Nekromanti Chefredaktören kastar in handduken

G

Guest

Guest
Kommentarer till artikeln Chefredaktören kastar in handduken
Man kan aldrig veta vad livet har att bjuda på, något som jag smärtsamt fått erfara den senaste tiden. Detta har inneburit att min glädje och min ork är som bortblåst och att jag måste försöka lösa upp de knutarna som finns innan jag fortsätter att hålla linan rak.
Det är med blandade känslor jag nu meddelar att mitt jobb som chefredaktör är över. Dels är jag besviken för att det bara blev två månader, jag inte känner att jag uträttade något och för att redakterandet var något jag aldrig kunde ... (1099 fler tecken)

Gå till artikeln
 

Olle Linge

Snigel
Joined
23 Oct 2003
Messages
2,882
Location
北極東邊
Lycka till

Lycka till själv, grabben! Tack för det du gjort under de två månaderna och att du försökte. Hoppas saker och ting reder ut sig till det bättre. Go Yassilus, go! <img src="<<GRAEMLIN_URL>>/laugh.gif" alt="" />
 

Storuggla

Champion
Joined
8 Dec 2001
Messages
9,546
Location
Stockholm
Grattis till ledigheten då, Yassilus. Jag har tyvärr inte den blekaste vad du eller redaktionen har gjort sedan den första april så jag kan inte hylla dig för något annat än att du är en trevlig prick. Mors på dig, långstör!


Storuggla, aladåbens hämnd
 

Troberg

Sinister eater
Joined
27 Jun 2001
Messages
17,591
Tråkigt att höra. Jag tycker inte att du ska känna att du inte fått något gjort, jag tycker att det hänt mycket bra under din korta tid som boss.

Jag hoppas att vad det än är som tynger dig ska lösa sig, och jag talar nog för oss alla när jag säger att vi är beredda att stötta med den hjälp som behövs. Bara säg till.

Du gjorde ett bra jobb, var stolt över det. Glöm bara inte att släppa ut Gardener ur sin cell i källaren innan du går.
 

Eva Florén

Swashbuckler
Joined
22 May 2000
Messages
2,107
Location
Smara - Stockholms län (7,5 km Edsbro, 20 km Knutb
Jag hoppas du tar med dig erfarenheten som chefredaktör i en positiv bemärkelse. En dag kanske vi återser dig som chef. Kanske inte här, men någon annanstans. Du har gjort väl ifrån dig och jag vill dig allt väl. Bamsekram.

*känner sig skyldig för att hon eventuellt gjort korset tyngre att bära*
 

Foggmock

Myrmidon
Joined
26 Aug 2000
Messages
4,596
Location
Malmö
teh handduk is teh b0mb!!!!1

Du kan ju inte slänga bort din handduk, det är en liftares mest värdefulla ägodel! Se bara på mig, där har du en lyftkran som vet var han har sin handduk.

Foggmock - som, med hänsyn till mängden Yassiluslidande, borde bli väldigt lycklig den senaste tiden enligt lagom om universal rättvisa och balans.
 

Muggas

Hero
Joined
16 Nov 2001
Messages
1,015
Location
Stockholm
Du gick in för posten med brinnande engagemang och jag gillade den inställning du hade. Personligen tycker jag att det är mycket synd att du avgår. Om det är pga eventuell sval respons från forumiterna så tycker jag att du ska ge det lite mer tid. Vissa saker tar evigheter att få igång och ibland blir allt mer tunggrott än man tror. Om personliga skäl ligger bakom är det som det är. Vissa saker i livet har man väldigt lite eller ingen kontroll över.

Hursomhelst, tack för din tid som redaktör. Överge oss nu inte helt, för du behövs här på forumet.

mvh

Morgan
 

Johan K

Gammal & dryg
Joined
22 May 2000
Messages
12,401
Location
Lund
Mmkay..

Det där var ju trist att höra !!
Hoppas att du reder ut allt det här & återkommer med nya friska tag Yassilus. För det vore trist om du lämnade in helt ju & det vill vi ju inte !!!

/ Johan K, som hoppas att allt går bra för Yassilus
 

walium

Ganska töntig, faktiskt
Joined
8 Apr 2001
Messages
8,460
Location
Linköping
Jag tycker att det är tråkigt att du slutar och ännu tråkigare att det blev en sådan börda för dig. Men jag är övertygad om att du kommer att klara dig helskinnad och det är ju trotsallt viktigare att du mår bra än att du stannar kvar som chefredaktör. Lycka till med vad du än kommer att ägna dig åt i fortsättningen.
 

Morgoth

Swashbuckler
Joined
2 Apr 2001
Messages
2,450
Location
Uddevalla, Västra Götaland
Jag förstår dig precis. Pauser är alltid nödvändiga, hur mycket eller lite man än brinner för något. Om inte annat, för att skaffa perspektiv.

Peace out, Yassilus.
 

Ackerfors

Alas, your rapids!
Joined
21 Jan 2001
Messages
7,420
Svar till de flesta som skrivit här...

Ja, jag hade en schysst inställning och trodde att allting skulle vara smärtfritt, men på grund av grejer i mitt privatliv var jag tvungen att ge upp det hela. Jag är förstås jätteledsen, men det är inte mycket jag kan göra åt det.
Sval respons från forumiter kan jag ta, även kritik och gnäll kan jag ta, så det gör inte särskilt mycket varken att ni inte lät eller att ni lät mycket. :gremwink:
Hade jag haft kontroll över vissa saker i mitt liv hade jag varit jordens lyckligaste, men som du säger, man har ingen kontroll, jag får göra det bästa av situationen, helt enkelt.

Tack, och jag lovar att inte överge er helt, oavsett om jag behövs eller ej.
 

Bastardo

Swordsman
Joined
30 Dec 2002
Messages
492
Location
Stockholm
Tråkigt

Väldigt tråkig nyhet tycker jag, hoppas dock att du som du säger, fortsätter ditt engagemang, fast om än i en annan skala =)
 

Insignia

Swashbuckler
Joined
8 Oct 2001
Messages
1,813
Location
Uppsala
Med tanke på hur du mår nu så tror jag det är helt rätt beslut att kliva ned från chefspositionen. Det är bäst att du tar hand om dig själv i första hand; sajten klarar sig nog. Jag hoppas att du mår bättre inom en rimlig framtid :gremsmile:
 

Gurgeh

The Player of Games
Staff member
Joined
23 Feb 2001
Messages
9,918
Location
The Culture
Re: Svar till de flesta som skrivit här...

Sval respons från forumiter kan jag ta, även kritik och gnäll kan jag ta, så det gör inte särskilt mycket varken att ni inte lät eller att ni lät mycket.
Skönt, jag var rädd att mitt brev om regelsidan var halmstrået som knäckte kamelens rygg! :gremwink:

Tråkigt att vi gör slut på chefredaktörer så fort här. Det är säkert en ganska otacksam uppgift eftersom det jobb man faktiskt gör knappt märks hos oss vanliga användare.

Hoppas att du mår bättre snart.

/tobias
 

Rising

Vila i frid
Joined
15 Aug 2001
Messages
12,763
Location
End of the green line
Synd. Jag hade viss kontakt med dig i administrationssyfte och blev nästan förvånad över hur proffsigt och vant du skötte alla ärenden. Den serviceattityden hoppas jag får fortleva även efter dig. Ta det piano nu, yazzman, och simma lugnt.
 

Rygar

Veteran
Joined
21 Mar 2004
Messages
190
Location
Federationen
Jag vet hur du känner Yass, och det är inget jag bara säger, har exakt samma problem och jag vill bara lägga mig ner och dö.

Jag tror att du gör helt rätt och att det är det bästa, lycka till.
 

Big Marco

Läskig
Joined
20 May 2000
Messages
6,926
Location
Sandukar
Välkommen åter - när det nu må vara. Du är fö den ende som har dödat en av mina rollpersoner i år. ,-)
 

Demnogonis_UBBT

Veteran
Joined
18 May 2000
Messages
35
Location
Malmö
Väldigt tråkigt att höra att du inte mår bra.

Jag har varit med om/är med om en liknande situation och tycker att det ändå är ett väldigt bra beslut du fattat. Det finns inget annat sätt än att dra i nödbromsen. Man måste stanna upp och få rätsida på allt som ramlat upp-och-ner och ut-och-in och fram-och-bak under färden.

Se nu till att bara göra saker som är roligt och får dig att må bättre. Allt det andra kan vänta. Det är inte värt det. Chefsredaktörsposten finns alltid kvar. Det viktigaste är att komma i fas med livet och med sig själv.

Känner du för att prata med någon som varit/är med om något liknande och vill göra det med en total främlig så är det bara att maila! Du är inte ensam och du förtjänar att må bra! Det tycker vi alla här.

Ta det försiktigt och kom ihåg att det enda viktiga är att må bättre. Det får ta den tid det tar. Det andra får vänta!

MVH
/Tobbe
 
Top