Nekromanti Kamoriansk Totemtro - Mysterier?

jensofsweden

Warrior
Joined
24 Mar 2014
Messages
370
Hellu,

en av mina spelare har en kamorian (svartbjörn) som håller vid den 'gamla tron' och som gärna vill ha lite mysterier. Vissa av hedendomens mysterier kan nog passa (tex den som låter en bli ett djur / få klor, tror det finns ett som gör att man 'känner' om någon 'inkräktar' på ett område också) men vill gärna ge lite mer variation än så.

Finns någon på forumet som pillat ihop ngt redan, annars så välkomnas även förslag utan faktiska regler osv, bara så att jag kan få lite inspiration liksom :)
 

Phelan

Hero
Joined
21 May 2002
Messages
1,390
Location
Umeå
Förmåga att gå i ide/hibernera. Djurlika sinnen (lukt för en björn?). Råstyrka. Bärsärkaraseri, kanske låta det bli så att karaktären speltekniskt funkar som en varelse med vändningar? Ett skräckinjagande björnvrål.
 

Nirbulas

Veteran
Joined
8 May 2011
Messages
148
Bryta bandet mellan totemdjuret och en person som har svikit stammen. Få bättre utfall på ett framtida tärningsslag genom mysterier kopplade till stjärntydning. Skapa små illusioner som kan förbättra framförandet av berättelser och påverka skuggor för att göra det enklare att diskret ta sig fram i skogen.
?
"Bara du kan förhindra skogsbränder" en bön till björnanden Smo'ki som släcker eldar. Storleken på den släckta elden beror på antalet övertag.
 
Top