BxB rollspel

Mishupishu

Veteran
Joined
15 Jul 2014
Messages
2
K1 har en bror som är knarklangare medans K2 är en kund till brorsan. K1 och K2 blir kära medans K1's bror är homofob.

Mall K1
Namn: Drake
Ålder: 17
Utseende: ( http://31.media.tumblr.com/86ca1f2f0a71aee823ad1706a5213df5/tumblr_msw5cjbNxk1shc8ldo1_500.jpg )
Familj: bor ensam med sin bror, Dylan, (som är 26) efter en bilolycka där hans föräldrar dog.
Intressen: Plugga
Personlighet: blyg och ensam.

( https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/01/0c/db/010cdb4cadafe76c99e9739a5493df07.jpg )
 

Kideater

Veteran
Joined
21 Jun 2014
Messages
5
Aight aight, here's my fiteen minutes of faame.

Mall K2:
Namn: Adrian
Ålder: 18
Utseende: Meh, du vet redan.
Familj: En alkoholmissbrukare till farsa som är våldsam.
Intressen: Knark.
Personlighet: Mjuk på insidan men döljer det med en grov macho-attityd och kylig yta.
 

Mishupishu

Veteran
Joined
15 Jul 2014
Messages
2
Klockan ringde och Drake gick för att lägga in sina saker i sitt skåp som han alltid gör. Han tog upp sin mobil och kollade efter sms, inga som vanligt. sedan tittar han efter knarkare som brukar fråga efter Dylans nummer. Ovanligt nog var det ingen som frågade. Drake suckade och la ner sina grejer i sin ryggsäck, slängde väskan över axlen, stängde skåpet och gick.
 

Kideater

Veteran
Joined
21 Jun 2014
Messages
5
Likt de andra dagarna vred sig visarna i klockan i samma riktning mot siffrorna och formade upprepande ljud som signalerade ut att det var dags att lämna salen. Adrian sträckte på sig i ett halvhjärtat försök att låta de tydliga rörelserna passera obemärkt utan att någon skulle märka honom. Tätt därpå gäspade han, läpparna vidöppna och ögonlocken långsamt glidandes ner. Han kände sig yr och på grund av bristen av sömn kunde han enkelt lista ut varför, men skakade endast på huvudet för att inte låta sinnet dämpas av den få, utmattade kraft han hade kvar.

Han intalade sig även att med ögonen öppna och fotstegen i rätt riktning skulle han sakta men säkert få beslagta det knark han längtade efter, drömde efter, kände smärta efter. Och fastän det var ett obetänksamt sätt att använda sig av för att klara av dagen gjorde det en enorm lättnad i hans vardag. För att inte tala om att den personen som sålde ut till honom förstod hans smärta och hans seglivade lidande som natt efter natt slukade honom. De pratade aldrig om det, för sådana känslor var inget de utbytte med varandra, men de kände av varandras närhet, varandras förståelse.
 
Top