Nekromanti DoD-filmen

Aron Ambrosiani

Veteran
Joined
22 May 2000
Messages
137
Location
Stockholm
Nån som har koll på Dungeons and Dragons-filmen som är på väg?? När har den premiär? Jag har sett trailern men inte mer, verkar ju kul med massa drakar osv dock.
 

neuter

Swordsman
Joined
4 Dec 2000
Messages
451
Location
Valhalla
Re: D&D filmen, den här är anklös(NT)

Den är ju inte baserad på DoD utan som du tillsynes vet; D&D

"Soylent Green is people!"
 

Vv01f

Veteran
Joined
19 Jan 2001
Messages
3
Re: D&D-filmen

Visst, det VERKAR kul med en massa drakar... men kul, det ÄR det inte. Upptakten till D&D filmen är visserligen en till synes storslagen historia om maktgirighet, politiska konflikter, magi och legender. Men låt dig inte luras, det är inte bra.
Karaktärerna såväl som handlingen är ytliga och oengagerande och dialogen kan väl snarast liknas vid ett dåligt skämt. Kvar i fotöljen lämnas man bara med en enda frpga: 'Vad i *£#&*$ gjorde Jeremy Irons i den här filmen?' Mellan enorma logiska luckor är små orgier av datoranimerade specialeffekter intryckta... det är med andra ord bäddat för en amerikansk storsäljare!

Det enda riktigt positiva med denna film är väl att den antagligen kommer generera en mängd nya, yngre rollspelare. Och om denna film gör så att åtminstonne en person till börjar intressera sig för rollspel och fastnar för det, så visst måste det väl anses som en bra film!?

Om du nu inte vill vänta tills filmen någon gång i framtiden får premiär här i Sverige, så skulle jag kunna fixa den åt dig. Antingen på en CD över snigelpost eller om du har snabb anslutning; skicka den till dig online.
u19306682@telia.com
 

Rickard

Superhero
Joined
15 Oct 2000
Messages
15,630
Hört från tre källor...

...att den ska vara rätt dålig.

/[color:green]Han</font color=green> som litar på deras omdömen
 

Carolus

Veteran
Joined
17 Aug 2000
Messages
152
Location
Linköping
Re: Hört från tre källor...

Här kommer en fjärde källa som tyvärr instämmer med de tre första.../images/icons/smile.gif

Melius frangi quam flecti
 
Top