#Dungeon23: God45s journal: DÖ

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,835
357: Allt är bländande ljus. Himlen är så full med stjärnor att det borde bränna att se uppåt, men det gör det inte. Ett utplånande ljus är överallt kring äventyrarna. Det är omöjligt att bruka magi eller våld här. Mitt i ljuset finns världens gulligaste ekorre. Ekorren leker och är gullig på det där sättet som bara ekorrar kan vara. Går någon nära ekorren säger den: ”Ni kan stanna här. Här är det ljust och gulligt. Jag vet att bortom denna himmel finns det sanna DÖ men har ni viljan att fortsätta? Vore inte detta en bra plats att avsluta er kampanj på? Här finns inte ålder eller sjukdom eller död. Här behöver inte viljan vara järn. I det sanna DÖ väntar bara kamp.”.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,835
358: Allt är bländande ljus. Himlen är så full med stjärnor att det borde bränna att se uppåt, men det gör det inte. Ett utplånande ljus är överallt kring äventyrarna. Det är omöjligt att bruka magi eller våld här. Mitt i ljuset finns det lika många sängar som äventyrarna och deras följeslagare.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,835
Det sanna Dö

359: Det sanna DÖ ser ut exakt som de bra minnena spelledaren har av sin hemstad från sin barndom. Det är en normal plats genom ett ungt barns filter. Mer färger och intryck än former och geografi. Allting känns stort och viktigt. Anorexia Ängeln svävar här, en utmärglad fasa och en groteskt svullen kropp samtidigt. Den håller en lie med ett svart blad. Ängeln anfaller! Ängeln flyger 100 fot per stridsrunda. Ängeln har 200 livspoäng. Den har 22 rustningspoäng. Den har +17 till att träffa och dess räddningsslag görs med +10. Den orsakae 3T6+17 skada per träff. Träffar ängeln någon förlorar de för alltid förmågan att äta eller på annat sätt ta upp näring i . De dör i verkligheten på några dagar om de återvänder till den.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,835
360: Det sanna DÖ ser ut exakt som de bra minnena spelledaren har av sin hemstad från sin barndom. Det är en normal plats genom ett ungt barns filter. Mer färger och intryck än former och geografi. Allting känns stort och viktigt. Missbruks Ängeln sitter här på en tron av kanyler och håller äventyrarnas mest älskade anhöriga från verkligheten i koppel av glas. Ängeln är en ansiktslös fasa i en oidentifierbar uniform med vingar av blod. Missbruks Ängeln kan inte skadas och kan inte påverkas av magi. Den kommer döma de äventyrarna älskar mest till livsförstörande missbruk och håna äventyrarna för att de inte kan stoppa det. Alla utom en av äventyrarna. Den av äventyrarna som förnedrar sig själv mest framför ängeln kommer få sin älskade skonad. Om alla äventyrarna vägrar göra det blir ingen skonad. Ängeln kommer att öppet njuta av förnedringen.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,835
361: Det sanna DÖ ser ut exakt som de bra minnena spelledaren har av sin hemstad från sin barndom. Det är en normal plats genom ett ungt barns filter. Mer färger och intryck än former och geografi. Allting känns stort och viktigt. Trauma Ängeln står på ett tak, den är som en soluppgång av mörker, en svart skiva av bländande verklighet omgiven av mörker. Trauma Ängeln kan inte skadas och kan inte påverkas av magi. Den erbjuder med en snäll röst att få äventyrarna att glömma DÖ. Att aldrig behöva återvända och istället leva ut resten av sina liv på Jorden. Accepterar en äventyrare erbjudandet händer detta dem och de är inte längre med i kampanjen.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,835
362: Det sanna DÖ ser ut exakt som de bra minnena spelledaren har av sin hemstad från sin barndom. Det är en normal plats genom ett ungt barns filter. Mer färger och intryck än former och geografi. Allting känns stort och viktigt. Smärta Ängeln är en bruten varelse av vinklar och blod som ligger på en smutsig madrass. Den kommer titta upp på äventyrarna om de kommer nära och skratta genom krossade tänder, ”Ni är människor. Vad har jag att lära er om smärta?”. Utsätts ängeln för våld dör den.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,835
363: Rumpleplut, en glad liten råtta som Lejonet älskar särskilt mycket, bor här i ett litet hus. Rumpleplut spelar på sin harpa och är alltid glad.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,835
364: Det sanna DÖ ser ut exakt som de bra minnena spelledaren har av sin hemstad från sin barndom. Det är en normal plats genom ett ungt barns filter. Mer färger och intryck än former och geografi. Allting känns stort och viktigt. Suicid Ängeln ser ut som en ung pojke som har en vit hares ansikte och vingar av bomull. Kommer äventyrarna fram till den säger den ”Döda er själva.”. Spelledaren beskriver sedan hur karaktärerna gör det i fruktansvärd detalj. När äventyrarna återvänder till DÖ är ängeln borta.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,835
365 eller högre: På ett fält av grus som sträcker sig så långt ögat når väntar Lejonet. Lejonet är hundratals fot högt och långt. Hans tassar är stora som bilar. Hans andedräkt är som solens eld och att se hans ögon är som den värsta dödsångesten någonsin. Hans päls är gyllene och mjuk. Han är. Goda varelser som finner sig i Lejonets närvaro inser att alla världar är bleka skuggor av det sanna DÖ och att Lejonet är DÖ. De förgörs inte, de inser att de är en del av Lejonet och därför eviga. De och allt de bär med sig slutar existera och de är nu en del av Lejonet. De kommer aldrig dö. Neutrala varelser som befinner sig i Lejonets närvaro överväldigas av hans oändliga närvaro. De är inte redo för detta. De slutar finnas i Lejonets närvaro och flyttas tillbaka till plats 1 utan några minnen av något som hänt sedan de var där första gången, de behåller endast ett av sina magiska föremål. Onda varelser som befinner sig i Lejonets närvaro blir anfallna av Lejonet! Om Lejonet dräps slutar DÖ finnas, äventyrarna är de nya härskarna över DÖ och kan beskriva hur de skapar en eller flera nya magiska världar precis hur de vill. När de gjort detta är kampanjen slut och de blir det nya Lejonet.

När Lejonet anfaller förvandlas det till att endast vara stort som en häst. Lejonet har 666 livspoäng. Det har 30 rustningspoäng. Det gör sina räddningsslag med +17. Det rör sig 150 fot per stridsrunda. Lejonet dräper en äventyrare per stridsrunda. Utöver detta anfaller det tre gånger med +18 och orsakar om det träffar 5T8 +18 skada. Lejonet kan teleportera fritt under sina stridsrundor. Lejonet är immunt mot tankekontrollerande magi, fastlåsande magi och dödsmagi. All magi som påverkar Lejonet slutar permanent fungera för någon. Lejonet använder formeln ”Förstör magiskt föremål” varje stridsrunda som om det var en 10e erfarenhetsnivåns trollkarl.
 
Top