Nekromanti Fråga till alla spelledare >- L&H-spoiler -<

P|uT0NiUm

Swashbuckler
Joined
19 May 2000
Messages
2,145
Location
Inaktiv
Först och främst - till alla spelare:

<p align=center><img src=/images/redline.gif width=650 height=2></p>[color:red]LEGENDER & HEMLIGHETER SPOILER</font color=red><p align=center><img src=/images/redline.gif width=650 height=2></p>
[color:red]Alla spelare som inte har tillgång till L&H - sluta läsa nu!</font color=red><p align=center><img src=/images/redline.gif width=650 height=2></p>

Okej, och så kommer vi till poängen då.

Hur många av er spelledare tänker egentligen införa [color:black]Mörkret</font color=black>?
Det känns som att moduler såsom Riddare, Consaber, Asharien & Soldarn och dylika inte får så stor betydelse när ändå allt ska jämnas med marken och zombiehorderna trampar ner städerna etc..
 

NoCarrier

Veteran
Joined
10 Jan 2002
Messages
12
Location
Göteborg
Min tanke om det hela är att det borde ju vara lugnt att skjuta lite på det. Kommer nog införa det så småningom men knappast 2968 e.d. Eller också får det bli så att mörkret börjar komma det året, men det stora kriget som ska stå mellan folkslagen kommer först om några år när mörkret samlat tillräckligt med styrkor.
Om det råkar bli så att det inte passar så skiter jag i det helt enkelt och låter något annat hända. Kan dock vara intressant att spela lite efter katastrofen i Mundana. /images/icons/smile.gif
 

Antonius Block

Veteran
Joined
21 Apr 2001
Messages
106
Location
Malmö
Nu är det väl inte riktigt säkert hur Mörkret inträffar. Det är inte alls säkert att "zombiehordar trampar ned städerna" bara för att liknande saker hänt tidigare. Min tolkning av L&H är att det är väldigt svårt att förutse Mörkrets "moves". I princip kan vad som helst egentligen hända. Månen behöver inte trilla ned bara för att Mörkret kommer på oväntat besök. /images/icons/wink.gif Kanske är det "bara" läge för rollpersonerna att skaffa sig Svarta Döden-medicin?

Jämför också med andra spel, t.ex. Warhammer, som också har en väldigt dyster spelvärld där Chaos' styrkor är på väg in i landet på liknande sätt.

För övrigt håller jag med om att efter-katastrofen spelande med Eon hade varit en ganska häftig sak.
 
Joined
7 Dec 2001
Messages
1,052
Location
Stockholm
Yes, hade faktiskt tänkt mig något sådant långt innan LoH publicerades. Tycker idéen med Mörkret är kul då det ger goda möjligheter till episkt spelande, chanser för rollpersonerna att ta del av och påverka händelser som kan förrändra Mundana för alltid!
 

Svarte Faraonen

Oenofil oikofob
Joined
12 Oct 2000
Messages
10,716
Location
Värnhem, Malmö
Jag ska nog köra med mörkret, men det får komma lite smygande. Det börjar med vad som verkar som "vanliga" oroligheter, ökad spänning mellan Consaber och Thalamur, kamorianerna är aggressivare än tidigare, Asharien får den värsta torkan på länge. Därefter börjar Xinukulterna röra sig, Azradeuskultisterna anfaller Jaccumta, Sällskapet hittar vad de söker i Gordrion och så vidare. Till slut är Mörkret över Mundana, utan att någon vet ordet av.
 
Top