Forumspel: Rutland

Andersson

Hero
Joined
28 Apr 2005
Messages
1,135
Location
Uppsala (Umeå)
Ers Nåd! Jag har åtminstone inte släppt tanken på en redig orgie. Vad behöver man på en sådan? Inte kläder i alla fall! Badkar fyllda med bubbel däremot…

Gertruds tänder må vara fula, men jag har då ingen lust att betala ersättning för dem och nunnejäklarna har snikat till sig en otäckt bra arbetsskyddsförsäkring.

5C
 

Gerkub

Gelékub
Joined
8 Mar 2021
Messages
1,319
Vin är typ det kristligaste som finns. Allt handlar om vin, vilket ni hade fattat om ni nån gång faktiskt hade läst bibeln och inte bara haft den som orgierekvisita.

Tänder ställer bara till med besvär, bättre att byta ut dem mot en vacker uppsättning i porslin eller trä, eller guld, om hon överlever.
5A
 

BiobunkerVII

Kaoskardinal
Joined
19 Sep 2013
Messages
1,550
Vin är typ det kristligaste som finns. Allt handlar om vin, vilket ni hade fattat om ni nån gång faktiskt hade läst bibeln och inte bara haft den som orgierekvisita.

Tänder ställer bara till med besvär, bättre att byta ut dem mot en vacker uppsättning i porslin eller trä, eller guld, om hon överlever.
5A
Bäste bror ni kan ha rätt om den heliga skrift, men alla riktigt bra orgier sker ju i Bacchus tecken, vinet måste ju flöda för en lyckad Backanal.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,485
Ni valde 1 och C!

Äventyrarna spöar skiten ur skelettet med båten och seglar sedan iväg över sjön. Vad som hände med dem sedan skildrar inte krönikorna och historieböckerna, för vi har nu nått den stora vändpunkten i Rutlands historia!

Under Furste Majks ledning har rådet gjort Rutland just störst, bäst och vackrast. I alla fall på slagfältet. Rutland är nu den mäktigaste militära makten i världen. Hur de kommer använda den makten kommer att forma världshistorien.

Vad ska Fursten göra med världens mäktigaste armé?

1: Erövra hela Europa, sedan världen och göra Majk till Gudkejsare över mänskligheten! När mänskligheten långt in i framtiden koloniserar rymden kommer det vara under Rutlands flagga. (Chans att lyckas, 1 på 6).

2: Erövra hela Europa, ena Kristendomen bakom Kejsare Majk och skapa ett tusenårigt rike. När mänskligheten under det tidiga 2000-talet utrotar sig själva med vapen som nu är omöjliga att föreställa sig kommer en av supermakterna som avfyrar missilerna vara Rutland. (Chans att lyckas, 2 på 6).

3: Erövra grannländerna, etablera de starkaste kolonierna och sikta på att vara den största stormakten i Europa. Rutland kommer inte att gå under förrän miljökatastroferna under det tidiga 2000-talet gör Europa obeboeligt. (Chans att lyckas, 3 på 6).

4: Eliminera de farligaste fienderna och säkra gränserna. Det säkrar Rutlands plats som en av de mäktigaste stormakterna i Europa just nu. Rutland kommer inte sluta vara ett land innan det sväljs upp av det stora socialistiska imperiet under 1940-talet. (Chans att lyckas, 4 på 6).

5: Säkra Rutlands gränser och expandera bara när grannländerna är svaga. Rutland kommer fortsätta vara en viktig nation men aldrig bli en stormakt. Rutland kommer inte sluta existera förrän de moderna nationalstaterna uppstår och Majk den 17e abdikerar under det stora kriget 1916. (Chans att lyckas, 5 på 6).

6: Lita på att militären håller Rutlands gränser säkra och lev i lyx i ett par generationer. Rutland kommer inte finnas på andra sidan renässansen och ingen utom historienördarna kommer minnas dess namn. Men det är bättre än att förintas av ambition. (Lyckas automatiskt).

Att misslyckas kommer att vara katastrofalt. Era söner kommer dö på meningslösa slagfält, era döttrar kommer bäras bort för att slita vid andra länders vävstolar, hela rådet kommer torteras till döds och fiskprästerna kommer grillas levande.

Välj och lev med konsekvenserna!
 
Last edited:

Sömniga Isaac

Rollspelsinkvisitor
Joined
9 Feb 2008
Messages
1,951
Location
Örebro
Kan inte vinet flöda, så kan blodet flöda! Låt herrens ord ljuda genom Europa under det heliga korset skyddat av sjungande svärdsklingor, välsignade av herrens och Fursten Majks oändliga nåder!

2.
 

Leon

Leo carcion
Joined
8 Mar 2004
Messages
6,439
Vi får inte vara rädda. Rädslan är tankedödaren. Rädslan är den lilla döden som för med sig fullständig utplåning.

Det har förutspåtts i tusentals år. Det är skrivet och förutbestämt. Majk den Överväldige är Allsmäktig Gudskejsare av Sin Egen Nåde. 1/6 låter kanske som en stor risk, men det är ingen risk. Det är ödet.

1
 

Andersson

Hero
Joined
28 Apr 2005
Messages
1,135
Location
Uppsala (Umeå)
Ers Nåd! När smakar en Tuborg bäst? Vilken är bästa tiden att starta en orgie? När är den ultimata årstiden att bära sina pälsbrämade kalsonger? Svaret är självklart: nu.

Vem bryr sig om eventuell framtida ära när man kan ha nutida förlustelser? Vad ska man ens med arvingar till, än mindre varför bry sig om hur det går för dem? Finns ens den s k "rymden"?

Efter oss Syndafloden och historienördarna! Rikets spåmän har samtliga förutsagt att framtida härskare över statspropagandan kommer att göra ett till historieundervisning förklätt AMS-projekt för lajvare - "Historien om Rutland" - där er magnifika person garanterat kommer att dyka upp (särskilt om ni framgent konstant väljer att ha på er den hudnära hovdräkt med strass, paljetter och finaste tyskt gummi, som jag skänkte er i present häromsistens). Så bortglömd kommer ni garanterat inte att bli ändå!

6
 

BiobunkerVII

Kaoskardinal
Joined
19 Sep 2013
Messages
1,550
Rådsherrarna kommer torteras? Det gäller väl inte de av oss som väljer det s.k. hängseln-och-svångrem tillägget, också kallat kappan efter vinden och helt enkel börjar jobba åt nästa furste, har för mig att @God45 sa att det var tillgängligt för 4.99€.

Med det sagt - ingen minns en fegis Majk! Slå på stort och skydda gränserna, 17 Majkars regeringstid, då kommer väl ändå pastejen börjat produceras av nåt multinationellt företag som jag inte har några aktier i.

5
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,485
Det står lika mellan alternativ 1 och 6 nu när jag slutar räkna röster! Nu ligger valet i Furstens händer… Eller i händerna på den som har det magiska timglaset och kan välja helt själv om det krossas!
 
Top