Nekromanti Brittisk och svensk vaktparad med humor

Mekanurg

I'd rather be different than indifferent.
Joined
17 May 2000
Messages
7,911
Location
Port Kad, The Rim
<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/qo50pndjFIc&feature=related"></param> <param name="wmode" value="transparent"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/qo50pndjFIc&feature=related" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> </embed></object>

<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/FTlsFzc_e3Q&feature=related"></param> <param name="wmode" value="transparent"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/FTlsFzc_e3Q&feature=related" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> </embed></object>
 

Organ

Out of time, out of mind
Joined
6 Jun 2001
Messages
5,526
Location
En mälarö
Ja det där var lite kul. Svänger gör det dessutom, kanske lite ovanligt när det gäller marschmusik.

Fast lite irriterad blir jag när jag ser att plattnacken som lagt upp den första filmen kallat den "... does AUSTIN POWERS". Det är ju inte direkt så att låten, "Soul Bossanova" av och med Quincy Jones, var en helt okänd liten truddelutt innan Austin Powers. Eller är det bara jag som tycker det?

/Anders
 

Rising

Vila i frid
Joined
15 Aug 2001
Messages
12,763
Location
End of the green line
Det är ju inte direkt så att låten, "Soul Bossanova" av och med Quincy Jones, var en helt okänd liten truddelutt innan Austin Powers. Eller är det bara jag som tycker det?
För mig är det Dream Warriors - My Definition Of A Boombastic Jazz Style. En låt som jag inte hört på mer än tio år, och... nu när jag lyssnade på den igen, så önskar jag att jag hade låtit bli. Det var rent hysteriskt dåligt.

Nu ska jag se om LL Cool J's moma said knock you out också är lika kass.
 

Mr White

Veteran
Joined
10 May 2001
Messages
126
Location
Göteborg
På samma platta, fanns om jag inte minns fel, låten The roll of the Twelve sided dice, den enda rollspelshiphoplåten ever, i bet.
 

Svarte Faraonen

Oenofil oikofob
Joined
12 Oct 2000
Messages
10,713
Location
Värnhem, Malmö
Det bästa var ändå när bandet vid Sarah Palins första framträdande började spela The Liberty Bell March -- mest känd som vinjettmusiken till Monty Python's Flying Circus.
 
Top