Nekromanti DoD6 Krigarturnering IV

jonix

Warrior
Joined
23 Jan 2001
Messages
283
Location
kalmar
Ni har precis gått ned för Drömhalls trappor och förundras över det ni ser. En bit fram ser ni hur Mossmark breda ut sig. Den mytomspunna skogen visar ingenting av vad den döljer.
Långt bort i horisonten kan ni skymta Vindarnas boning. Rastlöst leker vindarna mellan bergens toppar i väntan på vintern, den årstid då det är de som härskar över Drömmark.
Norrut ser ni att skogen glesnar och träskmarker tar vid. Där ligger Trollfurstens hem. Vad träsktrollen gör här i Drömmark har ni ingen aning om, men så mycket vet ni att man inte ska störa det träsktroll som gjyttjebadar!
Söderut ser ni öppna fält de kallas för Daggriket. Staden Ramlak ligger sydöst om Drömhall och är juvelen i detta tillsynes bekymmerslösa rike.
Någonstans där ute finns Liyialia.


Ja, någonstans där ute finns den legendariska alvdrottningen Liyialia. Vilket lag hittar henne först?

I den tredje turneringen "Liyialias kallelse" tävlade forumisternas rollpersoner om att bli gudarnas kämpe. Finalen blev ett nederlag för den goda världen; Inte nog med att finalisterna inte klarade av sin motståndare, Liyialia kidnappades och fördes bort utav en av kämparna!

I den här turneringen gäller det för kämparna att hitta den legendariska alvdrottningen. Vart förde den elake Kirke henne?


Krigarturneringen har tagit ett enormt kliv framåt, men glöm inte att det fortfarande är samma gamla cup. Regler som storskalig förflyttning, byteshandel, överfall, yrkesuppdrag, team och olika sorters terräng med mera är enbart dåliga ursäkter för att boffra och optimera sin rollperson.


Forumet Äventyr i Drömmark;
http://www2.riotminds.com/forum/viewforum.php?f=28

Turneringens utvecklingstråd (adressen kan ändras)
http://www2.riotminds.com/forum/viewtopic.php?t=3713
 

alovesupreme

Veteran
Joined
26 Jan 2004
Messages
47
Location
stockholm/flemingsberg
koboldigt!

alltså! detta är så töntigt! Rollspel går ju inte ut på att slåss bara och så det är ju liksom viktigt att rollspela eftersom rollspel ändå är en del av namnet och därmed en fundamental del av det ju! Eller hur!? Ja!
 

ro83rt

Swordsman
Joined
24 Sep 2001
Messages
646
Location
Vallentuna
Re: koboldigt!

Det är inget rollspelande det handlar om. Man använder reglerna i DoD6 rev för att göra en gubbe som man sedan slåss med i en utslagsturnering på forumet. All snack om alvdrottningar hit och dit är bara för att ha en inramning. Det är inget rollspelande utan bara strid. Striderna avgörs av domare som sitter på sin kammare och rullar tärningarna. Resultatet redovisas sedan och på så sätt så koras till slut en vinnare. Sist så ställde RM upp med priser.
 

jonix

Warrior
Joined
23 Jan 2001
Messages
283
Location
kalmar
Re: koboldigt!

Den förre talaren är grek. Greker hittar på konstiga saker. Konstiga saker kan vara bland annat en krigarturnering. Om uppkomsten att krigarturneringen kan du läsa i DoD6 fanzine Utgaard. I utgaard står det att greken heter Kalcidis. Kalcidis har problem/konflikt med sig själv eftersom han har två användare...

:gremlaugh:
 

Johan K

Gammal & dryg
Joined
22 May 2000
Messages
12,401
Location
Lund
Kanske ska ta & försöka var med den här gången... =)
Kan ju vara intressant att testa iaf.
 
Top