Nekromanti Best of Fenix – nu kan du förbeställa samlingsvolymerna

Joined
17 May 2000
Messages
1,360
Location
StockholmEfter en lång utvecklingstid vågar vi nu sticka ut hakan och öppna förbeställningarna på våra jubileumsutgåvor med det bästa från Fenix första tio år som speltidning – helt och hållet på engelska. Självfallet med en baktanke att nå utanför Svea Rikes gränser och inte minst för att locka nya intressanta frilansare till tidningen:)

För dig som redan har flera av våra tidningar finns det goda skäl att skaffa samlingarna. Dels för att tio år med massor av unikt spelmaterial är värt att fira, men också för att det inte är rena återtryck. En del av våra skribenter har tagit sig tid att se över sina artiklar en extra gång i samband med översättningen och ibland gjort tillägg och förbättringar. Från redaktionens sida är vi också särskilt glada över att ha kunnat ge en del av materialet lite bättre utrymme än tidigare, då vi allt som oftast tvingas använda skohorn och osthyvel för att få med material i tidningen även då utrymmet tryter. Att det sedan blir ett påkostat tryck, med hårda pärmar och handouts med speldelar tryckta på hårdare papper gör ingenting det heller.

Just nu inväntar vi en sista text innan vi kan göra klart siddispositionen, där vi väljer vilket bonusmaterial vi skall lägga till i de olika utgåvorna, utöver vad som beslutades i vår crowdfundingkampanj förra året.

I ett första skede blir det tre volymer, som har lite olika profil. Samtidigt är det mycket bra material som inte kom med, så skulle dessa samlingar bli en succé kan vi utöka med fler volymer.

Läs mer om samlingsvolymerna på http://www.åskfågeln.se – där du sedan även kan förbeställa redan nu!

Tove & Anders
 
Top