Nekromanti Babi Island - Ett annorlunda kampanjområde

Snow

Swashbuckler
Joined
17 May 2000
Messages
2,616
Location
Klippan
Re: Jag tycker...

Nej. Fast metalstorm är ju _mest_ tyngre vapen. Och de är ju inte med alls.
 

seinet

Swashbuckler
Joined
18 May 2000
Messages
2,834
Location
Göteborg
Hmm, ligger det feta jävla transport-pipelines i atlanten? Borde inte megastora transporter fortfarande ske mellan amerika och europa eller är handeln där helt död?

Förresten, de skulle väl inte vara alltför svårt att ha en megapipe till USA från kanske något "närbeläget" europeiskt landområde, sådär så stort att man kan skicka en kontainer genom det? Gör det dessutom lufttomt och med maglev-räls så kan det gå snabbt också...

/Seinet Wintermute - Har nu varit och röstat och det yngsta han kunde hitta på valsedlarna i personvalet (mer unga i politiken)
 

Mogger

Hipsteranka
Joined
12 Nov 2001
Messages
17,151
Location
Ereb Altor
Jag, fiskare.

"menade på att piratverksamheten måste vara mer än tillräckligt lönsam för att piraterna ska ha råd till mat."

Mer än tillräckligt lönsam? Jag hänger inte med. Borde det inte räcka med tillräckligt lönsam? Eller?
 

ripperdoc

Myrmidon
Joined
17 May 2000
Messages
5,399
Location
Tokyo
Tyvärr, inga megapipes. Sådana tror bara Illustrerad Vetenskap på <img src="/images/icons/wink.gif" border=0 width=15 height=15>.
Stora, tunga fraktflygplan har tagit över en del av sjöfarten över ex. Atlanten, samtidigt som praktiskt taget all passagerartrafik har övergått till flyget. Så fartgystrafiken har sjunkit relativt kraftigt, men den riktigt tunga frakttrafiken är den som av naturliga skäl klarat sig bäst, då det inte finns bra alternativ och kravet på hastighet inte är så stor. I vilket fall är den tyngsta frakttrafiken inte det viktigaste målet för pirater, av en mängd orsaker. Fartygen är ofta mycket stora, välbevakade och förvånansvärt snabba. Företagen som har dessa superfartyg är även noggranna att skydda sina stora laster.

/RipperDoc
 

Jerry Sköld

Veteran
Joined
7 Nov 2001
Messages
70
Mums. har du möjligtvis läst Stephenson´s "Snow Crash", med dess skildring av en multikulturell piratkultur/mobil sjöarkologi/kåkstad i "The raft"?
 

Jerry Sköld

Veteran
Joined
7 Nov 2001
Messages
70
Re: Jag tycker...

<blockquote><font size=1>In reply to:</font><hr>

För övrigt tycker jag att ön ska heta Madripoor.

<hr></blockquote>



Nej.

Asiatisk piratö, en cyberpunking smuggelsoppa med piratband, svarts marknader, illegal organhandel och en och annan svartklinik = bra.

Chris Claremont-uppdiktad Marvelunderstödd "generell Asiatisk ö för de som inte kan eller vill kunna annat om Asien än vad som ryms i en Jackie Chan-rulle och som befolkas av ninjas" = dåligt.
 

nomardiculdacar

Warrior
Joined
27 Aug 2001
Messages
298
Location
Stockholm
Re: Jag tycker...

Chris Claremont-uppdiktad Marvelunderstödd "generell Asiatisk ö..."Sådana behövs också... Och vad är det för fel på CC?Martin Fröjdh-uppdiktad Neotechunderstödd faktaknökad asiatisk ö i standard Neotech-utförande för fil. kand.:er i Sydkinesisk Samhällsstruktur.Missförstå mig inte, jag tror att det kan bli riktigt bra.
 
Top