre måste det. Men, som sagt, läs M och M.

/Sanari är missförstådda
 

Helmut

Veteran
Joined
25 May 2000
Messages
31
Location
Stockholm, Sverige
Byta kroppar på folk de går

Jag skulle inte råda dig detta eftersom för varje runda en kropp är utan själ så får den två punkter syrebrist och att övertala går inte så snabt. Det änklaste sätet är att du har en bunden ande, inan du går ut på andeplanet övertalar du honom att vara i din kropp medans du är borta från den. sen när du är ute på andeplanet övertalar du en förfädersande att när du tar bort själen från den som ska växla kropp så tar den plats i dess kropp. Efter detta förflytar du dig på andeplanet till den första av de som ska byta kropp. Med andestrid trycker du bort hanns själ från hanns kropp medans förfäderanden taröver kroppen. Nu om den första är med på att du ska byta hanns kropp med en annan så behöver du ju inte övertala honom men du blir tvungen att slå två slag vid nästa förflytning eftersom du även måste leda den andra själen. Om han inte är med på detta kropps byte skulle jag föreslå att du än en gång strider mot själen för att tvinga honom med dig. Nu tar du dig till den andras själ. Trycker bort den med strid och leder eller tvingar in den andra själen. Efter det gör du sama prosedur som du gjorde med själen du tog hit och tar honom tillbaka till den förstas kropp där du ber färfadern att lämanden samtidigt som du leder eller tvingar in själen du tog med dig i den. sän återvender du till din kropp och ber din bundna ande att återvända till sin plats.

Från Helmut - En schamans sinne är de som lever längst i landet och de må vara de starkaste fär annars
 
Top