Nekromanti Gemini = bra???

Weatherman

Hero
Joined
25 Jul 2000
Messages
845
Location
Leksand, Dalarna
Hur bra tycker du att det verkar då? ;-)
Men bra och bra. Det beror på. Jag gillar Gemini för den hiskeligt häftiga stämningen och storyn. Regelverket är väl fullt dugligt och så men nog finns det bättre på den fronten... Spelet är också väldigt nischat och känns knappast det minsta "allround". Tror inte man kan spela så varierat som i många andra spel... Men den nisch spelet har hittat in i är mycket häftig. Oerhört mörk low-fantasy.

Men mitt råd är att köpa det (om man inte gillar spelet så mycket kan man i varje fall ha lite glädje av boken som är fruktansvärt snygg) och bilda en uppfattning. Jag blev fast innan jag hade hunnit börja läsa -- så schnygg var layouten ;-)

weatherman
 

DanielSchenström

Swashbuckler
Joined
10 Dec 2000
Messages
3,309
Location
Enköping
Märkligt. Samma layout fick mig att få krupp med olika breda kolumner, jobbiga typsnitt (inte i hela utan inledningstexten, onödigt stora bårder och alldeles för små bilder.

Om du inte slösat bort pengarna på ett Gemini i butik eriol så har jag ett jag skänker bort mot fraktkostnad (OBS med deluxeboxen vilket gör att frakten i sig kostar en del.)
 

Eriol

Veteran
Joined
20 Jun 2001
Messages
74
Location
Zinkgruvan, en byhåla i Närke
Nej tyvär.... Jag tänkte köpa Gemini, för vi ville spela lite mörkare fantasy...
Men sen kom jag och min spelgrupp, på att jag rota fram Vampire: The Dark Age från hyllan.... Och nu är äventyren i full gång...
Men kanske senare<img src="/images/icons/thinks.gif" border=0 width=15 height=15>
 

Jerry Sköld

Veteran
Joined
7 Nov 2001
Messages
70
Daniel Schenström: Om ditt erbjudande om att ge bort Gemini inkl. deluxe-boxen mot fraktkostnad var seriöst, och såvida ingen redan har knipit ditt ex så är jag _synnerligen_ intresserad. Hör av dig på ctserenade@hotmail.com alt. jerry.skold@if.se så kan vi komma överens.

Oh happy days...
 

Targon

Hero
Joined
29 Jun 2000
Messages
1,667
Location
Lund
Läs följande inlägg som tar upp de viktigaste invändningarna mot Gemini. Kan vara bra att ha de redovisade innan du bestämmer dig. Kolla här.
 

Mambo

Veteran
Joined
9 Jul 2001
Messages
136
Location
ÖSD
nej

Gemini e fan inte lika bra som det verkar..

Det e så jävla mycket bättre!
 
Top