Nekromanti Era hemmagjorda Space Marine/Sisters of Battle/Stormtrooper chapters

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,593
[FONT=Times New Roman, serif]Så jag håller på att köra en Warhammer 40k kampanj och snart kommer stadiet av kampanjen där en spelare blivit en full inkvisitor och gruppen får tillgång till en hel sektor av imperial rymd att terrorisera/skydda. Det här kommer innefatta en enorm mängd planeter som alla har sina egna kulturer, arméer, vanor och så vidare. Men en av de stora faktorerna för att sätta tonen är de larger than life supersoldaterna som bebor sektorn. Hittills har jag haft häst influerade namn på space marine chaptersen eftersom sektorn ligger i närheten av hästhuvudnebulosan men det börjar bli lite gammalt. Plus, spelarna har lärt sig att avsky, hata och i vissa fall frukta alla Space Marine grupper de stött på. The Purple Unicorns var inkompetenta, The Golden Kentaurs kan inte ens ta hand om sin hemplanet och The Silver Pegasi var deepone xenos mutanter.[/FONT]

[FONT=Times New Roman, serif]Så jag behöver fler (och bättre!) Space Marines att fylla ut sektorn med. Jag tar gärna emot sådana ni redan har färdiga och kanske redan spelar men jag tar lika gärna emot helt nya idéer. Jag säger inte nej till Stormtrooper skolor eller Sisters of Battle kloster heller, jag behöver fler av dem att fylla ut sektorn med.[/FONT]



[FONT=Times New Roman, serif]Tack på förhand och Ave Emperor![/FONT]
 

obak

Hero
Joined
17 Jul 2013
Messages
1,184
Pretas
Progenitor chapter: Blood angels
Hemmvärld: Okänd, nomadisk order.
Stridsrop: Något otäckt som anspelar på kannibalism
Pretas är ett nomadiskt ordenskapitel som genomför en lång kanossavandring runt hela galaxens ytterkant av skäl så hemliga att blahupp blahäpp, för att finnas där spelledaren behöver ett kapitel av spacemarines i Koronus expansen.

Specialisering:
Pretas är experter på stird i nollgravitation, mellan skepp och bordningsoperationer. Eftersom kapitlet saknar hemmvärld och manufaktorium så livnär man sig på att plundra space hulks, brandskatta planeter och beslagta skepp och last från olyckliga fria handelkapténer som kommit bort sig i galaxens rand. Pretas slåss med en stor uppsättning vapen, man anvnder det man har, ofta modifierat på så sätt att det skall passa en space marine, huvudsakligen föredrar man närstrid och eldkastare.

Pretas har en begränsad mängd terminators och dreadnoughts, knappast några fordon men en stor flotta av mindre fregatter och lätta kryssare.

Rekrytering:
De senaste milleniet har man rekryterat från planeten Naraka 3, en numera förvildad värld som en gång i tiden hyste ett flertal mäktiga hives. Arkeologierna ligger nu sedan länge ödelagda, befolkningen är isolerad till kraftigt befästa samhällen och småkungadömmen som ligger i permanent krig med varndra.
Var trettionde år genomkosas symet av en tydligt synlig komet, denna komet kallas för Gudarnas Härold och dess ankomst utlöser ett planetärt krig. Innevånarna på Naraka 3 vet att Gudarna vid sin ankomst kräver offer, och såsom människan äter djur så äter Gudarna människokött! Krigen syftar inte till att döda sina fiender utan att ta fångar för när kometen växer sig som störst så nedstiger Gudarna i pelare av eld på vissa heliga bersplatåer. Till dessa berg vallfärdar nu alla krigare med sina krigsfångar, vad som händer därefter är man inte säker på eftersom ingen återvänder därifrån, men man antar att Gudarna upptar de starkaste krigarna och gör en festmåltid av resten, genom att äta människokött i Gudarnas närhet så upptas de utvalda bland Gudarna.

Gene-seed:
Pretas har vissa karaktäristiska mutationer. Huden är vit och stramar åt runt kraniet som tillsammans med det höga kindbenen, insjunkna ögonen, avsaknaden av näsa, kinder, svarta tandköttet och ögonvitorna får deras ansikten att likna grinande kranier.
Som ätlingar till blood angels så lider även Pretas av the red thirst, olyckligt nog så brukar Pretas dumpa av dessa som drabbats på diverse space hulks eller planeter, bland annat Naraka 3, för att klara sig själva och sprida död och terror

.
 

kaabii

Veteran
Joined
1 Feb 2014
Messages
20
Location
Mölnlycke
ärsh, Purple unicorns var väl inte sååå dåliga..de hade säkert bara oturen att bli brutalt slaktade 2 minuter efter att de blev presenterade, varje gång... =P
 
Top