Söker spelare till en mindre grupp för ett "Shadowrun/Cyberpunk" inspirerat universum.

Va'rakk

Veteran
Joined
26 Apr 2024
Messages
2
Hej på er!
Jag söker två till tre spelare till en mindre rollspelsgrupp för att köra ett "Stars/Cities Without Number" regelbaserat rollspel i ett levande Shadowrun och Cyberpunk inspirerad sandbox universum.


Världen: Vi kommer spela i en unik värld inspirerad av Shadowrun, Cyberpunk och Cities Without Number rollspelen. Där spelarnas karaktärer står i centrum i en värld som präglas av frihet och valmöjligheter, och fokuset ligger på karaktärernas intressen, prioriteringar och mål.

Regelsystemet vi kommer använda är Stars Without Number med en integration av Cities Without Number.
Gratis versioner av dessa system finns här:
Stars Without Number: https://www.drivethrurpg.com/en/product/86467/stars-without-number-original-free-edition
Cities Without Number: https://www.drivethrurpg.com/en/product/449873/cities-without-number-free-version

Finnes: En ambitiös och förstående GM som prioriterar att alla har det så trevligt och roligt som möjligt i gruppen, sen att alla får fokusera på det de finner intressant under spelets gång.
Jag som person har GMat i en grupp i över 8 år där spelare har kommit och gått, med en snitt tid på 2,5 år hur länge en spelare stannat i gruppen. Men denna grupp har i nuläget inte något intresse att köra något utöver D&D 5e, så därför söker jag andra som möjligtvis är intresserad av att köra.

Sökes: Du som normalt kanske inte vågat eller helt enkelt är lite för introvert att ta steget att söka en rollspelsgrupp online, då det verkligen inte är så lätt att ta det klivet alla gånger.
Du kan vara en helt ny spelare, eller en spelare vars tidigare rollspelsgrupp splittrats, som har ett genuint stort intresse för rollspel men som inte riktigt tagit initiativet att söka efter en grupp.

Gruppen: Denna mindre grupp kommer sikta på att spela alla fall en gång i veckan över Discord och Roll20, där kör vi utan kamera. Ålder spelar inte riktigt någon roll, både äldre och yngre är välkommen, så länge du uppträder respektfullt mot alla i gruppen.
Veckodag är inte satt än, men det står mellan Tisdagar, Onsdagar eller Torsdagar från kl. ~18:00 till ~21:45. Önskemål om dag och tid går fin fint.

Du som är med försöker gärna prioritera våra spelträffar då det blir tråkigt för alla andra när man ställer in med kort varsel.


Är du intresserad att vara med eller har några frågor? PMa mig så kan vi ta och prata lite för en mer personlig introduktion på vad allt detta innebär och så ska jag försöka svara på alla frågor som du kan tänkas ha.

PS: Du som alltid velat spela rollspel men inte vågat tagit steget att söka en rollspelsgrupp, testa ta chansen och sök till denna mindre grupp där du till stor chans hittar likasinnade personer och en GM som mer än gärna välkomnar dig att få köra lite rollspel!
 
Last edited:

Va'rakk

Veteran
Joined
26 Apr 2024
Messages
2
Det finns fortfarande öppna platser om någon är intresserad av detta.
Bara dra iväg ett PM om du har några frågor eller intresse av att vara med🎲
 
Top