Nekromanti Affischer och posters

Vitulv

Årets spelledare 2011 och 2013
Joined
23 Dec 2000
Messages
6,909
Är det möjligtvis någon där ute som kan hjälpa mig med att inreda min nyinskaffade lägenhet? Jag letar efter plascher och affischer med fantasy/SF-motiv och jag hittar ingenting. Jag vet att SF-bokhandeln har en del men finns det någon annanstans?
 

w176

Förlorad dotter
Joined
27 Dec 2001
Messages
3,626
Location
Umeå, Västerbotten
Filmaffisher och sådanating är aldrig fel och brukar vara relativt lätta att få tag på, fråga dig helt enkelt fram på biografer och videotek.
Annars bukar sånt vara ganska svårt att leta efter om man inte har någon aning om var det finns lokalt (jag hittade till exemoel en "Baldur's gate Shadows of Amn" affish (i tyg) inne på en hiphop butik en gång) och för att få reda på det måste man nog höra sig omkring bland liksinnande.
Åhlens, färgaffärer och andra ställen som säljer affisher brukar ha en del med SF och fantasy motiv men de flesta av dem är inte speciellt mycket att hurra över.

Annars finns det en hel del av de halv profissonella elfwoodartister som säljer sina grejer över nätet. Blandannat samlings grejen http://www.ellenmilliongraphics.com/ och svenska http://stop.at/alva m.m

/Elin (som kör bibelmetoden när hon letar efter något "Den som söker må finna")
 

Maggan

Swordsman
Joined
7 Feb 2001
Messages
746
Location
Ekshärad i Värmland
www.essemposters.se

Var dock beredd på att de riktigt schyssta filmaffischerna (eftertraktade importer) kan kosta något över hundralappen eller värre...

//Magnus
 
Top