Nekromanti Debatt kring Sverox-artikel

walium

Ganska töntig, faktiskt
Joined
8 Apr 2001
Messages
8,460
Location
Linköping
På grund av en artikel i senaste numret av Sverox som handlar om företaget Gamepox som drivs av bland andra Björn Flintberg så har det uppstått en rätt så hetsig debatt på Sverox-forumet. Än en gång ifrågasätts valet av den nuvarande redaktionen.
 

Dimfrost

Special Circumstances
Joined
29 Dec 2000
Messages
8,561
Location
Fallen Umber
Ja! Sverox i blåsväder igen! :gremlaugh: Fast det är nog bara vi som konspirerar, igen.

Förresten hör väl inte Sverox hemma på det här forumet, egentligen, eftersom det är lika lite fanzine som Fenix. Men var hör det i så fall hemma?


/Dimfrost
 

Foggmock

Myrmidon
Joined
26 Aug 2000
Messages
4,596
Location
Malmö
Tja, om man läser debatten så är inte den sittande redaktionen ordentliga journalister, vilket torde leda till att det är ett fansin. :gremsmile:
 

EchonCique

Hero
Joined
22 May 2000
Messages
1,779
Hoho.

Det börjar osa varmt för ledningen i Sverox/Sverok nu. Intressant debatt, synd att den missar de stora sajterna för e-sports som finns som DESSUTOM redan idag ger ut penningpriser utan att ha MLM/Pyramidspel som fundament för verksamheten.

Nej. Det artikeln handlar om kan göras på ett bättre sätt, med ett mindre framträdande fult tryne som nu får bära skott för massor av negativ kritik - som i mina ögon är rättmätig.
 

Man Mountainman

Storsvagåret
Joined
17 May 2000
Messages
7,895
Location
Barcelona
Men var hör det i så fall hemma?

Om ett inlägg handlar om rollspel och inte passar in på något annat forum, så hör det naturligtvis hemma på det allmänna rollspelsforumet.
 
Top