Nekromanti eran spelar grupp

Ackerfors

Alas, your rapids!
Joined
21 Jan 2001
Messages
7,422
I min senaste grupp är vi tre st. En vildvuxen varelse som springer runt med en slö morakniv, en japansk spion och en hongkong-polis. :gremsmile:
 

GrottrolletNaug

Swashbuckler
Joined
12 Dec 2001
Messages
3,026
Location
Uppsala
Våran spelargrupp

4 st Genmanipulerade jagade paranoida syskon som har bytt namn och identiteter så många gånger under kampanjens lopp att dom måste tänka efter för att minnas antalet plastikkirurgiska operationer.

Hey! Coolt, jag lyckades sammanfatta dom i 1 mening. Det har jag aldrig lyckats med förut :gremsmile:

/Naug, lite glad
 

Storuggla

Champion
Joined
8 Dec 2001
Messages
9,546
Location
Stockholm
" En vildvuxen varelse som springer runt med en slö morakniv"

...Va?


Storuggla, en morakniv?
 

Magnus L

Hero
Joined
25 Dec 2000
Messages
1,042
Location
Göteborg
Vår grupp består av två f.d. yrkessoldater och en kallblodig hitman, som ni säkert förstår spelar action och avancerade eldstrider en stor roll i vår kampanj :gremcool:
 

DarkRaven_UBBT

Veteran
Joined
9 Sep 2002
Messages
123
Location
tredje klotet från solen
lite olika, men för det mesta 5+SL

sniper (jag)
galen Muay thai utövare
vapen fetischist
automatvapen specialist
Tekniker/hacker


Kör en väldigt action packat kampanj just nu
annars brukar jag spela min favorit karaktär, en hacker
 

Scream112

Veteran
Joined
3 Apr 2002
Messages
67
Location
Gbg
oj oj oj... vilken av alla??

Ja vi har ju det som förtillfället kallas "Väskandramat" i den är det:
1 Agent
1 egenföretagare som sysslar med vapenhandel på båda sidor om lagen =)
1 "transportör"

Under ovanstående kampanj har redan 2 kraktärer dött var på den ena då gjort en ny och fortsatt med den från en annan vinkel =) Bör även tillägga att alla står på sin egen "sida" så ingen av dom sammarbetar... än så länge...

Sen har vi en annan kampanj som precis dragit igång:
1 hemlös person som försökte sig på yrket som soldat, hamnade i fängelse o har sen han kom ut inte gjort så mycket.
1 gammal "kultförklarad" karaktär som vi introducerat igen =) sådant är alltid kul... iaf är han föredetta militär som jobbat åt megakorporationerna som legosoldat i flera uppdrag... iaf... nu nyligen valde han att starta eget istället... "DF Securities" heter det... =)

Ja där är iaf den kampanjen just nu...

Sen startade vi en ny igår också =)
2 föredetta soldater... den ena sniper den andre hans scout =) kompisar sen barnben och hela vägen igenom militären också... sen åkte scouten i fängelse för att råkat åsakammat en annans död under en övning... iaf... när vi började hade han precis blivit utsläppt...

Hehe ovanstående slutade iaf emd att dom har fått ökennamnet "Napalm-bröderna" m.m. efter en massaker dom gjorde på en stor mässa för cybernetik avd en anledning dom känner sig lurade av "systemet" eller något i den stilen... jaja dom befinner sig nu i Schweitch (rättstavat?) och ska försöka ta sig te amerika på något vis tydligen... jaja dom är "most wanted" just nu iaf... =)
 

doom

Veteran
Joined
26 Apr 2003
Messages
70
Location
Grums
ok vi är en 5 personer som spelar just nu...
men jag slar 2 grupper så det kan bli lite rörigt i blamd
 

Zire

Swashbuckler
Joined
18 May 2000
Messages
3,015
Location
Umeå
Vi är en (1) spelare, vilken är en rik playboy. Just nu på väg i bil till Paris för att rädda hans senaste bruds vänninna undan en galning.

- Zire, som förövrigt är SLaren
 

Ezzy

Warrior
Joined
14 Jun 2000
Messages
213
Location
----
vi spelar just nu en slags gangster kampanj där rollpersonerna är inbrottstjuvar.
Marcus - säkerhetssytem expert, är dessutom överdjävul på kampsporter
Phillipe - den som dyrkar upp lås och sköter det mer akrobatiska, översexuell och kan förföra allt på två ben
Knuckleface - sköter dödandet(eh, inte så mycket av det i kampanjen), starkast i världen med sina 25 i STY utan cybertech.
 
Joined
29 Nov 2001
Messages
1,337
Location
Göteborg
Vi är en fyra stycken, ganska action-skuta kampanj.
Jag spelar hitman, en nedlåtande, rik, satandyrkande hitman som samlar på gammla offerdolkar. Låter illa jag vet, men roligt.
En kvinnlig bombexpert med ganska lite personlighet, en vadvarhan nu... Det enda jag vet om honom är att han är vapenfetishist. Och så en inbrottstjuv med bra utrustning och spelmani.
 

Duddmannen

Hero
Joined
4 Dec 2001
Messages
1,473
Location
Södertälje
The Mad men

Gruppen består av fem personer. Rollpersonerna är kriminella i olika grader och stadier av mentalt förfall (min egen skulle nog lätt kunna klassas som psykopat). Vi har varit med om mycket. För mycket för vanliga människors sinnen. Uppställningen är nu: 1st avhoppad rysk krypskytt, 1st hårdkokt lönnmördare med okänt förflutet, 1st Uppcybrad varg, 1st inbrottstjuv av mästarklass och 1st gangster från BAMA-maffian.

/Duddmannen
 

Desticado

Veteran
Joined
4 Apr 2003
Messages
68
Location
Västerås (Bjurhovda)
Mina spelgrupper

Tjena Doom

§1 5+SL

En Sergeant som är Manisk Ballistomani (vapenkåt).
En förrymd fånge.
Och tre stycken 18-åringar som inte har hittat nåt yrke som passar dem.

§2 3+SL

En mäster Inbrottstjuv med cybernetik händer & fötter som hjälper honom att klättra bättre.
Hans bror som är en arbetslös Rymdläkare.
Och våran Förare som också är lite cyberkåt.

§3 1+SL

En Bilkåt Arbetslös Prisjägare som inte får jobb fastän han försöker.
 

Svarte Faraonen

Oenofil oikofob
Joined
12 Oct 2000
Messages
10,710
Location
Värnhem, Malmö
Fyra personer. En rysk-afrikansk kommunistisk gerillasoldat som brände större delen av sitt startkapital på att köpa en sådan där liten atombomb från DO, en övercybrad hitman med ett förflutet i DAS och absolut allt som behövs för identitesbyten (artificiella förändrande näthinnor, förändrande fingeravtryck, förändrande ansikte med mera), en skotsk hacker som på grund av de mäktiga fiender han skaffat sig i den brittiska armén (Officer med resurser 22, bland annat) tvingats fly till Europa samt en vitrysk bodybuilder som blivit steril genom överdrivet bruk av anabola. Just nu driver de runt i Ryssland på flykt undan europeisk och vitrysk lag. Färdmedlet är en minutiöst beskriven renoverad turistbuss i vilken de klämt in stora mängder teknologi (mestadels stulen).
 

Boboliwsy

Warrior
Joined
6 Nov 2000
Messages
308
Location
Gävle
4 spelare, en SL (jag).
Tom - Japansk fd. kommandosoldat.
Glen - Brittisk hälare och småskummis.
Ugglan - Tysk fd. soldat, kriminell, fängelsekund och uteliggare.
Antonio - Italiensk ex-mafioso och småskummis.

Dessa har äventyrat en del i Berlin, mestadels actionfyllda äventyr. Vi har nyligen börjat spela Avalanche.
 

Desticado

Veteran
Joined
4 Apr 2003
Messages
68
Location
Västerås (Bjurhovda)
Re: Mina spelgrupper

Tjena Doom

Tack för att du la märke till det...men just nu jobbar jag för fullt med att försöka slå i hop grupp 1 & 2 så att det blir lite lättare för mig själv att hålla reda på saker och ting...Hur går det för dig själv igentligen...har du kommit underfund med hur många spelare du vill ha i en grupp eller gör du på samma sätt som jag ???
 

Tegrevan

Veteran
Joined
26 Sep 2000
Messages
134
Location
Norrland
I en av spelgrupperna har karaktärerna en detektivbyrå där vi har en före detta officerare i Europas specialstyrkor, en tekniker som bytt bana samt två detektiver på heltid. De flesta av dem har en överklassbakgrund, så det blir uppdrag av olika slag. Senast hade deras goda rykte gjort att blivit inhyrda av en arabisk oljeshejk som blivit hotad till livet. Slutade med ett mindre fältslag kring dennes enorma bostadsområde, där en annan spelgrupp bestående av gangstrar och mördare blivit inhyrd för att stjäla en sten hamnade på fel ställe och blev skjutna. Många gånger. Dessutom brukar ett par poliser (andra rollpersoner) alltid hamna som utredare av de fall som detektivbyrån arbetar med. Det leder till en hel del roliga konflikter. Så, ungefär en sex-sju i den gruppen beroende på hur många som har råd med skottsäkra västar.

I en annan har vi de mer psykotiska rollpersonerna, där allt drägg i Europa hamnat på samma ställe. En nerdekad major, en italienare förföljd av maffian, en irländare med narkotikaproblem samt en helt galen 17-årig kille från Liechtensteins förorter som skjuter på allt som rör sig. Han kan inte sikta, men det kompenserar han med hög eldhastighet... Brukar spela en hel del med stunt-dies i den spelgruppen, innebärande att man drar av någon tärning för helt våldsamt vildsinta, sanslösa, akrobatiska manövrer. Riktigt kul faktiskt. Det som denna spelgrupp är mest kända för att tyvärr att de hamnat i en reklamfilm för en bordellkedja. Eller massageinstitut-kedja, det låter kanske bättre... Blir nog sex eller sju rollpersoner i den spelgruppen.
 
Top