Nekromanti Burkkrig

G

Guest

Guest
Kommentarer till artikeln Burkkrig


Har du någonsonsin velat spela en läskedrycksburk? Nu har du chansen!</p>Burk krig är ett helsjukt rollspel där varje spelare spelar läskedrycksburkar i en evig kamp mot varandra och omvärlden. Spelet är på hela 47 sidor och är färgrannt illustrerat.



Hämta rollspelet genom att klicka i på länken i inforutan.



Här kan du hämta läsaren för pdf-filerna:

<A HREF="http://www.adobe.com/prodindex/acrobat/readstep.html" TARGET="_new">[image]images/acrobat...(147 fler tecken)
<a href="http://www.rollspel.nu/index.php?option=Rollspel&task=viewarticle&topid=&artid=1364&Itemid=56[/image]Gå till artikeln</a>
 

L337

Warrior
Joined
11 Mar 2003
Messages
355
Location
Norberg
Source böckerna

Undrar när source böckerna kommer egentligen? Det stod bla. om nån som skulle komma att heta drickabacken
 

UnConnected

Veteran
Joined
10 Apr 2002
Messages
162
Location
Göteborg
Re: Source böckerna

Undrar när source böckerna kommer egentligen?
Jag har en av medförfattarna sovandes i ett tält i mitt vardagsrum så jag kan kanske ge dig ett svar.. :gremlaugh:

För nuvarande är den drivande kraften bakom Burkkrig ute och gör lumpen, men det finns planer på att släppa gratis expansioner till spelet i framtiden om intresse finns.

Så hoppet lever än.
 

Lord_myran

Veteran
Joined
19 Oct 2004
Messages
1
tack tack tack! jag älskar burkkrig de e bland de roligaste jag har spelat... skulle gärna vilja att ni gjorde typ en hemsida för rollspelet eller något likande... och att ni gav ut typ världs boken och dryckes boxen.. plz <img src="<<GRAEMLIN_URL>>/wink.gif" alt="" />
 

Osiris

Veteran
Joined
10 May 2004
Messages
16
Location
Jkpg
Synd att se hur välskriven text (dock med irriterande och återkommande särskrivningar) används till något helt onödigt som väldigt få någonsin kommer att använda. Själv skulle jag aldrig få för mig att skriva 47 sidor om något så urflippat som Burkkrig - tänk vad mycket vettigt man kunde producerat istället!
 

Man Mountainman

Storsvagåret
Joined
17 May 2000
Messages
7,895
Location
Barcelona
Varandes en person som ofta sitter och önskar att han kunde förmå sig att skriva något överhuvudtaget så tycker jag att dina värderingar är snedvridna. Det är kanske inte alltid man har ideerna och inspirationen att skriva något som uppfyller dina kriterier för vad som är "vettigt", betyder det att man heller ska sitta och göra ingenting än att skriva något som du betraktar som "urflippat"?

Väldigt mycket av det som skapas och publiceras på Internet är "helt onödigt" i den bemärkelsen att mycket få någonsin kommer att använda det. Det här hade kanske varit ett problem om utrymmet på Internet hade varit kraftigt begränsat, eller om Internetanvändare hade tvingats att läsa varje websida innan de kunde komma vidare till nästa. Ingetdera är dock fallet och din kritik framstår därför som högst onödig.
 

Osiris

Veteran
Joined
10 May 2004
Messages
16
Location
Jkpg
Jag håller med dig i frågan om att man givetvis har rätt att skapa vad som helst och lägga ut det på Internet (förutom saker som kan upplevas stötande av vissa personer förstås), men jag tycker inte att min kritik är onödig. Det framstår av ditt inlägg som om det skulle vara helt ok att lägga ut ”skräp” (nu vill jag inte kategorisera Burkkrig som totalt ”skräp” dock) på Internet bara för att det redan finns så mycket annat ”skräp” på nätet. Ja, jag vet att större delen av Internet varit uppfyllt av onödigt material sedan 90-talet och att detta inte går att ändra på i dagsläget, men vad jag ser i Burkkrig är hur en rollspelares goda fantasi och förmåga till att skriva nedsatts i ett projekt som för mig verkar så utflippat att det kommer att användas av ytterst få personer. Skaparna är uppenbarligen intresserade av Eon och Drakar och Demoner. Med den skaparglöden som ändå finns i Burkkrig skulle författarna kunna ha skrivit en intressant fantasykampanj till Eon eller något annat ”vettigt”. Men återigen, detta är min åsikt, som är formad av min personlighet – effektivitet, ordningsamhet och eftertänksamhet.
 

Maxwan

Swordsman
Joined
26 Jun 2000
Messages
622
Location
Skövde
Jag håller med dig, Burkkrig är egentligen totalt meningslöst. Det är inte vettigt för 5 öre. Din kritik är faktiskt helt korrekt, spelet är skit.

Dock finns det ett annat sätt att se på situationen. Jag var kanske 13 år när jag började skriva på Burkkrig. Därav alla särskrivningar. Jag gjorde ingenting på spelet på ett bra tag, men fick ett ryck och satte mig något år senare och skrev klart hela spelet på en helg. Jag har själv aldrig ens speltestat det, och det har ingen jag känner gjort heller. Däremot har jag fått en mängd fan-brev av folk som har spelat det, och dessa personer är säkerligen ungefär lika gamla som jag var när jag började skriva på spelet eller ännu yngre. Även om jag själv inte gillar min egen skapelse så finns det ändå folk som gör det, och de bryr sig inte om särskrivningar eller att spelet egentligen är riktigt dåligt.

Så samtidigt som jag håller med dig om att min skapelse är skit, så tänk på att den publicerades för snart sex år sen, när jag var 16. Då hade spelet varit klart i över ett år också, kanske två år. Och redan i den åldern tyckte jag spelet var riktigt löjligt. Fast det tycker man nog inte när man är 10-12, och inte har spelat rollspel innan.
 
Top