Decemberuppdatering

Måns

Duck Champion
Joined
12 Nov 2001
Messages
11,977
Location
Athos
Belägringen av Estekhar var inne på sitt 37:e dygn. Banérherre Nebu Khadazar började tröttna. Det var inte så här han skulle skriva in sig i hjältekrönikorna. Han skulle, likt den forne hjälten Valltam, rida över vidderna på sin kritvita springare med flyende fiender framför sig! Inte sitta i sitt befälstält i en månad, medan bergspest spred sig bland manskapet. Vid Marduk, han förtjänade så mycket mer! Han längtade tillbaka till kurian i Rabul. Han såg för sitt inre hur han återvände som en hyllad hjälte, efter att ha besegrat de hynsolgiska rebellerna. Han, furst Nabu av Huset Khadazar, Lejonet från Tesh, skulle bli den förste att... Hans dagdrömmar avbröts när hans adjutant slet upp tältfliken och vrålade i panik. "Hon är här! Drakfurstinnan! Vi är förlorade!"

Det tog några ögonblick för Khadazar att finna sig, men sedan tvekade han inte. "Gör kanonerna redo! Vi ska välkomna drakynglet med krut och eld!"

Hans stund hade kommit. Det var nu eller aldrig. Vad är en drake mot Kruns lejon!

Ja, och vad händer hos oss? Jo, vi har i princip ett färdigt råmanus nu. Vi har skickat ut äventyret och det mesta av materialet till våra speltestgrupper. Nästan all text har korrats, korrats och korrats igen. Vartenda ord har vägts på guldvåg.

Nästa steg är att layouta en beta-PDF att skicka ut till backers. Vi kan inte riktigt spika en tid för detta än, men vi jobbar på så fort vi kan.

Och med det önskar vi er en God Jul, ett Gott Nytt År och förhoppningsvis en lång ledighet!
 
Top