Nekromanti Null State - nu med mer korr

krank

Mångfaldsbyrå-direktör och ödleman från ε Eridani
Joined
28 Dec 2002
Messages
32,810
Location
NynäshamnUnder början av sommaren fixade jag till en ny version av Null State, med lite småfixar - bland annat stämmer nu innehållsförteckningen. Grabbarna på Publit var vänliga nog att låta mig göra mina ändringar utan extra kostnad.

Så - om ni inte skaffat Null State ännu (15/20 av Fenix!) så är det dags att sluta sitta och vänta på bättre tider.

Spelets hemsida finner du här, om du vill ladda ner och kolla på spelet innan.

Köpa spelet gör du enklast från Urverk speldesigns hemsida eller höra av dig till mig via mail (krank23@gmail.com), facebook, twitter (krank23), PM på det här forumet eller Google Plus...


Pris: Du bestämmer själv hur mycket du tycker spelet är värt, dock minst kostnad för tryck+frakt (64 kronor).


Kort info om spelet:

Null State är ett snabbspelat actionrollspel om de som räddar världen.

Spelet utspelar sig i nutid, och fokus ligger på fartfylld agentaction i kamp mot klockan. I en tid där den teknologiska singulariteten, den punkt där utvecklingen går så snabbt att vi inte längre kan förutsäga den, närmare sig finns det allt mer som kan gå fel – och ju närmare vi kommer, desto värre blir effekterna när säkerhetsprotokollen fallerar.

Null State är gratis och fritt att ladda ner, men kan också köpas i fysisk bokform. Spelet är släppt med en Creative Commonslicens som gör det lagligt att ladda ner, sprida och modifiera texten och de flesta bilderna efter eget tycke.

Boken innehåller innovativa, lätta och mycket snabba regler för att skapa rollpersoner och äventyr på kort tid. Glöm alla timmar ni spenderat med att skapa rollpersoner eller slita med äventyr! I Null State behöver förberedelserna inte ta mer än 45 minuter.
 
Top