Forumspel: Werewolf, men den andra sorten, lite som Rutland

Gerkub

Gelékub
Joined
8 Mar 2021
Messages
1,378
Jag tar med mitt härliga gäng med hårdnackade aktivister för att spåra upp vad som hänt med kidnapparna och/eller offren i problem 1. Att varulvar jävlas med andra varulvar är inte okej.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,673
Gerkub lyckas få fram hur många medlemmar Star Gazer flocken har, deras namn och bakgrunder samt att de arbetar på ett projekt i ett jättestort hemligt utrymme, halvvägs inne i andevärlden, under arkitekthögskolan… Men sedan upptäcker Star Gazer flocken Gerkub. Aktivisterna kan inte slåss mot varulvar och flyr, fyllda med skräcken som fyller normala människor som ser en förvandlad varulv. Och varulvarna spöar skiten ut Gerkub. Liksom, en av dem har ett plasma svärd. Det är ganska brutalt. De hackar av en arm och fortsätter slå Gerkub med den. (Gerkub får Visdom för att ha upptäckt saker och är nu den näst högst rankade varulven i septet. Gerkub lyckas läka utan att dra på sig några permanenta skador, till och med armen växer tillbaks.)

Star Gazersen är:

Svart-Blod (Theurge) - Wu Lei, kinesisk metalurg från University of Bejing.

Rider-Elden (Theurge) Zhang Linpeng, ingenjör (specialiserad på förnyelsebara material), från Hong Kong.

Ögon-Av-Glas (Ragabash) - Nina Wong, raketforskare från Uppsala.

Plasma-Göran (Philodox) - Göran Johansson, svensk matematiker från Lund. (Killen med ett plasmasvärd!)

Medan Gerkub lär sig hur det känns när en varulv håller ner en och tre andra sparkar en i ansiktet så har Sömniga Isaac, Obak, Sidd och Rymdhamstern en fantastisk fest med Majregnet. Där är omöjligt gott vin, magisk musik, sexiga nymfer som serverar god mat och riter med njutningsdroger samt tidigare nämnda sexiga nymfer. Majregnet är så nöjd att han lär dem alla hur man blir immun mot gift och radioaktiv strålning.

Striden på Platypus Games är blodig men definitiv. Företaget har sina formori mutanter som blivit en sorts armé av de övergivna. Men de kan inte stå emot varulvarnas makt! Medan den övernaturliga striden pågår inne på kontoret så spöar era mänskliga aktivister upp nördar som var där för att se en beta av Wolf Borg! Hägerstrand lyckas döda Hans Eriksson och VD:ns organ sprayar över kontoret på ett sätt som nästan är lika äckligt som illustrationerna i Wolf Borg. Det är nästan lika mycket spö som Gerkub får av Star Gazer flocken. Man, fan vad taskigt att låta Gerkub göra varulvsuppdraget själv medan ni har kul och mördar mutanter… Tja, försent att göra något åt det nu. Alla som deltog här får lite ära och heder (ger mekaniska fördelar senare).

Zonk och Andersson skuggar medlemmarna i Särskilda Samordningsgruppen… Men socialsekreterarna gör inga misstag och det finns ingen chans att diskret mörda dem. De verkar ha märkt att de är skuggade och ligger lågt med sina onda projekt dock. Det är vid den här punkten, från det ni sett, tydligt att de är någon sorts tekno-trollkarlar…

Vad gör ni nu?

1: Djävulens Treudd kommer ha en konstutställning! Det hela kommer äga rum bland en massa människor och är extremt offentligt. Men en grupp sluga varulvar har en chans att prata med dem och kan kanske få dem att försäga sig om sina planer? I värsta fall bjuder de på champagne och snittar.

2: Hämnas på de där Star Gazersen som stulit från er, spöat upp Gerkub (det är tur att varulvar läker så bra för det gick inte ens att känna igen honom på flera timmar när de var färdiga med honom) och som håller på med något skumt under arkitekthögskolan.

3: Fortsätt skugga Särskilda Samordningsgruppen och försök hitta en chans att komma åt dem!

4: Med materialet från Platypus Games har ni en chans att skriva om Wolf Borg så att det istället är propaganda för era syften istället. Sedan kan ni läcka det på nätet. Lägg tid på att skriva rollspel!

5: Anden Sälen erbjuder att alliera sig med er eftersom ni nu har så mycket ära. Han är en mäktig krigare ande. Men bara om hans förkämpe, Lårbens-Klubban, får lov att använda er makt plats också. Den varulven känns skum… Gör en bakgrund koll på Lårbens-Klubban!
 

Andersson

Hero
Joined
28 Apr 2005
Messages
1,192
Location
Uppsala (Umeå)
Socialsekreterare är de lömskaste av fiender (det är för att de de är så skenbart harmlösa - ungefär som kattungar och personer som spelar varulvsspel på internetforum). Och om dessa kommunalbarbarer lyckas liera sig med HR så är vi (och resten av världen) dömda till långsam undergång i ett hav av blanketter och evighetsmöten utan fika. Så vi måste ta oss an Problem 3 innan det är slut med oss!
 

Arrikir

Swordsman
Joined
14 Jan 2019
Messages
495
Location
Uppsala
Vafalls? Spöat på Gerkub? OACCEPTABELT! ingen spöar på folk i vår klan utan att få sota för det! Vem är med mig på Problem 2? Öga för öga tand för tand!
 

Hägerstrand

Tror fortfarande på 7WA
Joined
2 Dec 2022
Messages
911
En attack på en av oss är en attack på alla! I alla fall när vi är på det humöret, och attacken får någon av oss att se sådär äcklig ut.

Problem 2
 

obak

Hero
Joined
17 Jul 2013
Messages
1,202
image.jpg
obak stoppar munnen full av färglada piller och låter den kosmiska vägvisaren leda honom, "-All energi flödar i enlighet med den Stora Magnetens vilja!" (fritt översatt efter Hunter E. Thompsson), spår han glatt (chansen är stor att han kommer sluta upp på socialkontoret, han har varit där förr så att säga... ganska ofta faktiskt..)
 

Gerkub

Gelékub
Joined
8 Mar 2021
Messages
1,378
Om ni tar hand om Plasma-Göran och gänget, så kan jag slicka mina sår och skriva Wolf Borg. Kan som illustration lägga in en selfie när jag ser riktigt rälig ut, det kommer gå hem i stugorna. Problem 4.
 

Cybot

Mest spelbar
Joined
19 Oct 2001
Messages
4,381
Location
Helsingborg
Fanns det någon tvekan om vad Allt-är-Spikar gör? Nej! Star gazers ska få spö! Problem 2.
 

Rymdhamster

ɹǝʇsɯɐɥpɯʎɹ
Joined
11 Oct 2009
Messages
12,028
Location
Ludvika
Rymdhamstern -Theurge
Immun mot gift och radioaktiv strålning


Fortfarande i nirvana mentalt sett gör sig hungern påmind och Rymdhamstern leviterar mot snittarna där han glatt börjar mumsa i sig av godsakerna. Både från brickorna, och från andras tallrikar när de inte tittar.

Men han rör ICKE champagnen, ty alkohol är ett gift.

Han vandrar runt med munnen full av snittar och stirrar på den utställda konsten och undrar om färgerna är riktiga eller om de bara finns i hans frisvävande tankar.

Problem 1
 
Last edited:

zonk

muterad
Joined
10 Jan 2016
Messages
3,192
Ensam är svag, tänker Ragabash zonk, och ansluter till det problem som får flest varulvar på sig. I händelse att flera problem får lika många varulvar på sig, tar han sig an problem 2 (eller, om problem 2 inte är ett av dem som har flest varulvar på sig, det problem som har lägst nummer).
 
Last edited:

Sömniga Isaac

Rollspelsinkvisitor
Joined
9 Feb 2008
Messages
1,983
Location
Örebro
Flocken har talat. Uppfylld av Majregns visdom och kraft följer jag med flocken, fylld med energi. Ingen rör flocken, ty flocken är helig! Problem 2.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,673
Rymdhamstern och Sidd går på konstutställningen som är… upprörande. Djävulens Treudd har mästerligt gjort omöjliga figurer, ljus, videor och skulpturer som vrider sinnet på de som tar del av konsten. Människorna som är här är dekadenta och moraliskt förtvinade. Zombier i dyra skor och för tighta jeans. Kollektivets medlemmar är alla lärjungar till Oscar Reutersvärd, en konstnär som ägnade sitt liv åt att skapa labyrinter och omöjliga figurer, inklusive den omöjliga triangeln. Efter att ha tagit del av den här konsten är det tydligt att han var något mer och värre än en människa. Sidd kan inte hantera det, den spirituella korruptionen på utställningen är vidrig, människorna här är fruktansvärda och det måste vara något i champagnen. Sedan kommer han öga mot öga med en person som egentligen är en varg och kallar sig Tre-Harar… Och något händer… (Sidd har ett PM). Rymdhamstern håller ett kallare sinne, att vara en Theurge gör en van till sådant här. Rymdhamsten konfronterar Veronica Hurri, kallad Gabriells-Horn av varulvar, och lyckas få henne att skryta om deras plan. De har byggt en fruktansvärd omöjlig labyrint fylld med fasor i andevärlden under staden från vilken de kommer förinta stadens alla andar.

Som en organiserad våg av våld bryter flera varulvar sig in i den hemliga fickdimensionen under arkitekthögskolan… Och blir nästan överkörda av ett rymdskepp! Star Gazersen har byggt ett omöjligt rymdskepp, fryst ner människor som potentiellt kommer kunna bli varulvar i framtiden, lastat ombord andar samt magiska skatter och har planerat att dyka ner i andevärldens djup med det. Ni var inte diskreta nog och i panik dyker de med det rakt ner i andevärlden fastän skeppet inte är klart. Skeppet, märkt med namnet Wan Hu, försvinner ner i helvetet djupast ner i andevärlden med ett ljud som om miljoner röster skrek av smärta. Vem vet om de någonsin kommer välja att återvända? Eller om de ens kan?

Obak och Andersson fortsätter att följa medlemmarna i Särskilda Samordningsgruppen. De hittar inga luckor men lyckas jaga dem nog att de sätter upp ett möte. På ett Espresso House möts Andersson och Ebba Svensson. Hon bekräftar att de är teknotrollkarlar, hon hävdar att de gör världen bättre genom att rädda människor från meningslöshet och utanförskap och fnyser åt argument om spirituell korruption. Trollkarlarna kommer inte sluta, de kommer börja jobba på skolor och förekomma att de svaga eleverna blir bördor för samhället genom att byta ut deras själar mot statis andar som gör dem till ”användbara kuggar i samhällsmaskinen” och sedan hotar hon er. Om ni inte slutar jaga dem kommer de anfalla först.

Gerkub försöker igen göra något helt själv. När han studerar Wolf Borg för att kunna skriva om rollspelet stirrar han för djupt in i det korrumperade spelet och tillfällig galenskap sätter sina klor i honom. Han förvandlas till sin crinos krigsform och löper amok. Han mördar sju personer innan han lyckas få grepp om sig själv igen nog för att sluta. (Gerkub har förlorat visdom, detta kommer att ha mekanisk effekt).

Vad gör ni nu?

1: Anfall den fruktansvärda labyrinten i andevärlden som BSD flocken byggt!

2: Ni kan inte låta Särskilda Samordningsgruppen fortsätta! Oavsett om någon kanske råkar se! Anfall dem rakt på!

3: Med materialet från Platypus Games har ni en chans att skriva om Wolf Borg så att det istället är propaganda för era syften. Lägg tid på att skriva rollspel!

4: Åh nej, Lårbens-Klubban som ni släppte in utan att göra en bakgrundskontroll är en medlem av Fenriskulten! En dödskult som vill utrota alla människor. Och nu är han med i septet! Någon borde utmana honom på en hederlig duell och jaga iväg honom.

5: Det-Snabba-Ordet säger att han hittat en till maktplats i staden! Men en somnad sådan. Värdefull men det kräver många ritualer för att få den att vakna. Vill någon hjälpa honom att väcka maktplatsen?
 

Cybot

Mest spelbar
Joined
19 Oct 2001
Messages
4,381
Location
Helsingborg
Allt-är-Spikar är som ett barn i en godisbutik. Så många möjligheter för sanktionerad våld, där den uppenbara lösningen är "spöa dem!". Där lösningen är klo och tand och blod och slitandet av kött och krossandet av ben! VÅLD!

Efter en kort reflektion väljer Allt-är-Spikar att det som ger mest heder är att utmana Lårbens-Klubban. Problem 4 kan lösas genom maximal applikation av våld!

P.S: Nu behöver Allt-är-Spikar bara en Theurge eller Galliard för att verkligen framhäva för andar och sept hur hårt Lårbens-Klubban kommer att bli spöad och hur förödmjukande det kommer att vara för honom när det händer.
 
Last edited:

Sömniga Isaac

Rollspelsinkvisitor
Joined
9 Feb 2008
Messages
1,983
Location
Örebro
Det-Snabba-Ordet kan räkna med mitt stöd, vem vet kanske bjuder denna möjlighet på en vacker kråksång. Problem 5.
 

Sidd

”Bybo”
Joined
13 Dec 2016
Messages
3,723
Location
Oktoberlandet
Labyrinten ska vi väl ändå vänta med, så farlig kan den väl inte vara.
Här å nu hjälper vi till med Prob 5.
 

obak

Hero
Joined
17 Jul 2013
Messages
1,202
Allt-är-Spikar är som ett barn i en godisbutik. Så många möjligheter för sanktionerad våld, där den uppenbara lösningen är "spöa dem!". Där lösningen är klo och tand och blod och slitandet av kött och krossandet av ben! VÅLD!

Efter en kort reflektion väljer Allt-är-Spikar att det som ger mest heder är att utmana Lårbens-Klubban. Problem 4 kan lösas genom maximal applikation av våld!

P.S: Nu behöver Allt-är-Spikar bara en Theurge eller Galliard för att verkligen framhäva för andar och sept hur hårt Lårbens-Klubban kommer att bli spöad och hur förödmjukande det kommer att vara för honom när det händer.
Asså.. taknotrollkarlar är fett osköna, människan skall ju liksom vara fri och så, obunden av jobbiga saker som jobb, tvång och typ ...kläder.
Våld är typ, öh, inte bra. när man kan vara kompisar och spela trumma och sjunga progg, elelr varför ens sjunga med ord? Ord är typ ett fängelse för munnen, man gör liksom bara ljud såhär va; "Auoououououooououououououououououououwawawawawawawawawaw" och så får alla tolka vad det betyder för just dom! Typ ultimat frihet.
Så här!

Obak kastar sina kläder och sätter sig att kompa med bongo trummorna till vad han hoppas skall bli ett skönt kramkalas.

4
 

Arrikir

Swordsman
Joined
14 Jan 2019
Messages
495
Location
Uppsala
Vill egentligen knäcka labyrinten med en gång, men känner att vi nog behöver vara i princip allihop i Septen för att klara av det effektivt. Så jag hjälper till på problem 4. Tror visserligen att Allt-är-Spikar klarar detta galant själv, men litar inte på Lårbens-Klubban så behöver övervaka att allt går rätt till, eller gripa in om så skulle behövas. Kanske man kan ropa "titta en skolklass med små försvarslösa människor" mitt i duellen som distraktion ?
 
Top