WRNU [VIKTIGT!] Servern är återställd till backup tagen igår kväll 18:43

Magnus Seter

Ansvarig utgivare
Staff member
Joined
24 Nov 2000
Messages
10,447
Location
Stockholm
Kan vi få lite plattformsdata från er som upplever problemet.

Dator/telefon
Operativsystem
Webbläsare
Uppkopplingshastighet

EDIT: Testar från en iPhone. Och inga problem. Suck.
 

Beastslayer

Swashbuckler
Joined
15 Nov 2004
Messages
2,185
Location
K-town
Jag fick dem både när jag postade och editerade min post.

EDIT: Den här gången kom dem dock vare sig när jag postade eller editerade.
 

Tant Ragnar

Gamle usling
Joined
23 Jun 2016
Messages
1,407
kanske har självläkt nu? jag fick det varje gång på saker jag gjorde igår, men har inte några problem idag….
 
Last edited:

Genesis

Du hängst in deiner Gang, aber wir hängen mit Sven
Joined
17 Aug 2000
Messages
10,567
Location
Göteborg
Jag får dem både på mobil (iPhone 8, Safari) och på dator (Mac OSX Big Sur, Firefox).

Edit: Fick det inte på denna post, på mobil, men däremot på en jag gjorde för några minuter sedan).
 

Rymdhamster

ɹǝʇsɯɐɥpɯʎɹ
Joined
11 Oct 2009
Messages
9,499
Location
Ludvika
Jag får varje gång verkar det som.

Vi hade ju det problemet, eller ett liknande problem, för ett par år sedan också: som jag minns det om man var var på samma sida allt för länge (exempelvis för att man höll på att skriva ett inlägg) så fick man felmedelandet när man försökte posta. Men inlägget postades i alla fall.

Kan det vara samma grej här, att det är någon slags timeout-issue?

Så ett kort testmeddelande som inte tar så lång tid att skriva får kanske inte det meddelandet, men om man skriver ett längre meddelande, eller bara väntar en stund så...

Edit: fast jag fick det inte den här gången, så klart XP

Edit-edit: win10 och chrome
 

krank

Wokevänster-ödleman från Epsilon Eridani
Joined
28 Dec 2002
Messages
31,391
Location
Nynäshamn
Inga som sitter på Windows som har problemet?
Jag sitter (normalt sett) på windows 10, och har haft problemet i princip varje gång jag postat något.

EDIT: Fast inte idag. Men idag har jag nog ännu inte postat något från windows…
 

Björn Wärmedal

Björning Wheel
Joined
29 Dec 2007
Messages
3,337
Location
Umeå
Jag antar att det kan vara någon issue med att backupen togs medan servern var igång. Men som sagt, vi får kolla lite loggar när vi har tid.
 

Rymdhamster

ɹǝʇsɯɐɥpɯʎɹ
Joined
11 Oct 2009
Messages
9,499
Location
Ludvika
Edit: fast jag fick det inte den här gången, så klart XP
Men för det här inlägget fick jag det:


Grejen är ju att Renate varken kan läsa eller skriva. Så detta är inte så mycket ett nedtecknande, som att Renate sitter på ett värdshus* och berättar historier om fornstora dar ;)

Alternativt sitter i en båt och berättar sin livshistoria för en mystiks, kåpklädd färjekarl. Tiden får utvisa =D
Edit: och för just detta inlägg nu.

Edit-Edit: och igen när jag skulle editera för att lägga till att jag fick felmeddelandet XD
 

Magnus Seter

Ansvarig utgivare
Staff member
Joined
24 Nov 2000
Messages
10,447
Location
Stockholm
Har hittat en logg med massa felmeddelanden. Förhoppningsvis kan den ge mer info!

"Duplicate entry" är det den klagar på.
 

Magnus Seter

Ansvarig utgivare
Staff member
Joined
24 Nov 2000
Messages
10,447
Location
Stockholm
Updatering!

Vi jobbar på det, har hittat det som kan vara felet, men är inte helt hundra på hur vi ska åtgärda det ännu.

Research pågår. Inte på levande testsubjekt, vi lovar! Det finns ingen risk att monstret kommer loss ... sa jag det högt?
 
Top