Nekromanti HAIYAAAA!!!

Akutabi Gamma

Veteran
Joined
24 Jun 2002
Messages
157
Location
Metroplexet Dals-Rostock
Jag checkade lite på Rorouni (he he, stavning?) Kenshin. Och jag blev mycket sugen på att vara en österländsk krigare. Finns dessa beskrivna i Krigarens Väg, eller måste man slänga ihop ett yrke själv och ta vapen från Neotech, d.v.s Katana etc?
För att vara Ninja kan man ju använda Lönnmördare, men finns det nåt land som passar?
 
Joined
29 Nov 2001
Messages
1,337
Location
Göteborg
Acthung! Acthung!

Inget österländskt i Eon, inget österländskt i Eon.

Finns inga ninjor eller samurajer. Närmaste är väll Mûhads Granscher och Nattdräpare.
 

Sereg_UBBT

Swashbuckler
Joined
17 May 2000
Messages
2,486
Location
Sektor 242, Norra hemisfären
Cowabunga!

Österländsk krigare? Från vilket land då hade du tänkt? För några japaner i pyjamas beväpnade med tandpetare hittar du ju knappast i Mundana... <img src="/images/icons/wink.gif" border=0 width=15 height=15>

Men du kanske kan göra en lönnmördare ifrån det där landet i väster, vad det nu heter? Sung? Nä, men där borta någonstans... Visserligen blir han inte snedögd - men han kommer nog utmärka sig en del om han reser österut... <img src="/images/icons/laugh.gif" border=0 width=15 height=15>
 

Akutabi Gamma

Veteran
Joined
24 Jun 2002
Messages
157
Location
Metroplexet Dals-Rostock
Det säger mig jättemycket när jag är den gröngöling jag är inom Eon... Var finns nattdräpare beskrivna? Jag kräver tydligare svar!
[OT] Min flickvän är sjuk...
/images/icons/sad.gif
 
Joined
29 Nov 2001
Messages
1,337
Location
Göteborg
Ja, i Krigarens Väg under stridskonsten står det mesta som finns om Nattdäpare. Använd issåfall Lönnmördare och byt ut Lönnmördarkonst mot Kafer-Thon
 

Krille

Super Moderator
Joined
7 Feb 2000
Messages
29,539
Location
Mölndal, Sverige
Koadynga!

"Jag checkade lite på Rorouni (he he, stavning?) Kenshin. Och jag blev mycket sugen på att vara en österländsk krigare. Finns dessa beskrivna i Krigarens Väg, eller måste man slänga ihop ett yrke själv och ta vapen från Neotech, d.v.s Katana etc?
För att vara Ninja kan man ju använda Lönnmördare, men finns det nåt land som passar?"


Du kan ju alltid titta på Skymningshem - det är visserligen inte på Mundana, men det är i alla fall någorlunda österländskt.
 

Flash Back

Warrior
Joined
13 Aug 2000
Messages
364
Location
Borås
Det pratas om ett land i en modul (religioner tror jag), som skulle kunna vara österländskt. Det ligger på väster om Blå Havet. Någon som vet ngt mer om det?
 

Belgarth

Swordsman
Joined
7 Jun 2001
Messages
401
Location
Borås
jag testade vara det i neotech, men jag fick ingen användning av min stridskonst för alla hade tunga skjutvapen :gremfrown:
 
Top