Konvent Anmälan till MunkCon II

Dante

Bäst i Sverige på rollspel
Staff member
Joined
17 May 2000
Messages
9,902
Location
Stockholm
OBS! REDAN FULLSATT. DET FINNS EN VÄNTELISTA (SE NEDAN)

Rollspelskonvent i Stockholm, söndag 10 mars 2024.
Vad? Ett informellt rollspelskonvent där deltagarna också är arrangörer.

Var? På Munkbron bryggeri & ölhall, Lilla nygatan 2 i Gamla stan i Stockholm.

När? Söndag 10 mars, från kl. 11 till kl. 22.

Hur? Föranmäl dig vi vårt anmälningsformulär (se nedan).

Pris? 255 kronor, varav 250 kronor kan användas till mat, snacks och dryck på konventet.

Arrangemang
Den som vill spelleda något förbereder och tar med sig det som behövs. Formatet är beprövat från sexton DanCon, ett Sweden Rolls-Con samt MunkCon I. Alla som vill spela brukar få det.

Vill du spelleda något? Ta med dig det som behövs och se om du kan ragga ihop en spelgrupp. Tänk på att hålla det kort så att det går att spela klart på 3–4 timmar. Vi vill att så många som möjligt ska få chans att spela något.

Spelpassen anslås på plats och hugade spelare skriver upp sig på listor och samlas sedan ihop av spelledaren när det närmar sig spelstart.

Det kommer såklart även att finnas utrymmen där man bara kan hänga, softa och snacka med andra rollspelare. Man kan ju inte spela hela tiden. Eller?

Lokalen
Vi har tillgång till såväl restaurangen som Munkbrons stämningsfulla källarvalv från 1600-talet.

Mat: Menyn är inte bestämd ännu, men det kommer att finnas såväl vegetariskt som veganskt alternativ.

Dryck: Ett gediget utbud av hantverksöl. Dessutom finns vin och cider för den som föredrar det. Självklart finns det läsk, kaffe, te och andra alkoholfria alternativ.

Obs! Då konventet äger rum på en krog/restaurang är det inte tillåtet att ta med sig egen mat eller dryck.

Föranmälan
Vad används pengarna till? Pengarna är till för att täcka Munkbrons personalkostnader och utgifter i samband med konventet. 250 kronor av anmälningsavgiften kan användas för att köpa mat, snacks och dryck. Vi arrangörer tar 5 kronor per person för att täcka ev. utlägg (namnskyltar etc.).

Hur anmäler jag mig? Fyll i vårt anmälningsformulär: https://forms.gle/NyBDkgyaGvCKHnrYA. När vi mottagit alla anmälningar skickar vi ett e-postmeddelande med betalningsinstruktioner. Din anmälan är inte bindande förrän vi emottagit din betalning.

Deltagarantal: Vi har ett maxtak på 75 deltagare så det inte blir för stimmigt och trångt. När vi fått in 75 anmälningar inaktiveras anmälningsformuläret automatiskt.

Väntelista: Om du inte får någon av de 75 platserna kan du skriva upp dig på vår väntelista (https://forms.gle/1N4crgf4HxwUVrns9). I händelse av avhopp kontaktar vi personerna på väntelistan i tur och ordning.

Avanmälan: Du kan avanmäla dig fram till och med torsdag 7 mars och får då tillbaka hela anmälningsavgiften. (Avanmäler du dig senare än så behåller vi avgiften. Du kan dock själv försöka hitta någon som vill ta din plats – meddela oss i så fall så vi får rätt namn på våra listor.)

Minderårig? Du behöver inte vara över 18 för att delta i konventet. Men du blir förstås inte serverad alkohol om du inte har åldern inne.

Initiativtagare
Vi som håller i konventet är Joel Blom (arrangör av Sweden Rolls-Con och allmänt passionerad rollspelsnörd) och Dan Algstrand (layoutare av en hejarns massa svenska rollspel, arrangör av minikonventen DanCon I–XVI, i ledningsgruppen för Stockholms spelkonvent 2006–2010). Vi har tillsammans även ordnat MunkCon I.
 
Last edited:

Shuuja90

Veteran
Joined
4 Jul 2023
Messages
34
Location
Uppsala
Jag har anmält mig!
(Skulle man få en bekräftelse via Email?)
"När vi mottagit alla anmälningar skickar vi ett e-postmeddelande med betalningsinstruktioner. Din anmälan är inte bindande förrän vi emottagit din betalning." Som det står längst upp. Och då kan man tolka det som att inte alla anmälningar är inne. :)
 

Rangertheman

Swashbuckler
Joined
15 Dec 2015
Messages
3,204
Anmäld (tillsammans med sambon, tonåringen och tonåringens BFF) :)

(Finns dock en risk att vi behöver boka av före den 7/3, men förhoppningsvis realiseras inte den risken)
 

Bifur

Veteran
Joined
28 Dec 2015
Messages
5,281
Ojoj, vad fort det gick. Där var man för seg (men antagligen ändå bokad på annat 10e så det är lugnt). Omtag i höst hoppas jag.
 
Top