[Soloäventyret] Teaser för 2022

Robert Jonsson

Myrmidon
Joined
13 Mar 2000
Messages
4,967
Location
Örebro
Teaser 2022 wrnu.jpg

Om du tillhör kategorin som inte lyssnar på Post Mortem, så kan du ha undgått vad som väntar härnäst. Vi kommer att börja året med Leviathan-berättelsen Vraket där @Magnus Seter tar rollen som Kapten Truls som med sin lilla besättning finner ett skeppsvrak som de börjar undersöka.

Därefter återvänder vi till Noas sista drag för dess andra säsong där vi kommer följa den nyexaminerade Faith-agenten Greg Barton (spelad av Gustav Ruthgård) på hans första uppdrag. Det blir lite av en blast from the past med tanke på att förra säsongen tog slut november 2019. Oroa er inte, vi kommer förstås ha ett summeringsavsnitt innan släppet.

Slutligen så fortsätter även Tau 223 som gjorde säsongsuppehåll juli, 2020. Där får vi följa Berhanu (spelad av Moa Frithiofsson) som utforskar en okänd bas som triggar både hjärnspöken och paranoia.

Längre fram väntar både Skärselden: Döda världar och Winter Hills: Säsong 3, men vi återkommer med det när det närmar sig. Så när börjar nästa säsong? Faktiskt redan nästa vecka så nu är det verkligen inte lång tid kvar
 
Top