SÄLJES Rensning på spel

Myling

Vandöd pirat
Joined
18 Jul 2010
Messages
160
Location
Ugglebo
En del spel säljes, sådant som inte blir spelat och behöver ett nytt hem och lite uppskattning. (Annonsen låg tidigare på Facebook, men har tagits ned nu.)

2024-07-08-20.11.jpg

2024-07-14-15.33b.jpg

För att undvika förvirring. Detta kontot är egentligen företagets och tas om hand av Tina och Jörgen - men det här säljs privat från privat samling (borde göra enskilda konton för privata saker någon gång, men orkar inte nu). Denna annons är upplagd av Tina (alltså "jag" från och med nu), och Jörgen packar och skickar och kan kanske svara om jag är utslagen. Det kan ta lite tid att svara - jag fick en stroke för en och en halv månad sedan (och en innan jul, och en i maj förra året) och är ännu mindre rörlig än vanligt. Skriver långsamt och är hjärntrött. Också delvis på grund av detta som vi säljer av en del, att vara allvarligt sjuk kostar massor av pengar).

Men till spelen.
---
240 kr - Blades in the Dark: Ny oöppnad pocketversion.

190 kr - Ars Magica Fourth Edition: Fint skick, enda är att den har fått sig en smäll i nedre vänstra hörnet - syns på inlagan där hörnet är lite tillknycklat - och lite solblekt på ryggen.

240 kr - Ars Magica - The Wizard's Grimoire 4th Ed: Riktigt fin, liten liten skada nedre vänstra hörnet av pärmen.

380 kr - Båda Ars Magica-böcker.

400 kr - Krigarens handbok: Restaurerad lite lätt - ett uppslag har lagade skador vid häftningen (limmat med stor försiktighet), ryggen är sönder vid ett häftklammer då det sattes fel vid tryck, går kanske att laga med tejp på insidan och sätta häftklammer över tejpen eller något, men det får en köpare göra själv i sådana fall. Men risken finns att det vid lagning ändå går sönder rätt snabbt då originalhäftningen som sagt var mycket sned. Relativt fläck- och veckfri på insidan. Ett häftklammer bytt då det precis hade börjat ärga lite.

140 kr - Drakar och Demoner Expert, regelbok: Håller ihop, lite spår av läsning.

914 kr - Sinkadus 46: En av de fyra mest ovanliga Sinkaduserna (1, 2, 46, 47). De jag har sett säljas sedan 2021 har sålts för i genomsnitt 914 kr, så det är priset. Skick är ok, ett antal nålhål i ett hörn och enstaka i andra, plus kortlistan är ifylld, inga revor, inga större veck. Lite vanliga spår av läsning. Skickar med två vanliga promokort till Doomtrooper.

950 kr - Black Crusade: Tome of Fate: Ovanligt supplement till 40k-rollspelen utgivet 2012 (främst till Black Crusade från Fantasy Flight, men kan användas till deras andra 40k-rollspel och som informationskälla till figurspelet). Tryckt i rätt liten upplaga till skillnad mot de flesta andra 40k-böcker. I nyskick utan märkbara märken någonstans. Knappt öppnad. Köp den gärna av oss, dess tre syskon och regelboken är redan sålda så den här är lämnad ensam.

6000 kr - Dark Heresy Collector's Edition 1 av 250: Nära nyskick, karta och numrerat certifikat saknas (därav det låga priset mot vad det normalt är värt, har sett den säljas för uppåt 12000 kr). Verkar finns minst 4 ex i Sverige, kanske upp till tio. Skickas försäkrad, bjuder på tilläggsförsäkringen.

SÅLD - 320 kr - Night's Black Agents: Gumshoe och vampyrer. Lätt öppnad, ej läst, ny, inga synliga problem.

90 kr/st - 2 st Fantasy! 3.0: Har några av dessa efter samarbete med SagaGames. Nya oöppnade.

160 kr - Saga Spelledarskärm: Ny, inplastad. Fungerar till båda utgåvorna av spelet.

290 kr - Fading Suns Second Edition: Läst, bra inlaga. Lite lätt buckliga hörn och liten skada på kortsida på pärm.

350 kr - Conspiracy X Second Edition: Läst, nykick.

100 kr - GURPS Horror - Second Edition: Lite slitage på pärm.

400 kr - Blade Runner RPG - Core Rulebook: Småläst försiktigt, nyskick.

380 kr - Blade Runner RPG - Starter Set: Ny, knappt öppnad.

220 kr - Blade Runner RPG - Game Runner Screen: Oanvänd.

900 kr - Allt till Blade Runner
------
Prutning undanbedes (orkar verkligen inte - har gröt i hjärnan). Kan däremot dra av lite vid köp av flera saker, men FRÅGA då efter paketpris.

Kan ta emot betalning via Swish eller PayPal. Säg till om PayPal ska användas då vi annars kör på med Swish av bara farten.

Skickar i bokemballage i kartong eller ordentlig låda om sakerna så kräver. Kan även hämtas tre mil utanför Kalmar. Fraktkostnaden betalas av köpare (tänk på att frakt är dyrt - köp gärna flera saker =) - DHL är inte något vi kan använda oss av då inlämningsställe ligger över 2 mil bort - utan det är posten som gäller här ute i skogen).
 
Last edited:

entomophobiac

Low Prep High Play
Joined
6 Sep 2000
Messages
8,846
Location
Uppsala
Sugen på Night's Black Agents! Vad för prislapp?

Edit: Ah. Inte med i gruppen på Facebook, så får avstå då. :)
 

Myling

Vandöd pirat
Joined
18 Jul 2010
Messages
160
Location
Ugglebo
Fantasy-rollspelen ser ju tokfeta ut. Vad är det för version/utgåva och vad vill du ha för den?
Det är tredje utgåvan (3.0). 90 kr styck och har ett par över förutom de som ligger i annonsen om du vill köpa en här istället för via facebook.
 

IcarusDream

Anti-populist
Joined
9 Jan 2007
Messages
1,040
Location
Carapalea
190 kr ... men om du är intresserad får du hemsk gärna gå genom facebookannonsen ... eller vänta tills jag tar nned den annonsen.
Jo, jag väntar på att bli insläppt i gruppen.. de verkar inte ha någon brådska direkt :p
 

Myling

Vandöd pirat
Joined
18 Jul 2010
Messages
160
Location
Ugglebo
Snart sista chansen! Ingen mer som vill ha något?

Börjar snart lägga upp sakerna på Tradera.
 
Top