Nekromanti Barn på Gothcon

Hydran

Veteran
Joined
19 Mar 2014
Messages
34
Ni har väl inte missat barnflygeln på Gothcon? De senaste år är här mer än lekrum och knoddar.

Vi från Västspel är där och håller en brädspelsbar öppen. Vi har schemalagda aktiviteter dagtid och en spelhåla med lite mer avskilt prova på.

Dessutom kör vi Morwhayle, Maskinarium och Coriolis-scenariona för kidsen, men kortade till 2 h istället för fem som kan vara i längsta laget för en tioåring. Ensamma Vargen blir det med. Och ett specialgjort nybörjarrollspel för små som vill prova rollspel med My Little Pony-tema.

Ja, till och med ett lajv med deckartema hoppas vi kunna leverera. Ett helt minikonvent i en flygel liksom. Bara gilla det vi gör. :) Dessutom har vi en blandning unga i äldre spelledare. Jämn könsfördelning. Så klart. Självklara grejer när barn är inblandade och vi vill föryngra och få kidsen att trivas. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1oE7d6_n9h5P7knA1IH6zptvRdolFsC4j-lXX75i4RbI/edit#gid=0 (zooma med ctrl - o ctrl +) Lajvet är lördag.
 

Hydran

Veteran
Joined
19 Mar 2014
Messages
34
Ja! Vi har flera grupper. Max 4 per grupp. Inga vuxna får vara med. ;)
 

zonk

muterad
Joined
10 Jan 2016
Messages
3,121
Bra att nån jobbar med återväxten! Pepp & props på det!
 

Hydran

Veteran
Joined
19 Mar 2014
Messages
34
Tack till alla som kom! Det blev väldigt bra och vi körde nio rollspel, episkt figurspel, en hel del brädspel (inklusive Xcom)och lite varulv. Här är lite bilder https://www.instagram.com/vastspel/ Jag tror det kommer upp fler av vår insta-ansvarige. :)
 

Hunk

Hero
Joined
3 Aug 2001
Messages
1,419
Tack för att ni gör detta! Jag och min son hade inte möjlighet att vara där särskilt mycket i år, men nästa år blir det förhoppningsvis mer.
 
Top