Åskfågeln ger ut postapokalyptiskt rollspel på svenska

Joined
May 17, 2000
Messages
1,360
Location
Stockholm


Spelförlaget Åskfågeln följer upp sina tidigare två rollspel Western och Ensamma Vargen med postapokalyptisk hybrid av dem båda. Freeway Warrior kommer att baseras på Joe Devers postapokalyptiska soloäventyr som utspelar sig i den amerikanska västern. Det nya rollspelet får två regeluppsättningar, en snabb och enkel baserad på soloäventyren och en mer utförlig som lånar in flera av de regelmekanismer som förekommer i Westerns fjärde utgåva.

Tove och Anders Gillbring kommer att vara huvudkonstruktörer för Freeway Warrior, även om de arbetar med frilansare från hela världen. Lukas Thelin tar huvudansvaret för det visuella och har redan börjat producera härliga fyrfärgsillustrationer till spelet. Francesco Mattioli gör kartorna till Freeway Warrior, precis som han tidigare gjort till Ensamma Vargen. Allt sker dessutom i nära samarbete med Joe Dever.

Kickstarterkampanjen pågår fortfarande, så missa inte chansen att vara med redan nu. Längre fram väntar delmål som äventyrssupplementet Apokalypsens Äventyr. Se mer på https://www.kickstarter.com/projects/1152089861/freeway-warrior

För Cal Phoenix och Dallas Colony 1!

Tove & Anders
 

Inkognito

Swordsman
Joined
Aug 10, 2012
Messages
709
Det här är lite av en dröm som går i uppfyllelse! Western-reglerna och postapokalyps!

Det kanske är tidigt att säga, men på ett grovt ungefär, när planerar ni att rollspelet kan släppas? (2017? 2018..?)
 
Joined
May 17, 2000
Messages
1,360
Location
Stockholm
Släppet är planerat till våren 2018, så GothCon är ett hett tips.

Vi har mycket annat vi ska släppa till Western och Ensamma Vargen innan dess:)

/Anders & Tove
 
Top