Nekromanti Förslag på aktiviteter

Ackerfors

Alas, your rapids!
Joined
21 Jan 2001
Messages
7,416
<ul type="square">[*] Dungeon of Doom
[*] We're so Screwed
[*] Brädspelsbar
[*] Indierollspelsbar
[*] Butik
[*] Mini-café (nån som orkar baka bullar? =]) om det finns kaffe/te/annan dryck och lite gott att äta behöver folk inte ens lämna stället för att de är hungriga
[*] Rollspelsscenarion, vanliga, med samling i lokalen
[*] Spelturneringar - kanske ett par som hålls vid specifika tillfällen
[*] Datorer så man kan besöka www.rollspel.nu
[*] Konventstidningsredaktion
[*] Infobord för www.rollspel.nu - pärmar med utskrifter av alla artiklar och rollspel
[*] Köpa indierollspel - vi har en färgskrivare som vi använder för att skriva ut spel mot självkostnadspris, gäller bara spel som finns upplagda hos oss[/list]
Det här är några förslag, har ni fler förslag är det bara att radda upp dem. Har ni förslag på butiker eller kontakter med desamma så vore det också bra om vi fick reda på. Är det någon som har bra kontakt med, framförallt, Gothcon- och Lincon-staben är det också väldigt bra.
 

Gardener

Champion
Joined
7 Feb 2000
Messages
8,445
Location
Södermalm
Kanske tävlingar av något slag också? Gärna saker som märks. Nanofiction-skrivning på plats? Nanofiction = berättelser på 55 ord, exklusive titel. Scenario-tävling där man skriver scenario på max 1 A4-sida till valfritt tryckt svenskt rollspel. Alla sätts upp på en stor tavla och alla får rösta på sina favoriter.

Donationer till www.rollspel.nu - vi har en gigantisk kruka som folk får stoppa saker i som är så stor att hur mycket folk än donerar så kommer aldrig mer än botten att täckas... Ehh, av nån anledning tycker jag det skulle vara kul. =] Annars kan man ha en fin stapel på ett pappersark på väggen som man fyller i allt eftersom man får in lite pengar.

Nåt spel som kan spelas på vita tavlan där folk kan hjälpas åt att spela genom att göra ett litet drag lite då och då.

Ett soloäventyr som folk hjälps åt att fylla på genom att skriva en ny "plats" när de kommer fram till något tomt.

Tillverkning av buttar med wrnu-logga och användarens användarnamn.

Workshops av olika slag. Stoffe och jag ska hålla i brädspelsworkshop på lincon där man kan få hjälp att bygga och prova brädspel, kanske kan ha med något liknande och även för andra saker, gärna rollspelsrelaterade.
 
Top