Två julkalendrar att följa i december

Robert Jonsson

Nothing is True. Everything is Permitted.
Joined
13 Mar 2000
Messages
5,286
Location
Örebro
6E26E486-9B7F-4A8F-BCC4-A8513DD1A844.jpeg
I år kommer Soloäventyret för tredje året i rad släppa en poddkalender. Berättelsen heter Woodtorch, vilket också är namnet på en liten sömnig småstad i Minnesota som väckts till liv läkemedelsföretaget Alpha et Omega Industries verksamhet. Då julen sveper in över staden 2006 så ligger den öde då merparten av har rest därifrån för att fira jul med sina familjer och släkt. Vi kan garantera er en ryslig, röd jul att mysa till under julkalenderns 24 luckorna.

Woodtorch skulle dock inte vara något utan dess fina gäster så vi sänder ett stort tack till årets spelare:

Anna Sandberg (Svartviken Rollspelspodd)
Mikael Don Karnage Medin (Vi Spelar Rollspel)
Henrik Blomqvist (Vi Spelar Rollspel)
Josefin Millisievert (Vi Spelar Rollspel)
Jonas Carlsson
Amanda Stenback (I am no man)
Micael Fryksäter (Mindy: Bräd- och rollspels podd)
Agnes Rudbo (Dungeon & Diceappointments & Tärningen är kastad)
Sanna Deliana Valapuro
Åsa Roos
Andreas Lundström (Sweden Rolls & Tärningen är kastad)

Men det är inte den enda julkalendern vi bjuder på i år. Bortom Bortom, den andra svenska rollspelspodden att existera vaknar ur sin slummer för att dela med sig av sin egen julkalender. Rollspel har en oerhörd förmåga att göra känslomässiga intryck hos oss. Glada som sorgsna, roliga som skrämmande. För att ta del av några av alla dessa fantastiska minnen så har vi bjudit in en rad av gäster som delar med sig av sina minnen.

Vi siktar på en blandning av ikoniska rollspelslegender och unga stjärnskott, legendariska spelskapare såväl som unga och hungriga sådana, namnkunniga rollspelspoddare till de fantastiska människor som ger ut våra älskade rollspel. Gästerna är för många att nämnas, men några av dem som ni kommer att höra är Anders Blixt, Gabrielle de Bourg, Mattiaz Fredriksson, Magnus Seter, Michael Petersen & Gunilla Jonsson samt Erik Granström. Det är som sagt var inte alla, men det ger er en försmak på några av de röster som ni kommer att höra under december.

Ni hittar både Soloäventyret och Bortom Bortom där poddar finns eller på Bortom.nu!
 
Top