Nekromanti Vad som gör föreningsfrågor så angelägna:

Bunny

Crazy like a fool
Joined
15 Oct 2002
Messages
2,953
Location
Knivsta
Samtliga registrerade användare på den här hemsidan är inbjudna att delta i bildandet och formandet av hemsidans förening.

Rollspel.nu kommer att förändras, men hur?

Bland de som redan anmält sig till föreningens konstituerande möte har diskussionen redan satt igång, och det är tydligt att detta är frågor som berör de allra flesta - oavsett om du är forumsräv, slentriananvändare eller lurker.

Har du till exempel en åsikt om huruvida hemsidan ska utvecklas mot ett mer demokratiskt styre, eller känner du dig bekväm med dagens hierarkiska modell?

Under det kommande mötet kommer beslut tas som kommer påverka möjligheterna att föra utvecklingen i den ena eller andra riktningen, och redan nu diskuteras olika visioner som förhoppningsvis kan leda oss in på en för forumets användare önskvärd väg.

Är du nyfiken? Har du en åsikt? Vill du skaffa dig en? Vill du yttra dig? Vill du följa diskussionerna? Vill du påverka när föreningen går till beslut?

Dessa är alla fullgoda skäl att anmäla sitt deltagande.

Som anmäld deltagare anmäler du dig också som medlem i den kommande föreningen, och ju fler av forumets registrerade användare som ingår desto större legitimitet har föreningen i de beslut som rör alla användare. Det är också en möjlighet att stödja hemsidans community, eftersom ditt medlemskap kan innebära att föreningen kan ansöka om ett högre ekonomiskt bidrag.
 
Top