Fantasy! status?

McKatla

Utan titel
Joined
2 Aug 2010
Messages
1,027
Fantasy verkar föra en alltmer tynande tillvaro. Det är synd, då det är ett utmärkt spel.

Även om det inte känns meningsfullt att skriva nytt borde det åtminstone gå att få tag på de olika modulerna, om inte annat i print on demand, t.ex. via Lulu. Men ännu hellre ser jag så klart en nylansering: en fet inbunden bok med nya bilder som samlar grundboken, det bästa ur monsterböckerna och världsboken, samt ett antal av äventyren. En bok som sedan följs av fler.

Till att börja med nöjer jag mig dock med en statusrapport: vad, om något, sker med spelet? Är det ännu vid liv?
 

McKatla

Utan titel
Joined
2 Aug 2010
Messages
1,027
En vecka utan någon respons från spelskaparna är väl tyvärr en respons på frågan det med. En dyster sådan...

Men jag fortsätter envist önska mig nytt till Fantasy! Nystart, nyutgivning, nyskrivet och inte minst allt på PDF!
 

Robbob

Veteran
Joined
7 Aug 2020
Messages
3
Jag hoppas på mer Fantasy! Jag har efter 20+ år hittat tillbaka till rollspel. Nu tillsammans med mina barn och kan bara säga, vilket fantastiskt spel! Lätt, enkelt och därmed väldigt spelbart!

Min 10 åring ( i år 11) har själv moddat Fantasy! med regler från Parallell Worlds för att spela zombie apokalyps spel med sina vänner.
 

Arfert

Facit
Joined
9 Sep 2004
Messages
15,729
Location
Stockholm
Hej, jag är inte så mycket på rollspel.nu, just för att folk här sällan diskuterar spelet. Trots att det sålt hyfsat bra. Antagligen för att de flesta som köpt spelet inte finns här, plus att forumet känns lite som det lever en tynande tillvaro, tyvärr.

Fantasy! är vid liv, det är inte nedlagt på något sätt, fast jag har andra rollspelsprojekt som tar tid, samt att jag söker samarbetspartners för att kunna göra nya bilder och fixa tryck. Har lite olika idéer vad jag ska göra med spelet när det nylanseras.

Om jag släpper fler PDF.er med tidigare utgivna böcker blir det nog på DrivethruRPG.com
 

McKatla

Utan titel
Joined
2 Aug 2010
Messages
1,027
Tack för uppdateringen! Drivethru är utmärkt för PDF, och där finns ju redan det övriga du lagt ut till försäljning – så om inte annat gör det saker och ting enkelt för oss som redan handlat Fantasy! som PDF men vill ha mer.

I övrigt ser jag fram mot nylanseringen du nämner. Har du något hum om när det kan bli av?
 
Top