Tell
Hero
- Joined
- 21 Feb 2008
- Messages
- 1,083
I detta mitt inlägg för kvällen undrar jag över mat.
Vilka rätter bedömmer ni som svindyra och därmed populära?
Hur vanliga är de olika grödorna, vilket bröd används och hur vanligt är consegal (rågvetemix)?
Vart kan man producera Ris, Apelsiner, Aprikoser, Fikon och så vidare?
Hur fraktas dessa och andra fuktkänsliga saker (tex kryddor)?
Vad antar ni att kilopriset blir? Inköp, frakt och distribution, resp. försäljning?
Går det mode i maträtter, och i så fall: hur ser en sådan cykel ut?
Tacksam för svar
Orfeus som drar sig till minnes historialektionen om biskopars 90rättersmiddagar och karl XIs kröningsmeny...
Vilka rätter bedömmer ni som svindyra och därmed populära?
Hur vanliga är de olika grödorna, vilket bröd används och hur vanligt är consegal (rågvetemix)?
Vart kan man producera Ris, Apelsiner, Aprikoser, Fikon och så vidare?
Hur fraktas dessa och andra fuktkänsliga saker (tex kryddor)?
Vad antar ni att kilopriset blir? Inköp, frakt och distribution, resp. försäljning?
Går det mode i maträtter, och i så fall: hur ser en sådan cykel ut?
Tacksam för svar
Orfeus som drar sig till minnes historialektionen om biskopars 90rättersmiddagar och karl XIs kröningsmeny...
